PlayStation Ratchet & Clank

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
bhphqjbrfzvwsztrow3r.jpg

بالاخره بعد از 1 سال که از تایید لفظی اما رسمیه بازی میگذره ، بازی به صورت رسمی تر (:-") و کامل معرفی شد و برای عرضه در بهار 2016 به قیمت 40$ در نظر گرفته شده!

اول اینکه بازی Re-Imaginingـه شماره ی اوله! یکجورایی ریبوت :-" کاراکترهای اصلیمون همونا هستن،با همون طراحی و همون صداپیشه ها! دشمن اصلی هم همونه ، اما این وسط یک عالمه کاراکتر جدید وارد داستان شدن! گیم پلی کاملا به روز شده و امکانات و سلاح های جدیدی وارد بازی شده،همینطور باس های جدیدی میبینیم و .... ! :d
اینم گفته شده که داستان بازی با انیمیشنی که 29 آپریل 2016 میاد هماهنگه!

یکی از خصوصیات بارز بازی های Insomniac ، سلاح های فوق العاده ایه و یونیکی ـه که توی بازی هاشون دارن! و توی بازی علاوه بر چندتا از سلاح های پر طرفدار قبلی، سلاح های جدیدی هم خواهیم دید!

لیست سلاح ها :

Combuster
Mr.Zurkon
Pyrocitor
Pixelizer
Groovitron
Fusion Bomb
Predator Launcher
Warmonger
Bouncer l Pre-Order Bonus l

(بعدا عکس با کیفیت درست حسابی اومد،آپدیت میشود:-" )

از قابلیت های جدیدی که به این شوتر-پلتفرمر اضافه شده ، مبارزه با سفینه ـست! >:) (با aCiT فرق میکنه و به نظر که خفن تر میاد!!! :d )

و همینطور علاوه بر رچت و کلنک و کاپیتان کوارک ، عکس زیر هم بقیه ی شخصیت های کلیدی همراه با صداپیشه هاشون(البته برای انیمیشن...بازی رو تایید نکردن:-" ) رو نشون میده :

بازی از نظر گرافیکی هم فوق العاده چشم نوازه! (همچنان مثل نسل قبل میگیم پیکساریه:-" ) با دیدن تریلرها در میابید میزان خفن بودن رو! و گفتن بازی به صورت 1080P/30FPS اجرا میشه.

آخرین ویرایش:
من الان به نفاریوس رسیدم
این چلنج مود کجاست دقیقا؟
پ.ن: عجب باس سختیه خداییش:D این دیگه واقعا سخته:))

جا خاصی نیست:دی بعد از اینکه نفاریوس رو زدی میتونی بازی رو مجدد رو حالت چلنج مد شروع کنی. بلواقع همین حالت فعلی هست منتها میتونی سلاح هارو تا 10 ارتقا بدی. مثلا اگه Ryno رو بگیری آپگرید شدش رو لول 10 وحشتناک میشه. یعنی باس هارو در عرض 2 ثانیه میکشه:دی البته باقی سلاح ها هم همینطور خفن میشن. مثلا Doomblade هم یه چیز تو مایه های راینو میشه یا پیس میکر.

زدن نفاریوس هم کاری نداره. اگه دومبلید رو داری (یا لول 5 کنی میشه دوم بلید و باید تا ته هم آپ شده باشه) با جت پک پرواز کن و با این بزن. بعد که افتاد زمین هم میتونی با پیس میکر بزنیش. وقتی خواستی پلتفرم رو هم عوض کردی باز قبل از اینکه به ربات ها برسی با این پیس میکر بزن که زرتی نفله بشن. در کل اصلا سخت نیست. اگه هارد بازی کنی فقط بار اول یکم اذیت میکنه وگرنه تو چلنج مد که میرن رو لول 10 سه سوت میشه زدش.

بعد چیت هم میتونی بکنی. مثلا سرعت بازی رو بزاری روی اسلو که کند میشه. یا تیرت رو بی نهایت کنی. اما اگه راینو رو داشته باشی و لولش 5 باشه پدرشو در میاره:دی من الان داشتم خودم بازی میکردم, با راینو لول 10 زدمش واقعا 5 ثانیه هم دووم نیاورد!

