PlayStation Ratchet & Clank

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
bhphqjbrfzvwsztrow3r.jpg

بالاخره بعد از 1 سال که از تایید لفظی اما رسمیه بازی میگذره ، بازی به صورت رسمی تر (:-") و کامل معرفی شد و برای عرضه در بهار 2016 به قیمت 40$ در نظر گرفته شده!

اول اینکه بازی Re-Imaginingـه شماره ی اوله! یکجورایی ریبوت :-" کاراکترهای اصلیمون همونا هستن،با همون طراحی و همون صداپیشه ها! دشمن اصلی هم همونه ، اما این وسط یک عالمه کاراکتر جدید وارد داستان شدن! گیم پلی کاملا به روز شده و امکانات و سلاح های جدیدی وارد بازی شده،همینطور باس های جدیدی میبینیم و .... ! :d
اینم گفته شده که داستان بازی با انیمیشنی که 29 آپریل 2016 میاد هماهنگه!

یکی از خصوصیات بارز بازی های Insomniac ، سلاح های فوق العاده ایه و یونیکی ـه که توی بازی هاشون دارن! و توی بازی علاوه بر چندتا از سلاح های پر طرفدار قبلی، سلاح های جدیدی هم خواهیم دید!

لیست سلاح ها :

Combuster
Mr.Zurkon
Pyrocitor
Pixelizer
Groovitron
Fusion Bomb
Predator Launcher
Warmonger
Bouncer l Pre-Order Bonus l

(بعدا عکس با کیفیت درست حسابی اومد،آپدیت میشود:-" )

از قابلیت های جدیدی که به این شوتر-پلتفرمر اضافه شده ، مبارزه با سفینه ـست! >:) (با aCiT فرق میکنه و به نظر که خفن تر میاد!!! :d )

و همینطور علاوه بر رچت و کلنک و کاپیتان کوارک ، عکس زیر هم بقیه ی شخصیت های کلیدی همراه با صداپیشه هاشون(البته برای انیمیشن...بازی رو تایید نکردن:-" ) رو نشون میده :

بازی از نظر گرافیکی هم فوق العاده چشم نوازه! (همچنان مثل نسل قبل میگیم پیکساریه:-" ) با دیدن تریلرها در میابید میزان خفن بودن رو! و گفتن بازی به صورت 1080P/30FPS اجرا میشه.

آخرین ویرایش:
بازی تو Challenge Mode جون تازه و بی نظیری گرفت :D به همه دوستانی که بازی رو تموم کردن توصیه میکنم حتما بازی رو که تموم کردین چلنج مود رو با درجه سختی Hard شروع کنید و لذت دو عالم رو ببرید :D Bolts Multiplier هم اضافه میشه به بازی و تفنگ های Level 5 اتون هم با قابلیت های جدید دوباره میاد تو Gadgetron Vendor با قابلیت های جدید تر و بهتر :D یه New Game+ همه چیز تموم و کامل هست خلاصه و به هیچ وجه تجربه اش رو از دست ندید، این رو هم برای کسایی گفتم که براشون سوال بود که آیا بازی ارزش تکرار داره یا نه :D
دقیقاً! :دی من تازه Challenge Mode رو شروع کردم و به شدت حال میده! گذشته از آپگریدهای جدید برای اسلحه ها، این ضریبی که برای پول وجود داره باعث میشه هیجان بازی خیلی بیشتر بشه و آدم همیشه نگران تیر خوردن و از بین رفتن ضریب باشه.
با اینکه آدم عشق تروفی ای نیستم، ولی احتمالاً بازی رو پلات کنم. :دی فقط یه تروفی هست که یه کم سخته و ممکنه از دست بره، اون هم اجرای حرکات موزون توسط همه دشمن ها با Groovitron هست که اگه یه مدل دشمن رو هم فراموش کنیم بیچاره میشیم!
--------------------
بین اسلحه ها چیزهای خیلی جالب و متنوعی پیدا میشه. ولی گذشته از باحال بودن Mr. Zurkon و خنده دار بودن Groovitron و Pixelizer و قدرت بالای بعضی از اسلحه ها، این Ryno کلهم توی یه فضای دیگه ای هست! :| یعنی کافیه آدم دستش رو بگیره روی شلیک و بره توی شکم دشمن و تمام! :دی

بین اسلحه ها چیزهای خیلی جالب و متنوعی پیدا میشه. ولی گذشته از باحال بودن Mr. Zurkon و خنده دار بودن Groovitron و Pixelizer و قدرت بالای بعضی از اسلحه ها، این Ryno کلهم توی یه فضای دیگه ای هست! :| یعنی کافیه آدم دستش رو بگیره روی شلیک و بره توی شکم دشمن و تمام! :D
Ryno که خیلی اسلحه خریه تو بازی و خب انصافا حقمون هم هست وقتی اینهمه دهنمون رو سرویس کردیم تا کارت هاش پیدا کنیم :دی ظاهر خفنی هم داره لامصب :دی اما در مورد قدرت :دی شما یه Peacemaker ات رو به لول 5 برسون و همه آپدیت هاش رو کامل کن اون موقع بهت میگم دنیا دست کیه :دی لامصب باگ میشه :دی با هر شلیک 3 تا موشک دیگه هم ول میده تو شکم دشمنا قدرت تخریب هم که نابود کننده :دی ظاهرش هم که خوف میشه :دی

