PlayStation Ratchet & Clank

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
bhphqjbrfzvwsztrow3r.jpg

بالاخره بعد از 1 سال که از تایید لفظی اما رسمیه بازی میگذره ، بازی به صورت رسمی تر (:-") و کامل معرفی شد و برای عرضه در بهار 2016 به قیمت 40$ در نظر گرفته شده!

اول اینکه بازی Re-Imaginingـه شماره ی اوله! یکجورایی ریبوت :-" کاراکترهای اصلیمون همونا هستن،با همون طراحی و همون صداپیشه ها! دشمن اصلی هم همونه ، اما این وسط یک عالمه کاراکتر جدید وارد داستان شدن! گیم پلی کاملا به روز شده و امکانات و سلاح های جدیدی وارد بازی شده،همینطور باس های جدیدی میبینیم و .... ! :d
اینم گفته شده که داستان بازی با انیمیشنی که 29 آپریل 2016 میاد هماهنگه!

یکی از خصوصیات بارز بازی های Insomniac ، سلاح های فوق العاده ایه و یونیکی ـه که توی بازی هاشون دارن! و توی بازی علاوه بر چندتا از سلاح های پر طرفدار قبلی، سلاح های جدیدی هم خواهیم دید!

لیست سلاح ها :

Combuster
Mr.Zurkon
Pyrocitor
Pixelizer
Groovitron
Fusion Bomb
Predator Launcher
Warmonger
Bouncer l Pre-Order Bonus l

(بعدا عکس با کیفیت درست حسابی اومد،آپدیت میشود:-" )

از قابلیت های جدیدی که به این شوتر-پلتفرمر اضافه شده ، مبارزه با سفینه ـست! >:) (با aCiT فرق میکنه و به نظر که خفن تر میاد!!! :d )

و همینطور علاوه بر رچت و کلنک و کاپیتان کوارک ، عکس زیر هم بقیه ی شخصیت های کلیدی همراه با صداپیشه هاشون(البته برای انیمیشن...بازی رو تایید نکردن:-" ) رو نشون میده :

بازی از نظر گرافیکی هم فوق العاده چشم نوازه! (همچنان مثل نسل قبل میگیم پیکساریه:-" ) با دیدن تریلرها در میابید میزان خفن بودن رو! و گفتن بازی به صورت 1080P/30FPS اجرا میشه.

آخرین ویرایش:
فکر کنم باگ بازیه. چون منم نگرفتم این تروفی رو و یجا خوندم گفته بود باید آپدیت 1.3 رو بگیری تا درست بشه که البته من آپدیت رو گرفتم و هنوز تروفی رو نداده. شاید بعد از آپدیت باید از اول بازی کنم جمع کنمشون!

و اینکه من اصلا سر در نمیارم اون یکی تروفیش رو چجوری بگیرم:D ترید کردن کلا چجوریه؟
ترید کردن به این صورته که شما وقتی دشمنارو کشتی یه سری کارتا دراپ میشه و اونارو میگیری وقتی وارد قسمت کارتا میشی اون کارتایی که هنوز نگرفتی رو به ازای هر پنج کارتی که از دشمنا دراپ شده و شما گرفتی یه کارت اصلی بهت میده اگه دقت کنی وقتی اون کارتایی که نگرفتی رو بزنی یه علامت 5X میاد تعداد کارتایی هم که میتونی ترید کنی اون پایین صفحه زده من این تروفی رو گرفتم و کلا پلات کردم ولی قبلش اپدیت کرده بودم بازیو حالا اینم روش ترید بود

• Like
Reactions: Cloud Strife
عجب گیری کردم ها:Wallbash:

دیگه قسم میخورم هیچ بازی بدون آپدیت شروع نکنم ، آپدیت چه 10mb چه 10GB
بازی با challenge مد شروع کن چندتا کارتش داخل challenge mode و آون اسلحه ای که یادم شکل گوسفند هم میکرد یه کارت بهت میداد بعد داخل holo card ها برو و دکمه مثلث بزن اونایی که 5x ضربدر بزن اکی میشه این تروفی هم منو خیلی اذیت کرد ولی داخل challenge mode چندتا پنهان شده

• Like
Reactions: NINJѦ
بازی با challenge مد شروع کن چندتا کارتش داخل challenge mode و آون اسلحه ای که یادم شکل گوسفند هم میکرد یه کارت بهت میداد بعد داخل holo card ها برو و دکمه مثلث بزن اونایی که 5x ضربدر بزن اکی میشه این تروفی هم منو خیلی اذیت کرد ولی داخل challenge mode چندتا پنهان شده
ممنون داداش کامران
کار از این حرفا برام گذشته
تمام موارد رو چک کردم
همون باگ شده

یعنی تو تا حالا 5تا کارت تکراری گیرت نیمده؟ و اگر اشتباه نکنم،مربع نزدی که اون 5تا رو با یک کارتی که نداری تعویض کنه؟ :|

البته فکر کنم گفته بودی چنین نکردی! پس باید از اول بری تا وقتی که5تا تکراری گیرت بیاد:-" ( New Game ! و نه چلنج مود:D )

در مورد باز نشدن اون تروفی هم...اگر گزارش شده که باگ میشه پس به فنایید :p بعید نیست مجبور بشید از اول بگیریدشون:-" (البته توی PS3T بگردید،شاید راهی چیزی گفته باشن:-" )

خوب مربع که میزنم با هیچ کارتی عوض نمیکنه! من الان کل 33 تا ست 3 تایی رو دارم اما نه میشه با چیزی عوض کرد و نه تروفی اصلی رو میده! فکر کنم باید نیوگیم بزنم!:|

خوب مربع که میزنم با هیچ کارتی عوض نمیکنه! من الان کل 33 تا ست 3 تایی رو دارم اما نه میشه با چیزی عوض کرد و نه تروفی اصلی رو میده! فکر کنم باید نیوگیم بزنم!:|
۳ تا از کارت ها رو باید challenge mode انجام بدی منم خیلی گیج شده بودم ولی +new game رفتم درست شد

ممنون داداش کامران
کار از این حرفا برام گذشته
تمام موارد رو چک کردم
همون باگ شده
داداش شما challenge mode بری ۳ تا کارت داخل خودش درست کارت ها قبلی هم هست ولی من یه کارت شو با اسلحه که باید که به شکل گوسفند در میاره lvl up آخری کردم بعد این که چندتا گوسفند مشکی کردم دشمن ها رو بهم یه کارت دیگه داد بعد رفتم اکی شده بود باگ نیست دقت کنی تا اونجابی که یادم کارت اول داخل +new game همون مرحله اولش

داداش شما challenge mode بری ۳ تا کارت داخل خودش درست کارت ها قبلی هم هست ولی من یه کارت شو با اسلحه که باید که به شکل گوسفند در میاره lvl up آخری کردم بعد این که چندتا گوسفند مشکی کردم دشمن ها رو بهم یه کارت دیگه داد بعد رفتم اکی شده بود باگ نیست دقت کنی تا اونجابی که یادم کارت اول داخل +new game همون مرحله اولش
داداش شما داری از کارت Missable شده حرف میزنی من طبق این عکس میگم تمام کارتها رو برداشتم ولی تروفی نگرفتم
bv.JPG - آپلود عکس رایگان | سایت آپلود عکس
خلاصه دارم از اول با New Game یعنی دوره چهارم

سلام دوستان آقا این سیاره دوم که بار اول سفینه سقوط می کنه توی غار اولی می گه یه چیزی رو پیدا کنین چهار بار زیر و روش کردم چیزی پیدا نکردم کجاس این آیتم مخفی؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or