PlayStation Ratchet & Clank

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
bhphqjbrfzvwsztrow3r.jpg

بالاخره بعد از 1 سال که از تایید لفظی اما رسمیه بازی میگذره ، بازی به صورت رسمی تر (:-") و کامل معرفی شد و برای عرضه در بهار 2016 به قیمت 40$ در نظر گرفته شده!

اول اینکه بازی Re-Imaginingـه شماره ی اوله! یکجورایی ریبوت :-" کاراکترهای اصلیمون همونا هستن،با همون طراحی و همون صداپیشه ها! دشمن اصلی هم همونه ، اما این وسط یک عالمه کاراکتر جدید وارد داستان شدن! گیم پلی کاملا به روز شده و امکانات و سلاح های جدیدی وارد بازی شده،همینطور باس های جدیدی میبینیم و .... ! :d
اینم گفته شده که داستان بازی با انیمیشنی که 29 آپریل 2016 میاد هماهنگه!

یکی از خصوصیات بارز بازی های Insomniac ، سلاح های فوق العاده ایه و یونیکی ـه که توی بازی هاشون دارن! و توی بازی علاوه بر چندتا از سلاح های پر طرفدار قبلی، سلاح های جدیدی هم خواهیم دید!

لیست سلاح ها :

Combuster
Mr.Zurkon
Pyrocitor
Pixelizer
Groovitron
Fusion Bomb
Predator Launcher
Warmonger
Bouncer l Pre-Order Bonus l

(بعدا عکس با کیفیت درست حسابی اومد،آپدیت میشود:-" )

از قابلیت های جدیدی که به این شوتر-پلتفرمر اضافه شده ، مبارزه با سفینه ـست! >:) (با aCiT فرق میکنه و به نظر که خفن تر میاد!!! :d )

و همینطور علاوه بر رچت و کلنک و کاپیتان کوارک ، عکس زیر هم بقیه ی شخصیت های کلیدی همراه با صداپیشه هاشون(البته برای انیمیشن...بازی رو تایید نکردن:-" ) رو نشون میده :

بازی از نظر گرافیکی هم فوق العاده چشم نوازه! (همچنان مثل نسل قبل میگیم پیکساریه:-" ) با دیدن تریلرها در میابید میزان خفن بودن رو! و گفتن بازی به صورت 1080P/30FPS اجرا میشه.

آخرین ویرایش:
TOP 20 SOFTWARE UK

1 . RATCHET & CLANK INSOMNIAC SONY COMPUTER ENT. SONY COMPUTER ENT.
2 . DARK SOULS III FROM SOFTWARE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT
3 . STAR WARS BATTLEFRONT DIGITAL ILLUSIONS EA GAMES ELECTRONIC ARTS
4 . TOM CLANCY'S THE DIVISION MASSIVE ENTERTAINMENT UBISOFT UBISOFT
5 . EA SPORTS UFC 2 EA CANADA EA SPORTS ELECTRONIC ARTS
6 . STAR FOX ZERO PLATINUMGAMES NINTENDO NINTENDO
7 . CALL OF DUTY: BLACK OPS III TREYARCH ACTIVISION ACTIVISION BLIZZARD
8. FIFA 16 EA CANADA EA SPORTS ELECTRONIC ARTS
9 . QUANTUM BREAK REMEDY ENTERTAINMENT MICROSOFT MICROSOFT
10. DIRT RALLY CODEMASTERS CODEMASTERS CODEMASTERS
11 . LEGO MARVEL AVENGERS TRAVELLER'S TALES WARNER BROS. INTERACTIVE WARNER BROS. INTERACTIVE
12 . GRAND THEFT AUTO V ROCKSTAR NORTH ROCKSTAR TAKE 2
13 . RUGBY CHALLENGE 3 WICKED WITCH SOFTWARE ALTERNATIVE ALTERNATIVE
14 . LEGO JURASSIC WORLD TRAVELLER'S TALES WARNER BROS. INTERACTIVE WARNER BROS. INTERACTIVE
15. PLANTS VS ZOMBIES: GARDEN WARFARE 2 POPCAP GAMES EA GAMES ELECTRONIC ARTS
16 . WWE 2K16 YUKE'S/VISUAL CONCEPTS 2K TAKE 2
17 . FAR CRY PRIMAL UBISOFT (MONTREAL) UBISOFT UBISOFT
18. MINECRAFT: XBOX EDITION 4J STUDIOS MICROSOFT MICROSOFT
19 . MINECRAFT: STORY MODE TELLTALE GAMES TELLTALE GAMES TELLTALE GAMES
20 . FORZA MOTORSPORT 6 TURN 10 STUDIOS MICROSOFT MICROSOFT