• Like
Reactions: Dinosaur
دقیقاً! :D من تازه Challenge Mode رو شروع کردم و به شدت حال میده! گذشته از آپگریدهای جدید برای اسلحه ها، این ضریبی که برای پول وجود داره باعث میشه هیجان بازی خیلی بیشتر بشه و آدم همیشه نگران تیر خوردن و از بین رفتن ضریب باشه.
با اینکه آدم عشق تروفی ای نیستم، ولی احتمالاً بازی رو پلات کنم. :D فقط یه تروفی هست که یه کم سخته و ممکنه از دست بره، اون هم اجرای حرکات موزون توسط همه دشمن ها با Groovitron هست که اگه یه مدل دشمن رو هم فراموش کنیم بیچاره میشیم!
--------------------
بین اسلحه ها چیزهای خیلی جالب و متنوعی پیدا میشه. ولی گذشته از باحال بودن Mr. Zurkon و خنده دار بودن Groovitron و Pixelizer و قدرت بالای بعضی از اسلحه ها، این Ryno کلهم توی یه فضای دیگه ای هست! :| یعنی کافیه آدم دستش رو بگیره روی شلیک و بره توی شکم دشمن و تمام! :D
اون باکسی که میریم و آپگرید میکنیم رو هم با Groovitron بزن . اون هم میرقصه . ( گفتم یادت نره . مین رو همه دشمنا زده بودم و لی تروفی رو نداد . اتفاقی رو اون جعبه زدم دیدم رقصید و تروفی رو داد )

• Like
Reactions: Dinosaur
دوستان این بازی چطوریه ؟داستان هم داره؟من sunsetoverdriveرو وان بازی کردم میخام ببینم مثل اون هست یعنی در عین فانتزی بودن بچه گونه که نیس؟

Ryno که خیلی اسلحه خریه تو بازی و خب انصافا حقمون هم هست وقتی اینهمه دهنمون رو سرویس کردیم تا کارت هاش پیدا کنیم :D ظاهر خفنی هم داره لامصب :D اما در مورد قدرت :D شما یه Peacemaker ات رو به لول 5 برسون و همه آپدیت هاش رو کامل کن اون موقع بهت میگم دنیا دست کیه :D لامصب باگ میشه :D با هر شلیک 3 تا موشک دیگه هم ول میده تو شکم دشمنا قدرت تخریب هم که نابود کننده :D ظاهرش هم که خوف میشه :D
از رو تجربه میگم(حالا اگر بازیه ما رسید:| ) ... از نظر تخریب پذیری و عشق و حال ترکوندن، هیچی Ryno نمیشه! و با آریا کاملا موافقم:دی
کلا خیلی اسلحه خریه Ryno ! حتی اگر هم قوی نباشه(که هست:دی) اون حالت "دنیا رو بترکون"ـش خیلی خوبه! :دی

این تایید شدن موزه هم عالیه! :x توی aCiT چیزای جالبی داشت! ولی توی ItN اصلا یکی از مراحل داستانی اونجا بود! مجسمه ی بدمن ها،دوستان و دشمنان و ... سری رو گذاشته بودن! اصلا خیلی خوب بود:x مخصوصا مجسمه ی دکتر نفریوس کبیر:x

• Like
Reactions: Red Ѵ
دوستانی که بازی تموم کردن، مدت بازی چند ساعت،مثل clank in time یا کوتاه تر هست؟
خودم جواب خودم بدم8-|
A fan asked Insomniac Games via Twitter if Ratchet and Clank will be in the region of 11 hours long. They said: “It is in that range without completing everything“.

11 hours for a normal playthrough is quite generous. This means the game will be even longer if you want to tackle all of the extra content that it offers. Not to mention trophy hunters will take even longer to finish
the game.

بیشتر...
زحمت میدادی به خودت و یه صفحه قبل رو نگاه میکردی متوجه میشدی بازی چقدر زمان میبره.
یه زحمت میدادی به خودت و لایک پای پستات میدیدی متوجه میشدی که کل صفحات تاپیک خوندم!
چیزی که سازنده میگه خیلی وقتا با واقعیت یکی نیست، نمونه بارزش order.اون منتقداش هم ندیده بودم .میخواستم از کسی که بازی تموم کرده بپرسم.

آخرین ویرایش:
خودم جواب خودم بدم8-|
A fan asked Insomniac Games via Twitter if Ratchet and Clank will be in the region of 11 hours long. They said: “It is in that range without completing everything“.

11 hours for a normal playthrough is quite generous. This means the game will be even longer if you want to tackle all of the extra content that it offers. Not to mention trophy hunters will take even longer to finish the game.
زحمت میدادی به خودت و یه صفحه قبل رو نگاه میکردی متوجه میشدی بازی چقدر زمان میبره.

2 الی 3 ساعت، اما نگران مدت زمان بازی نباشید، طبق گفته خود Insomniac و منتقدا، بازی بدون گشت و گذار و کامل کردن همه چیز، 10 الی 12 ساعت وقت میبره.

سلام.بچه ها من توی ماموریت سوم سیاره ی دومی موندم.اگر لطف کنید نگاه به عکس کنید من رو راهنمایی کنید.
این هدف ماموریت:

ویرایش: خودم کشفش کردم

Attachments

• ۲۰۱۶۰۴۲۲_۱۵۴۳۰۹.jpg
    ۲۰۱۶۰۴۲۲_۱۵۴۳۰۹.jpg
    60.1 KB · مشاهده: 56
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or