Rainbow Six: Vegas 2 انحصاری فقط برای X360

rezaigi2004

کاربر سایت
چند روز پیش خبر ساخت Rainbow Six: Vegas 2 رو برای PS3 - X360 -PC برای شما اعلام کردم حالا نسخه PC مثل همیشه به قوت خود باقیست اما جنگ کنسول ها X360 را پیشتاز میکند در سایت رسمی یوبی سافت بخش UK اعلام شده عنوان Rainbow Six: Vegas 2 فقط برای X360 عرضه خواهد شد و خبری از نسخه PS3 نخواهد بود!

نظر شخصی : به احتمال قوی Time exclusive تا یک سال

2vidgames.jpg

http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=6180

آخرین ویرایش:
هرکی يه نظری داره خو
ولی من با نسخه اولشم حال نکردم ، 2 تا مرحله رو بازی کردم انداختمش دور
مهمم نيست که شماره بعديش به انحصار کی در مياد
شما هم زياد جوش نزنيد چون ذاتاً بازی بزرگی نيست حتی جلوی عنوان های ديگه از Tomy Clancy
شما به جای اين که بگيد اين بازی بده و خوشتون نيمده ، بهتره میگفتيد کلاً از سبک تاکتيکال شوتينگ بدتون مياد.
اينجوری اقلاً کسی در مورد شما فکر بد نمیکرد ، تا اين که بياد بگيد 2 مرحله از اين بازيرو رفتيد و گذاشتيد کنار
چون اگه واقعاً از سبک تاکتيکال شوتينگ خوشتون بيادو از اين بازی بدتون بياد :eek: ؟؟؟؟؟؟!!!!! ديگه واقعاً نمیدونم چی بگم ؟

برای من یک چیز جالبه اینکه چرا هنوز gamespot این عنوان را برای ps3 کنسل نزده .
بعد دوستان black عزیز این دلیل نمیشه من تو سبک rpg از هر بازی حالم بهم میخوره و فقط محصولات ( اسمش یادم نیست ) شرکتی که فاینال فانتزی و درست میکنه خوشم میاد .

برای من یک چیز جالبه اینکه چرا هنوز gamespot این عنوان را برای ps3 کنسل نزده .
بعد دوستان black عزیز این دلیل نمیشه من تو سبک rpg از هر بازی حالم بهم میخوره و فقط محصولات ( اسمش یادم نیست ) شرکتی که فاینال فانتزی و درست میکنه خوشم میاد .
چون گيم اسپات اگه خبر رسمي باشه سايتش رو اپديت ميكنه

خو اولاً بگم که من نظر شخصی گفتم ، حالا ميخواد يه سری از فن بوی های اين کنسول خوشش بياد ،
اون يکی نياد

شما اسمت چی بود ؟ سعيد اگه اشتباه نکنم ، همونی که هميشه ارز ادب هم ميکنه تو ياهو
به هر حال آقا سعيد گل و گلاب ، من نميدونم منظورت از سياوش کيه ؟ سياوش ما تو ايران و بين گيمر ها زياد داريم
امّا به هر حال من مثل شما عادت ندارم به حرف سياوش ، داريوش ، ابی ، گوگوش و هرکس ديگه اي اکتفا کنم و بگم اين بازی بده ، اين بازی خوبه
هروقت UBI گفت بهترين بازی ماست اونوقت شما بيا بگو اين بهترين بازی دنياست

فکرکنم دیگه سیاوش رو بشناسین. استاد بزرگ در این باره گفته بود: این شاهکار کل تاریخ Ubi بوده. تازه نسخه 360 رو فرموده بودن :-". سیاوش که خوراکش اینجور بازی هاست مهر تائید و کیفیت رو زده اون وقت شما ..... .

