PlayStation Ratchet & Clank

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
bhphqjbrfzvwsztrow3r.jpg

بالاخره بعد از 1 سال که از تایید لفظی اما رسمیه بازی میگذره ، بازی به صورت رسمی تر (:-") و کامل معرفی شد و برای عرضه در بهار 2016 به قیمت 40$ در نظر گرفته شده!

اول اینکه بازی Re-Imaginingـه شماره ی اوله! یکجورایی ریبوت :-" کاراکترهای اصلیمون همونا هستن،با همون طراحی و همون صداپیشه ها! دشمن اصلی هم همونه ، اما این وسط یک عالمه کاراکتر جدید وارد داستان شدن! گیم پلی کاملا به روز شده و امکانات و سلاح های جدیدی وارد بازی شده،همینطور باس های جدیدی میبینیم و .... ! :d
اینم گفته شده که داستان بازی با انیمیشنی که 29 آپریل 2016 میاد هماهنگه!

یکی از خصوصیات بارز بازی های Insomniac ، سلاح های فوق العاده ایه و یونیکی ـه که توی بازی هاشون دارن! و توی بازی علاوه بر چندتا از سلاح های پر طرفدار قبلی، سلاح های جدیدی هم خواهیم دید!

لیست سلاح ها :

Combuster
Mr.Zurkon
Pyrocitor
Pixelizer
Groovitron
Fusion Bomb
Predator Launcher
Warmonger
Bouncer l Pre-Order Bonus l

(بعدا عکس با کیفیت درست حسابی اومد،آپدیت میشود:-" )

از قابلیت های جدیدی که به این شوتر-پلتفرمر اضافه شده ، مبارزه با سفینه ـست! >:) (با aCiT فرق میکنه و به نظر که خفن تر میاد!!! :d )

و همینطور علاوه بر رچت و کلنک و کاپیتان کوارک ، عکس زیر هم بقیه ی شخصیت های کلیدی همراه با صداپیشه هاشون(البته برای انیمیشن...بازی رو تایید نکردن:-" ) رو نشون میده :

بازی از نظر گرافیکی هم فوق العاده چشم نوازه! (همچنان مثل نسل قبل میگیم پیکساریه:-" ) با دیدن تریلرها در میابید میزان خفن بودن رو! و گفتن بازی به صورت 1080P/30FPS اجرا میشه.

آخرین ویرایش:
گرافیک خود بازی با کات سیناش هیچ فرقی نداره جز جاهایی که تیکه هایی از فیلم گزاشتن
گیم پلی عالیه هیچ عیبی نداره تنوع سلاح ها و طراحیشون مختص Insomniac هستش
تنها عیب بازی نبود Photo mode هستش که با این گرافیک و اون لوکیشن های عالی بازی چیز جالبی از کار در میومد امیدوارم اضافه بشه

خب تا حالا تو 6 تا Planet از بازی رفتم :D در مورد داستان حرف نمیزنم چون احتمالا خیلیاتون بازی کردید همون R&C اریجینال رو و خیلیاتون هم که نمیدونید حیفه من بگم و نیازی به تعریف هم نداره از خوب بودن :D

یه چندتا مورد رو خواستم اشاره کنم :D مبارزه های Spaceship بازی یکی از بی نظیر ترین و هیجان انگیز ترین تجربه های ممکنه، محیط بسیار عظیم و با یه سیستم کنترل عالی و خیلیم متفاوت با اریجینال هست :D بازی یکی از بهترین ریمیک/ریبوت هایی هست که به شخصه تا حالا دیدم (منتظر VII هم هستیم البته :D )

مورد بعدی مختص آریا هست (@Dinosaur ) :D آیا تا حالا متوجه شدید در 90 درصد بازی های پلتفرمر ( و یا حتی تمامی بازی ها :D ) که بازی میکنید مراحل زیر آب بسیار رو اعصاب و مزخرف از آب در میاد؟ :D خب خبر خوب برای شما عاشقان پلتفرمر باز که این مورد همیشه مثل بنده رو اعصابتون بوده اینه که این قسمت از بازی رو Insomniac به بهترین شکل ممکن در آورده :D یعنی شاید بهترین گیم پلی زیر آب کل بازی های پلتفرمر هست :D

یه تصحیح هم بکنم که کیفیت گیم پلی با کات سین های بازی دقیقا یکی هست و برای بنده R&C در کنار Driveclub بهترین تجربه Visual این نسل تا به اینجا بوده :D گرافیک بازی فضایی هست :D یه سری کات سین ها هم هستند که خب از انیمیشن سینمایی برداشته شدن و قابل تشخیصن که خب کیفیت اونا از انیمیشن های خود پیکسار هم بهتره ( حالا یکیه اگه اغراق نکنیم :D)

تنوع محیطی بازی مثل همیشه بی نظیر و مثال زدنی :D خلاصه کلام اینکه R&C یکی از بالغ ترین پلتفرمر های این صنعته و صد البته یکی از پولیش شده ترین بازی :D هرکی باگ پیدا کرد جایزه داره :D