بسیار هم عالی :دی منتظر خبر ساخت قسمت دوم این سری جدید باشید :دی انیمیشن هم یه فروش کپل بکنه شاید تو همین E3 اصلا ردیفش کردن خبر رو :دی

• Like
Reactions: bezad
بسیار خبر مسرت بخشیه:D
بعد بعضی بازی های پلتفرمرنما(:-") رو به زور باندل میخواستن پرفروش کنند:| (کردند:-")

به هر حال اینکه دوباره ملت اومدن طرف رچت بسیار خوبه!:x و به امید رچت های بیشتر:D
اما این E3 که...سلطان سبک میاد>:) :-" پاریس هم دزد محبوبمون میاد:x

• Like
Reactions: FUTURE and Red Ѵ
Edge یه 6 حواله بازی کرد، تنها نقد زرد بازی از بین 78 نقد ! :|
هنوز توی متا ثبت نشده Edge #293 - Mirror's Edge
کلا Edge همیشه با سری مشکل داشته :دی آدم باید حتما نقدشون رو بخونه و با نمره قضاوت نکنه ولی خب بهرحال Edge هست دیگه :دی بازه نمراتش از 1 تا 10 هست نه مثل بقیه مجلات و سایتها از 5 تا 10.

متا احتمالا 1 الی 2 نمره میاد پایین ولی خب خدا رو شکر حداقل بازی فروشش رو کرد و این نقد اج هم دیر اومد :دی

بازی فوق العاده عالی و لذتبخش...
همه بخش ها بدون مشکل و فوق العاده بودن فقط مبارزات با سفیه به نظرم میتونست یکم بهتر باشه ...تو بخش گرافیکی هم که حرفی برای گفتن نمیمونه
ارزش پلات کردن صد در صد داره...فعلا لیست تروفی هاشو نگا ننداختم امیدوارم سخت نباشه:D
انقدر دوستان تعریف کردن از بازی مجاب به خریدش شدم:Dدستشون درد نکنه:D
دلم لک زده بود برای یه عنوان پلتفرمر خوب اخرین پلتفرمری که خیلی بهم چسبید Rayman Legends بود از اون به بعد نتونستم با هیچ عنوانی به این اندازه ارتباط برقرار کنم..
یه حس نوستالژی ایجاد میکنه تو آدم...

^^^اگر هنوز PS3 داری، برو Puppeteer بزن که شاهکاره:D
بگی خوشت نیمده هم همینجا خونت رو میریزم:D
اه اه افتضاح بود باو:-"
:D
نه شوخی کردم متاسفانه نتونستم بازی کنم puppeteer اون زمان که داشتم نشد بعدش ولی فروختم خیلی حسرت خوردم که نتونستم تجربش کنم:((این همه ریمستر کردن اینم ریمستر میشد دیگه...ولی اینطور که میگی وسوسه شدم هرطور شده بازی کنم از یه پلتفرمر خوب اصن نمیشه گذشت:D
دیگه گفتم پلتفرمر تو نسل هشت رفت به قهقرا ولی خوب با اومدن Ratchet کاملا امیدوار شدم...
یه چندتا از IP های قدیمی دیگه برگرده فوق العاده میشه که سردسته شون کراش بعدش هم Jak and Dexter و یکی دیگه الان خاطر ذهن ندارم....

