PlayStation Ratchet & Clank

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
bhphqjbrfzvwsztrow3r.jpg

بالاخره بعد از 1 سال که از تایید لفظی اما رسمیه بازی میگذره ، بازی به صورت رسمی تر (:-") و کامل معرفی شد و برای عرضه در بهار 2016 به قیمت 40$ در نظر گرفته شده!

اول اینکه بازی Re-Imaginingـه شماره ی اوله! یکجورایی ریبوت :-" کاراکترهای اصلیمون همونا هستن،با همون طراحی و همون صداپیشه ها! دشمن اصلی هم همونه ، اما این وسط یک عالمه کاراکتر جدید وارد داستان شدن! گیم پلی کاملا به روز شده و امکانات و سلاح های جدیدی وارد بازی شده،همینطور باس های جدیدی میبینیم و .... ! :d
اینم گفته شده که داستان بازی با انیمیشنی که 29 آپریل 2016 میاد هماهنگه!

یکی از خصوصیات بارز بازی های Insomniac ، سلاح های فوق العاده ایه و یونیکی ـه که توی بازی هاشون دارن! و توی بازی علاوه بر چندتا از سلاح های پر طرفدار قبلی، سلاح های جدیدی هم خواهیم دید!

لیست سلاح ها :

Combuster
Mr.Zurkon
Pyrocitor
Pixelizer
Groovitron
Fusion Bomb
Predator Launcher
Warmonger
Bouncer l Pre-Order Bonus l

(بعدا عکس با کیفیت درست حسابی اومد،آپدیت میشود:-" )

از قابلیت های جدیدی که به این شوتر-پلتفرمر اضافه شده ، مبارزه با سفینه ـست! >:) (با aCiT فرق میکنه و به نظر که خفن تر میاد!!! :d )

و همینطور علاوه بر رچت و کلنک و کاپیتان کوارک ، عکس زیر هم بقیه ی شخصیت های کلیدی همراه با صداپیشه هاشون(البته برای انیمیشن...بازی رو تایید نکردن:-" ) رو نشون میده :

بازی از نظر گرافیکی هم فوق العاده چشم نوازه! (همچنان مثل نسل قبل میگیم پیکساریه:-" ) با دیدن تریلرها در میابید میزان خفن بودن رو! و گفتن بازی به صورت 1080P/30FPS اجرا میشه.

آخرین ویرایش:
خب بالاخره بازی تموم شد :دی

بدون کوچکترین شکی تو تاپ 5 بهترین تجربه های این نسل تا الان بوده برام :دی فوق العاده عالی و سرگرم کننده :دی واقعا روح و روان و بدنم خیلی خیلی خیلی وقت بود نیاز به چنین بازی داشت :دی

ممنون از Insomniac بابت این Masterpiece :دی

آخ که دلم لک زده واسه یه بازی پلتفرمر شاد و خوش رنگ و لعاب
دیروز قیمت گرفتم شیراز 145 تومن ميگفت
خیلیه~X(
باید فکر یه آکانت هکی باشم
کو آپ هم داره مثل ریجمن لجندز؟؟؟

این بازی چرا انقدر خوبه؟! :(( یعنی از هر جهت داره من رو میترکونه از خوبی! راستش اون بحث های Crash و اینا که پیش می اومد، یه کم شک و تردید داشتم که شاید دیگه توی این سن و سال حوصله بازی پلتفورمر نداشته باشم. (البته بگذریم که Raymanهای نسل قبل جزو بهترین بازی های عمرم بودن!) ولی الآن R&C چنان لذتی برام داره که توی 99% بازی های دیگه در سبک های مختلف در این چند سال نچشیدم.
در کنار همه ویژگی های محشرش، چیزهای بازشدنی باحالی هم داره! از فیــلترهای رنگی تا ماسک های مختلف که میشه روی کله Ratchet گذاشت. :دی یا مثلاً میشه شکل پیچ و مهره ها (واحد پول) رو تغییر داد و به چیزهایی مثل حلقه (از نظر صوتی و تصویری شبیه حلقه های Sonic) تغییر داد.