اینم یه سری عکس کاملا بدون اسپویل :D:

خب تا حالا تو 6 تا Planet از بازی رفتم :D در مورد داستان حرف نمیزنم چون احتمالا خیلیاتون بازی کردید همون R&C اریجینال رو و خیلیاتون هم که نمیدونید حیفه من بگم و نیازی به تعریف هم نداره از خوب بودن :D

یه چندتا مورد رو خواستم اشاره کنم :D مبارزه های Spaceship بازی یکی از بی نظیر ترین و هیجان انگیز ترین تجربه های ممکنه، محیط بسیار عظیم و با یه سیستم کنترل عالی و خیلیم متفاوت با اریجینال هست :D بازی یکی از بهترین ریمیک/ریبوت هایی هست که به شخصه تا حالا دیدم (منتظر VII هم هستیم البته :D )

مورد بعدی مختص آریا هست (@Dinosaur ) :D آیا تا حالا متوجه شدید در 90 درصد بازی های پلتفرمر ( و یا حتی تمامی بازی ها :D ) که بازی میکنید مراحل زیر آب بسیار رو اعصاب و مزخرف از آب در میاد؟ :D خب خبر خوب برای شما عاشقان پلتفرمر باز که این مورد همیشه مثل بنده رو اعصابتون بوده اینه که این قسمت از بازی رو Insomniac به بهترین شکل ممکن در آورده :D یعنی شاید بهترین گیم پلی زیر آب کل بازی های پلتفرمر هست :D

یه تصحیح هم بکنم که کیفیت گیم پلی با کات سین های بازی دقیقا یکی هست و برای بنده R&C در کنار Driveclub بهترین تجربه Visual این نسل تا به اینجا بوده :D گرافیک بازی فضایی هست :D یه سری کات سین ها هم هستند که خب از انیمیشن سینمایی برداشته شدن و قابل تشخیصن که خب کیفیت اونا از انیمیشن های خود پیکسار هم بهتره ( حالا یکیه اگه اغراق نکنیم :D)

تنوع محیطی بازی مثل همیشه بی نظیر و مثال زدنی :D خلاصه کلام اینکه R&C یکی از بالغ ترین پلتفرمر های این صنعته و صد البته یکی از پولیش شده ترین بازی :D هرکی باگ پیدا کرد جایزه داره :D

اینم یه سری عکس کاملا بدون اسپویل :D:

دوست عزیز تا اینجا ی کار میشه بگید چند ساعت وقت برا بازی گزاشتید ؟ میخوام بدونم بازی نسبتا طولانی هست یا نه ؟

دوست عزیز تا اینجا ی کار میشه بگید چند ساعت وقت برا بازی گزاشتید ؟ میخوام بدونم بازی نسبتا طولانی هست یا نه ؟
2 الی 3 ساعت، اما نگران مدت زمان بازی نباشید، طبق گفته خود Insomniac و منتقدا، بازی بدون گشت و گذار و کامل کردن همه چیز، 10 الی 12 ساعت وقت میبره.

چقد گفتم ایمان بیارید ، خود Insomniac گفته دیگه پری رندر مندر استفاده نمی کنن :D

پ.ن : اون کات های انیمیشن هم به نظرم بیخود زور چپون کردن ، کاشکی کلاً انیمیشنی درکار نبود که بخوان ازش بچپونن توی بازی :D

• Like
Reactions: Adidas95 and Red Ѵ
چقد گفتم ایمان بیارید ، خود Insomniac گفته دیگه پری رندر مندر استفاده نمی کنن :D

پ.ن : اون کات های انیمیشن هم به نظرم بیخود زور چپون کردن ، کاشکی کلاً انیمیشنی درکار نبود که بخوان ازش بچپونن توی بازی :D
نگو این حرفو :دی به شخصه خیلی به موفقیت انیمیشن امید دارم، تازه موفقیت هنری و فروشی انیمیشن کمک فوق العاده زیادی به تسریع بخشیدن به ساختن ادامه بازی میکنه :دی
خلاصه در وهله اول امیدوارم که فروش بازی خوب باشه انقدر که نیاز به انیمیشن نباشه و سریع اعلام بشه ساختش که با توجه به آمارش تو آمازون دور از انتظار نیست و باید منتظر یه فروش خوب باشیم :دی

تو هر منطق و معیاری هم دارم میسنجم درک نمیکنم چرا بازی 40 دلاره، متریال و همه چیز بازی 60 دلاری هست و این قیمت گذاری واقعا عالیه

• Like
Reactions: Kainé
نگو این حرفو :D به شخصه خیلی به موفقیت انیمیشن امید دارم، تازه موفقیت هنری و فروشی انیمیشن کمک فوق العاده زیادی به تسریع بخشیدن به ساختن ادامه بازی میکنه :D
خلاصه در وهله اول امیدوارم که فروش بازی خوب باشه انقدر که نیاز به انیمیشن نباشه و سریع اعلام بشه ساختش که با توجه به آمارش تو آمازون دور از انتظار نیست و باید منتظر یه فروش خوب باشیم :D