• Like
Reactions: Destro
من بار اول روی هارد میرفتم،سر نفاریوس که نباختم اصلا! راحت بود!:-" سخت ترینش عیال ـه زورکان بود:-"
البته Ryno رو قبل از رسیدن به نفاریوس داشتم:-"

---
راستی از بچه های رچت باز نسل قبل،کسی نبود؟ :(

• Like
Reactions: Red Ѵ
آخرین ویدئوی Death Battle مربوط میشه به مبارزه Ratchet & Clank و Jak & Daxter. :دی
watch?v=jKoeSRhF1nc

خب برنده که از قبل مشخصه و اون بندگان خدا جلوی R&C هیچ شانسی ندارن! :دی ولی ویدئوی جالبیه و از دستش ندین!
گذشته از این ویدئو هم سری R&C رو در دوران PS2 به شدت بیشتر از J&D دوست داشتم. البته نسخه اول J&D هم فوق العاده بود، ولی بعدش یه جوری شد که اصلاً خوشم نمی اومد.

پ.ن: عجب باس سختیه خداییش:D این دیگه واقعا سخته:))
من قبل از اینکه به این بنده خدا برسم، Ryno رو گرفتم و برای همین این باس فایت یه حالت کاریکاتوری پیدا کرد و اصلاً نفهمیدم چی شد! کلاً این Ryno بدجوری قدرتمند هست و گند میزنه به تعادل بازی! :دی

یک چیزی که من خیلی برام عجیب و تا حدی غیر قابل درکه،این مورده که چجوریاست این رچت انقدر مورد توجه قرار گرفته،ولی رچت های قبلی نه! :D (برای مثال ItN ! :-" )
تقریبا غیر از سیستم Holo Cardـها،تمام موارد دیگه توی نسخه های PS3 بودن! :D (خیلی سیستم خوب و جالبی بود البته! دمشون هم گرم:D )

بقیه ی بچه هایی که نسخه های PS3 رو زدن هم بیان نظرشون رو در مورد سؤال من بگن،ببینیم چی به چیه اوضاع! :D
نکات مثبتی که دیدم بچه ها اینجا یا جاهای دیگه در مورد بازی میگن،دقیقا مواردیه که تو قبلی ها بوده و یه چیز روتین سری حساب میشه! :D و اینجا مثلا با همون مورد خیلی حال کردن! :D و دقیقا دوستانی هستن که نسخه های قبلی رو نزدن! :D برای همین نظر اونایی که قبلیا رو زدن رو میخوام بدونم:D
بدبختی اینه حالا بچه ها به هر دلیلی ممکنه نزده باشن و براشون جدیده! فاز منتقدها چی بوده؟ از رو کاور نقد کردن؟:D
من که متأسفانه نسل قبل خیلی کم R&C بازی کردم، ولی به نظرم تعداد زیاد بازی های R&C در نسل قبل بی تأثیر نبوده. :دی یعنی بعد از اینکه اولین نسخه PS3 اومد، بعدش دیگه تقریباً حالت سالانه پیدا کرد و هی پشت سر هم نسخه های اصلی و فرعی میساختن. وقتی همچین شرایطی پیش میاد، ملت کم کم از بازی زده میشن و شاید منتقدها هم همین مشکل رو پیدا کردن. ولی الآن بعد از چند سال یه نسخه تر و تمیز اومد که کلی تحویلش گرفتن و باهاش حال کردن. :دی

آخه آریا، این R&C پیشرفت خاصی نسبت به قبلی ها نکرده به نظرم! :D یعنی اینجوری نیست که اونا یه بازی سطح پایین یا عادی باشن،و این شده یک بازی فوق العاده!
تمام نکات مثبت اینجا،توی قبلی ها بوده کاملا! :D برای همینه گفتم منتقدها هم بازی نکرده و از رو کاور امتیاز دادن! :D :))

سالانه بودن به نظرم دلیل نمیشه! یعنی الان شده ها! ولی منطقی نیست! با این اوصاف باید گفت این نسخه که 3 سال بینش فاصله بوده،باید خیلی خفن تر از این حرف ها میبود تا تحویل گرفته بشه!:D نه اینکه یه چیزی مثل اونا باشه:D نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه! :-" (یعنی اگر چون سالانه بوده گیر دادن تکراری شده! این که سالانه نیست باید یک تحول اساسی توش انجام میشده پس! :D )
نمیدونم...! حالا بقیه ی بچه هایی که زدن بیان بگن،شاید من دارم اشتباه میکنم این وسط:D