^^^اگر هنوز PS3 داری، برو Puppeteer بزن که شاهکاره:D
بگی خوشت نیمده هم همینجا خونت رو میریزم:D
دادش اصلا با اوردن اسم این بازی منو نابود کردی چی بود این بازی یعنیا ژاپن استدیو چی ساخت واقعا از اون موقع هر وقت قیچی دستم میگیرم یاده این بشر میفتم:D
اگه این بازی برا ps4 بیاد 60 دلار هم باشه میگیرمش

یک پست بی ربط دیگه بدم و هایپ کنم:دی
حتما میدونید من چقدر عاشق Crash و Spyro هستم...بگم که از اون سال ها تا الان تنها پلتفرمری که برام به اون مقام رسیده Puppeteer بوده!:x یعنی یه چیز فضایی بوده برام:x شاهکار!:(( :((
فقط اینو بگم که از زیر سنگم که شده PS3 جور کنید و بازی کنید،امکان نداره پلتفرمر دوست باشید و عاشق بازی نشید:دی

حالا این وسط ژاپن استودیو اینو داره...بعد شایعه ی Knack 2 میاد:)
خوب هایپ بسه:-"
---
@pkblog
اون یکی که یادت نبود، Sly Cooper نیست؟ انشاالله پاریس!سال دیگه قراره انیمیشن ش هم بیاد:دی

• Like
Reactions: pkblog
یک پست بی ربط دیگه بدم و هایپ کنم:D
حتما میدونید من چقدر عاشق Crash و Spyro هستم...بگم که از اون سال ها تا الان تنها پلتفرمری که برام به اون مقام رسیده Puppeteer بوده!:x یعنی یه چیز فضایی بوده برام:x شاهکار!:(( :((
فقط اینو بگم که از زیر سنگم که شده PS3 جور کنید و بازی کنید،امکان نداره پلتفرمر دوست باشید و عاشق بازی نشید:D

حالا این وسط ژاپن استودیو اینو داره...بعد شایعه ی Knack 2 میاد:)
خوب هایپ بسه:-"
---
@pkblog
اون یکی که یادت نبود، Sly Cooper نیست؟ انشاالله پاریس!سال دیگه قراره انیمیشن ش هم بیاد:D
آخ اره دقیقا....خوب خداروشکر دیگه کم کم دارم امیدوار میشم به پلتفرمر تو این نسل:x:x
اصن از ظهر که گفتی عذاب وجدان گرفتم چرا من این Puppeteer بازی نکردم :disappointed::disappointed:هرجور شده من این باید بازی کنم...اخه این همه چرت و پرت دارن ریسمتر میکنن اینو چرا نمیکنن..اگر نسخه دومش ساخته بشه احتمال ریمسترش میرسه به سقف....آخه Knack یکش چی بود دیگه میخوان نسخه دوش بسازن:unamused:

---
داستان بازی ایراد گرفته بودن یکسری ولی تا اینجا به نظرم خیلی خوب بوده حالا ببینم این روندش در ادامه حفظ میکنه یا نه...یک چیزی که گاهی اذیت میکنه این تبر یا شمشیر مانندی که Ratchet داره یکم کنده یعنی یک ضربه که میزنی تا زدن ضربه دوم چندثانیه طول میکشه و اگر اطرافت دشمن باشه احتمال اینکه ضربه بخوری زیاده به نظرم اگر سرعتش یکم بیشتر بود خیلی بهتر می شد و برای دشمنایی که تفنگ دارن هم مبارزه تن به تن باهاشون یکم بالانس نیست و به مشکل میخورید...نظر شخصیم بود شاید دوستان مشکلی نداشته باشن با این موضوع ولی با این حال بازی تجربه فوق العاده لذت بخشی تا اینجا برام رقم زده:hearteyes:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or