تو هر منطق و معیاری هم دارم میسنجم درک نمیکنم چرا بازی 40 دلاره، متریال و همه چیز بازی 60 دلاری هست و این قیمت گذاری واقعا عالیه

من کلاً با فیلم/بازی یا انیمیشن/بازی مشکل دارم وحید :دی خیلی خوب میشد اگه توی یه بازی زمانی چند ماهه قبل از عرضه ی بازی مثلاً انیمیشنش رو اکران می کردم که برای تبلیغ هم که شده وارد بازی نکننش :دی کلاً این حرکت که از فیلم یا انیمیشن یه صحنه هایی رو وصله میکنن توی بازی خوشم نمیاد :دی به نظرم رچت اند کلنک کم و کسری ای نداره که نیاز به این چیزا پیدا کنه :دی ولی خب به هر حال میخو محکم کوبیدن ، بی صبرانه منتظریم وسط این نسل بی آب و علف یه سه گانه پلتفرمر خفن ستارت بخوره :دی

اصن با این قیمت مرام و معرفتو در حق گیمرا تموم کردن ! به خاطر یه بخش ریمیک قضیه 20 دلار ازش زدن، در صورتی که بنده خدا باید حداقل در حد یه ریبوت باشه :دی

• Like
Reactions: Red Ѵ
من عاشق اینجور بازیهای پلتفورمر هستم ولی نسخه فیزیکی بازی که صرف نمیکنه الان بخری ولی شیرینگ دیجیتالی گرفتم و دیتاش هم در حال دانلوده .
احتمالا چند ماه بعد بشه 80 تومن دست دومش رو برای ارشیو پیدا کرد .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

خب منم اندکی بازی کردم و واقعاً لذت بردم! در دوران PS2، سری R&C رو خیلی دوست داشتم و به نظرم به مراتب بهتر از Jak 2,3 بود، ولی دوران PS3 زیاد سراغش نرفتم و فقط یه نسخه بازی کردم. خوشبختانه با R&C جدید نشون دادن که همچنان کارشون درسته و میتونن پلتفورمر/شوترهای خفنی بسازن که آدم از تک تک لحظاتش لذت ببره.
خوشبختانه چون حافظه خوبی هم ندارم، چیز زیادی از نسخه اول یادم نیست و بازی خیلی برام تازگی داره! :D یعنی به جز یه سری از لوکیشن ها که آشنا هستن، اکثر جاها شبیه یه بازی کاملاً جدید هست برام! گیم پلی هم واقعاً خوبه و اگه روی درجه Hard بازی کنین بهتره. درسته که زیاد سخت نیست، ولی در حدی هم نیست که خوابتون ببره! موسیقی ها و صداگذاری کاراکترها هم واقعاً در سطح بالایی هستن و کیفیت خوبی به بازی دادن. بقیه موارد رو هم که وحید و بچه ها گفتن و دیگه من اگه چیزی بگم تکراری میشه. :D ولی خب نمیشه در مورد بازی صحبت کرد و به گرافیکش اشاره نکرد که واقعاً تماشایی کار شده! حالا بچه ها میگن تفاوتی بین بازی و کاتسین ها نیست (به جز کاتسین های انیمیشن) ولی به نظر من بعضی جاها خود بازی حتی قشنگ تر از کاتسین هاش میشه و به لطف موشن بلور زیبا و بعضی افکت ها، صحنه های بسیار قشنگی رو می بینیم که از کاتسین ها هم جلو میزنه! :D
خیلی دوست دارم بازی یه فروش عالی داشته باشه که البته پتانسیلش رو هم داره. هم منتقدها خیلی خوب نقدش کردن و هم مدت هاست توی آمازون در رده های بالا دیده میشه و الآن رتبه دوم رو داره. (رتبه اول طبق معمول برای این کارت های PSN هست) فروش بالا و محبوب شدن این نسخه میتونه بهترین خبر برای طرفدارهای پلتفورمر روی PS/Xbox باشه که کنسول هاشون از این نظر خیلی قحطی دارن. یعنی اگه ناشرها ببینن یه بازی پلتفورمر هم میتونه سود خوبی داشته باشه، در آینده بازی های بیشتری توی این سبک می بینیم و حالش رو میبریم! حتی خود سونی هم شاید دوباره سراغ بقیه IPهاش مثل Jak & Daxter و Sly Cooper و ... بره. (Crash هم که هیچی! :دی)

این بازی در کنار Driveclub بهترین گرافیک بین بازی های این نسل رو دارن از نظر من . یعنی گرافیکی که 4-5 سال پیش انتظار داشتم رو Ps4 ببینم . یه گرافیک خفن با رنگ بندی عالی و تصویر شفاف و IQ بالا . خیلی گرافیک بازی بالاست خیلی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or