البته من نمیگم حق این بازی چنین نمراتی نیستا! میگم حق اونا این بوده که بیشتر تحویل گرفته بشن!:D

---
در مورد رچت و جک!
من چون جک رو اولین بار شماره ی 3 رو زدم،برای همین شماره ی اول برام سبکش ناامید کننده بود!(با اینکه یک پلتفرمر اصیل بود:-" ) میشه گفت از شماره ی دوم بازی ریبوت شد کلا! :دی
اما نسخه ی سوم...فوق العاده بود! یعنی الان جک بسازن،به شرطی که از نظر تنوع سلاحی بیان که رقیب رچت بشن! به نظرم موفق تر حتی عمل میکنه! :دی
در حالی که طنز داره و حسی که پلتفرمرها باید بدن رو داره،داستان جدیی هم داره(به نسبت:-") که میتونه شوتربازها رو هم به خودش جذب کنه! (داستانش از سری آنچارتد که تیره و تار تر بود:-" )
اون بخش ماشین سواری تو صحرا هم که... :x :x :x
برای من به شخصه انتخاب بین رچت و جک خیلی سخته!

اخر این لامصبو پلات کردم 3 بار تمومش کردم تا پلات شد یه اسلحه هست خیلی یواش اپگرید میشه دهنم صاف شد سر این باید به لول ده میرسوندمش همون اسلحه که دشمنارو بز و چهار پا میکنه در کل بعد مدتها خندیدم و با یه بازی بشدت حال کردم خیلی عالی بود

همونطور که حدس زده بودم - البته کار سختی نبود - جناب Edge ایشون رو گنگ بنگ کرد و بهش 6 داده:دی البته فکر نمیکردم با بدترین بازی سری یکیش کنه اما.... 6؟ اصلا راه نداره انصافی خیلی نمره دادن:دی

رفقا یک راهنمایی میخوام

چرا تروفی Super Trader Complete every holocard set رو بهم نمیده ؟

فکر کنم باگ بازیه. چون منم نگرفتم این تروفی رو و یجا خوندم گفته بود باید آپدیت 1.3 رو بگیری تا درست بشه که البته من آپدیت رو گرفتم و هنوز تروفی رو نداده. شاید بعد از آپدیت باید از اول بازی کنم جمع کنمشون!

و اینکه من اصلا سر در نمیارم اون یکی تروفیش رو چجوری بگیرم:دی ترید کردن کلا چجوریه؟

• Like
Reactions: NINJѦ
فکر کنم باگ بازیه. چون منم نگرفتم این تروفی رو و یجا خوندم گفته بود باید آپدیت 1.3 رو بگیری تا درست بشه که البته من آپدیت رو گرفتم و هنوز تروفی رو نداده. شاید بعد از آپدیت باید از اول بازی کنم جمع کنمشون!

و اینکه من اصلا سر در نمیارم اون یکی تروفیش رو چجوری بگیرم:D ترید کردن کلا چجوریه؟
یعنی تو تا حالا 5تا کارت تکراری گیرت نیمده؟ و اگر اشتباه نکنم،مربع نزدی که اون 5تا رو با یک کارتی که نداری تعویض کنه؟ :|

البته فکر کنم گفته بودی چنین نکردی! پس باید از اول بری تا وقتی که5تا تکراری گیرت بیاد:-" ( New Game ! و نه چلنج مود:D )

در مورد باز نشدن اون تروفی هم...اگر گزارش شده که باگ میشه پس به فنایید :p بعید نیست مجبور بشید از اول بگیریدشون:-" (البته توی PS3T بگردید،شاید راهی چیزی گفته باشن:-" )

• Like
Reactions: Cloud Strife

و اینکه من اصلا سر در نمیارم اون یکی تروفیش رو چجوری بگیرم:D ترید کردن کلا چجوریه؟
عجب گیری کردم ها:Wallbash:

دیگه قسم میخورم هیچ بازی بدون آپدیت شروع نکنم ، آپدیت چه 10mb چه 10GB

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or