Pixelizer هم محشره!!! واقعاً اسلحه بامزه و باحالی هست و دشمن ها رو خیلی خوشگل میکنه! :دی

دوستان ازین کارت هایی که بازی میده چه استفاده ای میشه کرد؟ چندتا اسلحه داده تو کارت ها اما به لیست اسلحه ها چیزی اضافه نشده
اون کارت ها به این شکل هست که هر سه تا رو که جمع میکنی، یه ویژگی ای اضافه میکنه. :دی مثلاً سه تا کارت خاص رو که پیدا میکنی، تعداد پیچ و مهره ها رو بیشتر میکنه یا سه تا کارت دیگه در کنار هم باعث میشه فلان اسلحه در Challenge Mode تغییراتی داشته باشه. یعنی خود کارت ها به تنهایی اسلحه جدیدی اضافه نمیکنن. اگه کارت تکراری بگیری هم میتونی هر 5تا تکراری رو با یه کارت جدید تعویض کنی.
به جز اینا 9تا کارت هم برای اسلحه Ryno هست که باید توی سیاره های مختلف بگردی و جمعشون کنی تا اسلحه رو گیر بیاری. :دی

ای بابا نمیخوام بازی بخرم تا یو۴ ببینم میذارین یا نه مخصوصا آریا :| :D
الان این بازی حالت جهان باز داره یا سندباکس یا کاملا خطی ؟ :-/
به نظرتون ارزش تکرار دارد ؟

• Like
Reactions: Adidas95
ای بابا نمیخوام بازی بخرم تا یو۴ ببینم میذارین یا نه مخصوصا آریا :| :D
الان این بازی حالت جهان باز داره یا سندباکس یا کاملا خطی ؟ :-/
به نظرتون ارزش تکرار دارد ؟
نوید اگه اندکی اهل پلتفورمر هستی، در خریدش شک نکن! :دی البته پلتفورمر خالص نیست و یه ترکیب بسیار خفن و جالبی از پلتفورمر و شوتر هست که توی کمتر بازی ای میشه نمونه ـش رو پیدا کرد. کلی اسلحه توی بازی وجود داره، از آیتمی که باعث رقصیدن دشمن میشه تا چیزهای موشکی و ... که هرکدوم هم 5 تا level دارن و قابلیت آپگرید کردنشون هم وجود داره.
محیط ها تقریباً حالت سندباکس دارن. البته محیط های خیلی بزرگ هم داره، ولی نه در حد بازی های open world. بازی سیاره های مختلفی داره که اکثرشون محیط های نسبتاً زیادی برای گشت و گذار دارن و معمولاً یه سری مأموریت اصلی و فرعی توشون وجود داره. یه سری از مأموریت ها توی محیط های کوچیک و تنگ اتفاق می افته و یه سری دیگه مثل همین عکسی که گذاشتم عظیم تر هستن و مثلاً اینجا باید 60،70 تا مغز (!) پیدا کنی و محیط نسبتاً بزرگی داره. تنوع محیط ها هم فوق العاده هست و انواع و اقسام لوکیشن ها رو داره. کارت ها و آیتم هایی هم توی محیط ها هست که باید بگردی و پیدا کنی.
در مورد ارزش تکرار هم هنوز کامل مطمئن نیستم و باید یه دور تمومش کنم. :دی ولی فعلاً که بدم نمیاد یه دور دیگه هم بازی کنم! بعد از تموم کردن بازی Challenge Mode آزاد میشه که مثل اینکه یه چیزی تو مایه های + New Game هست و آپگریدها و اسلحه های قبلی رو بهت میده و یه سری امکانات جدید هم برای اسلحه ها آزاد میکنه.

تصاویری که بچه ها گذاشتن فوق العاده اس.منکه فعلا نمیتونم بازی کنم ولی خوشحالم که بازی همون کیفیتی که انتظار می رفت رو داره و یک پلتفرمر بززگ به تعداد کم پلتفرمر درست حسابی کنسولی اضافه شده.:D

منم بالاخره امروز خریدم بازی رو و فرصت شد یه 4 ساعت بازی کنمش.

واقعا بازی خوبیه. گان پلی و پلتفرمرش عملا بی نقصه. خصوصا من که از اول دارم روی Hard‌ بازی میکنم خیلی بیشتر خودش رو نشون میده. البته Hard خیلی سخت نیست و تا اسلحه ها آپدیت بشن یکم اذیت میکنه و از اون به بعد دیگه میفته رو دور.

کماکان معتقدم Tools of Destruction هنوز با اختلاف بهترین در کل مجموعه هست اما با این حال ایشون هم خیلی خفن شده. در مورد گرافیک هم که صحبت نکنم بهتره. گفتنی هارو گفتن. درود بر شرف آریایی اینسامنیاک. ایشالا که الان دارن Resistance‌ میسازن:دی

منم بالاخره امروز خریدم بازی رو و فرصت شد یه 4 ساعت بازی کنمش.

واقعا بازی خوبیه. گان پلی و پلتفرمرش عملا بی نقصه. خصوصا من که از اول دارم روی Hard‌ بازی میکنم خیلی بیشتر خودش رو نشون میده. البته Hard خیلی سخت نیست و تا اسلحه ها آپدیت بشن یکم اذیت میکنه و از اون به بعد دیگه میفته رو دور.

