Rainbow Six: Vegas 2 انحصاری فقط برای X360

rezaigi2004

کاربر سایت
چند روز پیش خبر ساخت Rainbow Six: Vegas 2 رو برای PS3 - X360 -PC برای شما اعلام کردم حالا نسخه PC مثل همیشه به قوت خود باقیست اما جنگ کنسول ها X360 را پیشتاز میکند در سایت رسمی یوبی سافت بخش UK اعلام شده عنوان Rainbow Six: Vegas 2 فقط برای X360 عرضه خواهد شد و خبری از نسخه PS3 نخواهد بود!

نظر شخصی : به احتمال قوی Time exclusive تا یک سال

2vidgames.jpg

http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=6180

آخرین ویرایش:
باز اين ps3 فن ها شروع كردن خبرو اشتباه جلوه بدن ميدونم دركش واستون سخته ولي بايد باور كرد ديگه الانم قيافهاتون اينجوريه (:eek:) ولي ايراد نداره پول دستتون مياد يه xbox 360 ميخريد خدا بزرگه(ps3 فن ها =:eek:_xbox360 فن ها=:biggrin1:)

حتی اگر فقط برای مدتی روی PC-X360 انحصاری باشه, اون وقت همه حالشون رو کردن تقریبا سروصداهاش خوابیده ,تازه میخواد روی PS3 بیاد.:p
واقعا دمت گرم UBI :love:.

ميدونيد الان تو چه فكري هستم؟
تو فكر اينم شد يك خبر درباره PS3 و X360 بياد دو طرف همديگرو تيكه و پاره نكنند؟
من كاري به اين كار ها ندارم ولي وقتي Ubi ميگه ما حريف اصليمون EA :biggrin1: فكر ميكنم بايد متوجه بشيد در اينده بازي هاش چه ميشوند ...
بايد منتظر موند تا مارس امسال حسابي از خجالت اين بازي در بيايم.

دوستان شما مطمعن هستيد كه براي ps3 نمياد چون من الان در gamespot سرچ كردم:Game: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 (PS3)
Release Date: TBA 2008

The sixth Rainbow Six game is taking the series back to Sin City.
و خبري از cancel در اون نبود ولي در عوض براي ps2 نوشته بود:Game: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (PS2)
Release Date: Canceled

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas is the fifth title in the Rainbow Six series, and pits players against terrorists who have taken the city of Vegas hostage.

Tags: tom clancy, guns, modern tactical shooter, rainbow six, rainbow six vegas, shooting

Add to My Games

دوستان شما مطمعن هستيد كه براي ps3 نمياد چون من الان در gamespot سرچ كردم:Game: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
عجب :biggrin1:. منبع رو دیدی، سایت سازنده و ناشر و همه کاره بازی این رو گفته. شما داری به GS استناد میکنی :-".

دوستان شما مطمعن هستيد كه براي ps3 نمياد چون من الان در gamespot سرچ كردم
گیم اسپات هر چقدر هم میخواد معتبر باشه به پای ناشر بازی نمیرسه یادم چند کنفراس مایکرو برگزار شده و میگفتن بایو شوک اختصاصی 360 هست اما این گیم اسپات این بازی رو از تو لیست پلی استیشن 3 برنداشته بود:cheesygri

اینو از فروم خود یوبی ور داشتم میزارم جلو چشمتون بخونید و بقول دوستمون کل کل دیگه نشه .برای این میزارم دیگه لازم به رفتن در فروم یوبی نباشد متن به شرح زیر است .
On the official Ubisoft forums the UK Forum Manager has debunked yesterday's rumor that said that Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 is not coming to the PlayStation 3.

A forum member asked this: "Why is it only listed as 360 and PC? This is 4 PS3 as well right? Obviously that's the assumption since you're announcing it here. Could you confirm because the rumors are already flying that this is a 360/Windows exclusive."

UK Forum Manager ms-kleaneasy's answer is: "This weeks press release………".

She quotes the whole press release in her reply putting emphasis on "announced that it is developing Tom Clancy’s Rainbow Six® Vegas 2 for next-generation consoles and PC."

خلاصه مطلب معنی : این بازی فقط روی 360 و pc میاد . این مطلب همینو میگه .

آخرین ویرایش:
اینو از فروم خود یوبی ور داشتم میزارم جلو چشمتون بخونید و بقول دوستمون کل کل دیگه نشه .برای این میزارم دیگه لازم به رفتن در فروم یوبی نباشد متن به شرح زیر است .
On the official Ubisoft forums the UK Forum Manager has debunked yesterday's rumor that said that Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 is not coming to the PlayStation 3.

A forum member asked this: "Why is it only listed as 360 and PC? This is 4 PS3 as well right? Obviously that's the assumption since you're announcing it here. Could you confirm because the rumors are already flying that this is a 360/Windows exclusive."

UK Forum Manager ms-kleaneasy's answer is: "This weeks press release………".

She quotes the whole press release in her reply putting emphasis on "announced that it is developing Tom Clancy’s Rainbow Six® Vegas 2 for next-generation consoles and PC."
بابا يه ترجمه بزن من سيكل دارم!!!!!!

اول اگه دیدیم Haze بعد از یه سال واسه 360 اومد،R6:vegas2 هم سعی میکنیم بیاد واسه PS3.
ولی اگه Haze نیومد فن بوی های عزیز باید تو کف این بازی بمونن چون هیچ راهی به غیر از اینی که گفتم نداره! :laughing:

من فقط بین این 127 پستی که دادی دارم میگردم ببینم پستی هم دادی که اسپم نباشه یا فن بوی بازی در نیاورده باشی؟؟؟
يک این که پست هايي که میدم به خودم مربوته و اگه مشکلی داشته باشه به مدير ها بدمکل اگر تبيب بودی سر خد دوا نمودی
بعدم نکنه شما ها دسته جمعی الزايمر گرفتيد و خاتری rsv1رو فراموش کرديد که این توری هرف میزنيد

اینم کنسل شد رفت:laughing:
ولی این سایت یوبی خیلی دیر آپدیت میشه اگه به سایت us یوبی سر بزنید هنوز این بازی رو تو لیست نذاشته و بالعکس هنوز bia 3 برای پلی استیشن 3 رو تو لیست داره;)

دقیقا آقا الان خبری که دیدم از خنده داشتم میترکیدم brother in Arms برای ps3 کنسل شد حساب کنید چه پول کلفتی داده ماکروسافت که کلا بازی را کنسل کردن که دیگه تایم مایم از این حرفا نداشته باشه کلا ساخته نشه این یکی را حدس میزدم ولی این به طور حتم باری ps3 میاد چونکه فروشش میره بالا کی هست که از پول بدش میاد مگر اینکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or