Rainbow Six: Vegas 2 انحصاری فقط برای X360

rezaigi2004

کاربر سایت
چند روز پیش خبر ساخت Rainbow Six: Vegas 2 رو برای PS3 - X360 -PC برای شما اعلام کردم حالا نسخه PC مثل همیشه به قوت خود باقیست اما جنگ کنسول ها X360 را پیشتاز میکند در سایت رسمی یوبی سافت بخش UK اعلام شده عنوان Rainbow Six: Vegas 2 فقط برای X360 عرضه خواهد شد و خبری از نسخه PS3 نخواهد بود!

نظر شخصی : به احتمال قوی Time exclusive تا یک سال

2vidgames.jpg

http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=6180

آخرین ویرایش:
فكر كنم مثل همون نسخه ي اولش پس از مدتي براي PS3 هم بياد ! و همچنين Splinter Cell : Conviction ، يه حسي ميگه واسه PS3 مياد ! چون اونم نسخه ي قبليش پس از مدتي براي PS3 اومد البته اينا حدسيات هستش نه اينكه بگم 100% مياد !

هر چند خودم دوست دارم انحصاري بمونن جفتشون !:cheesygri

Splinter Cell : Conviction ، يه حسي ميگه واسه PS3 مياد !
صحبت فن بازی نیست ولی حست اشتباه میکنه، امتیاز انحصاری بودن این عنوان رو MGS خیلی وقت پیش خریده ( تاکید میکنم انحصاری نه انحصار زمانی ).
درکش خیلی راحته. Haze انحصاری برای ps3، و R6: VEGAS 2 هم برای 360 انحصاری. منصفانه ست :).

درکش خیلی راحته. Haze انحصاری برای ps3، و R6: VEGAS 2 هم برای 360 انحصاری. منصفانه ست :).
Haze رو من یه جا خوندم بعد از یه مدت واسه 360 و PC هم میاد راسته یا خالی بسته بودن؟
ولی خداییش این R6:vegas ته بازی بود من مال 360 رو بازی نکردم ولی نسخه PC خیلی خفن بود مخصوصا آخرای بازی که دیگه ترکونده بود ولی خداییش تابلو بود که شماره بعدی هم در کاره از اون آخر بازی میشد به راحتی فهمید
ببینم عکسی یا تاریخ انتشاری از بازی ندادن؟

زياد خوشهال نشيد چن بازی قتعن و يقينن time exclusiveخواهد بود تازه به قلosos این توری بهتره چون
باگ هايه بازی رو بعد از يک سال میگيرن:laughing::biggrin1::laughing::biggrin1:

در مورد SPRINTEL CELL باید بگم امتیازشو MGS خریده و haze هم درسته که بعضی جاها نوشتن میاد اما در خود سایت ubi و سایت خود بازی نوشته شده ps3 و حرفی از انحصاری زمانی نزده بحث و عوض نکنم اما در مورد خود خبر . درسته شماره یک این بازی برای ps3 اومده اما دلیل نمیشه شماره دو هم بیاد مثلا metal gear 2 یادتونه روی pc اومد پس اینو دلیل بگیریم که حتما 3 و 4 این بازی هم برای pc می آیند .

Haze رو من یه جا خوندم بعد از یه مدت واسه 360 و PC هم میاد راسته یا خالی بسته بودن؟
ولی خداییش این R6:vegas ته بازی بود من مال 360 رو بازی نکردم ولی نسخه PC خیلی خفن بود مخصوصا آخرای بازی که دیگه ترکونده بود ولی خداییش تابلو بود که شماره بعدی هم در کاره از اون آخر بازی میشد به راحتی فهمید
ببینم عکسی یا تاریخ انتشاری از بازی ندادن؟

خبر ساخت Rainbow Six Vegas 2 رسما تایید شد (اولین تصویر رسمی)

من اینجوری تحلیل میکنم . این هم دقیقا مثل Ninja هستش . شماره یک رو برای 3 هم داد ولی شماره 2 رو فقط برای 360 میده . چرا ؟ چون اونایی که یک رو بازی کردن و خیلی هم حال کردن مجبور میشن برای بازی کردن برن یه 360 بخرن .
این فقط نظر شخصی من بود .

منم میگم برای PC حتما میاد ...
حالا نسخه PC مثل همیشه به قوت خود باقیست
زياد خوشهال نشيد چن بازی قتعن و يقينن time exclusiveخواهد بود تازه به قلosos این توری بهتره چون
باگ هايه بازی رو بعد از يک سال میگيرن
سرباز انتهاری سونی، کوروش جون، خود شرکته اعلام کرده انحصاری یه ولی شما فتوا صادر میکنی که ..... . دست بردار :).

اول اگه دیدیم Haze بعد از یه سال واسه 360 اومد،R6:vegas2 هم سعی میکنیم بیاد واسه PS3.
ولی اگه Haze نیومد فن بوی های عزیز باید تو کف این بازی بمونن چون هیچ راهی به غیر از اینی که گفتم نداره! :laughing:

زياد خوشهال نشيد چن بازی قتعن و يقينن time exclusiveخواهد بود
من فقط بین این 127 پستی که دادی دارم میگردم ببینم پستی هم دادی که اسپم نباشه یا فن بوی بازی در نیاورده باشی؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or