کماکان معتقدم Tools of Destruction هنوز با اختلاف بهترین در کل مجموعه هست اما با این حال ایشون هم خیلی خفن شده. در مورد گرافیک هم که صحبت نکنم بهتره. گفتنی هارو گفتن. درود بر شرف آریایی اینسامنیاک. ایشالا که الان دارن Resistance‌ میسازن:D
ماکان خودشون گفتن بیخیال Resistance شدن :( Tools عالی بود نسخه Crack in time هم واقعا یه رتچت خیلی خوب و مفصل بود :دی

آقا این عکس هایی که گذاشتید از داخل بازی، واقعا عالیه! چه گرافیک پولیش شده ای داره بدمصب! :d
منتظرم هر چه سریعتر بازی رو بگیرم
سری های نسل قبل رو هم بازی کرده بودم عالی بودن!

بازی تموم شد و به راحتی رفت جزو بهترین بازی های این نسل! :دی به جز داستان که به نظرم میتونست بهتر باشه و همین طور بخش های مسابقه که یکی از بدترین هوش مصنوعی های Rubber Band تاریخ بشریت رو داره، توی بقیه بخش ها به شدت عالی و خوش ساخت بود. گیم پلی فوق العاده جذاب و اعتیادآور، انواع و اقسام اسلحه های درجه یک با قابلیت آپگرید، مراحل و سیاره های بسیار متنوع و تماشایی، موسیقی های شنیدنی و گرافیک کم نظیر.
فعلاً به جای اینکه همه وقتم رو صرف Dark Souls 3 کنم، میخوام در کنارش دور دوم R&C رو هم شروع کنم! :دی کلاً آدمی نیستم که حال و حوصله دو بار بازی کردن داشته باشم و شاید سالی حداکثر 2تا دونه بازی این مدلی باشه که بیشتر از یه بار برم. (سال 2015 فکر کنم یدونه هم نبود) ولی انقدر R&C جذاب و دوست داشتنی هست که باید حتماً یه دور دیگه هم تمومش کنم و البته آپگریدهای مخصوص دور دوم هم باعث میشن آدم انگیزه بیشتری داشته باشه.
کلی عکس هم اینجا گذاشتم. عکس ها از سیاره های مختلف و لوکیشن های متنوعی هستن و با اینکه چیزی از داستان لو نمیدن، ولی به هر حال اگه میخواین هیچ تصوری از مراحل نداشته باشین سراغشون نرین. :دی

بازی تو Challenge Mode جون تازه و بی نظیری گرفت :D به همه دوستانی که بازی رو تموم کردن توصیه میکنم حتما بازی رو که تموم کردین چلنج مود رو با درجه سختی Hard شروع کنید و لذت دو عالم رو ببرید :D Bolts Multiplier هم اضافه میشه به بازی و تفنگ های Level 5 اتون هم با قابلیت های جدید دوباره میاد تو Gadgetron Vendor با قابلیت های جدید تر و بهتر :D یه New Game+ همه چیز تموم و کامل هست خلاصه و به هیچ وجه تجربه اش رو از دست ندید، این رو هم برای کسایی گفتم که براشون سوال بود که آیا بازی ارزش تکرار داره یا نه :D

حتما حتما هم Golden Bolts رو با هر سختی که میتونید پیدا کنید :D همشون رو که پیدا کنید خیلی قابلیت های عالی رو میتونید رو بازی اعمال کنید مثل Hide HUD، Infinite Ammo و Invincibility و ... :D علاوه بر اینا یه Insomniac Museum هم تو گاراج اتون در سیاره Veldin باز میشه که همه کات سین های بازی و خاطرات بازی های قدیمی سری هم توش هست که این گلدن بولتز ها باعث میشه Hanger های این موزه باز بشه براتون :D بگذریم یه عالمه کاستومایزیشن هم میتونید رو کاراکتر ها با اینا اعمال کنید :D

مثلا اینا :D:

این طرح های مفهومی هم با همون پیچ های طلایی باز میشه که بعضا چیز های فوق العاده ای مثل اینا باز میشه براتون :x اون طرح مفهومی اسلحه Pixelizer برای زمانی هست که اسلحه اتون به Level 5 میرسه :دی محض اطلاع ایشون @Akiba :دی :

فکر نکنم تا حالا همچین گرافیکی رو تو یه بازی دیده باشید، AA بازی و رزولوشن 1080 بازی روانی میکنه آدم رو :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or