هاوون ؟ من يک n00b هستم ، اين Tactical Shooting که ميگی يعنی چی ؟ :biggrin1:

شما به جای اين که بگيد اين بازی بده و خوشتون نيمده ، بهتره میگفتيد کلاً از سبک تاکتيکال شوتينگ بدتون مياد.
اينجوری اقلاً کسی در مورد شما فکر بد نمیکرد

به هر حال ، نتيجه گيری کلی اين ميشه که من نظر شخصيمو گفتم و علاقه اي به اين بازی ندارم
XBOX FanBoy ها بازی زياد داريد که قوی تر از اين باشه و بهش بنازيد ولی اين بازی به عقيده من اونقدر ها هم آش دهن سوزی نيست
ولی با همه اين تفاسير اين فقط نظر من هست و ممکنه به عقيده خيلی ها بهترين بازی تاريخم بوده باشه نسخه اوّلش
و به هر حال بد يا خوب يه عنوان انحصار برای اين کنسول هست در کنار بقيه بازی ها ، بحث نداره که

من نميدونم منظورت از سياوش کيه ؟
همونی که مدیره، همونی که بگی MGS 4 بده یه هفته بنت میکنه، همونی که یه زمانی شاخ کانتر بوده، همونی که فقط به من کارت قرمز میده. حالا شناختی :biggrin1:.

سلام

متاسفانه هر وقت عنوانی انحصاری میشه معمولا فن های موافق زیادی خوشحال میشن و

برعکس فن های مخالف به شدت ناراحت میشن و واکنش نشون میدن

ای بازی بی شک از عنوانهای بزرگ هستش البته بنا به سلیقه افراد شاید کسی هم باشه که واقعا

این سبک رو یا این عنوان رو نپسنده

ولی اینکه تا یه عنوان انحصاری شد بیایم بکوبیمش یا بزرگتر جلوش بدیم فکر نمیکنم کاره خوبی باشه

البته اینجا مصداقی پیدا میکنه : اگر تو تیم استقلال یه بازیکن خوب باشه شاید واسه پرسپولیسی ها

زیاد مهم نباشه و برعکس

ولی وقتی یه بازیکن مطرح تو این دوتا تیم منتقل میشه سر و صداهای زیادی بلند میشه

اینجا هم به نظر من اینطوری شده

ولی من فکر میکنم فرقی نداره بازی رو چه کنسولی بیاد مهم اینه که با کیفیت و خوب باشه

من هم 360 دارم هم پی اس 3 ولی هیچ تعصبی نسبت بهشون ندارم کاش شما هم از

این حرفها دست بر میداشتید

موفق باشید

سلام

متاسفانه هر وقت عنوانی انحصاری میشه معمولا فن های موافق زیادی خوشحال میشن و

برعکس فن های مخالف به شدت ناراحت میشن و واکنش نشون میدن

این بازی بی شک از عنوانهای بزرگ هستش البته بنا به سلیقه افراد شاید کسی هم باشه که

واقعااین سبک رو یا این عنوان رو نپسنده

ولی اینکه تا یه عنوان انحصاری شد بیایم بکوبیمش یا بزرگتر جلوش بدیم فکر نمیکنم کاره

خوبی باشه

البته اینجا مصداقی پیدا میکنه : اگر تو تیم استقلال یه بازیکن خوب باشه شاید واسه

پرسپولیسی هازیاد مهم نباشه و برعکس

ولی وقتی یه بازیکن مطرح تو این دوتا تیم منتقل میشه سر و صداهای زیادی بلند میشه

اینجا هم به نظر من اینطوری شده

ولی من فکر میکنم فرقی نداره بازی رو چه کنسولی بیاد مهم اینه که با کیفیت و خوب باشه

من هم 360 دارم هم پی اس 3 ولی هیچ تعصبی نسبت بهشون ندارم کاش شما هم از

این حرفها دست بر میداشتید

موفق باشید

خدا وکیلی بازیه قشنگی بود انحصاری شدنش بره من که مهم نبود ولی عجب ضد حالیه واسه طدفدارایی که platforme اونا ps3 یا pc هست:cheesygri

فقط محصولات ( اسمش یادم نیست ) شرکتی که فاینال فانتزی و درست میکنه خوشم میاد .
Square Enix منظورتون هست دیگه إن شاء ا... !!؟ :دی
شما یکجور استثمارطلب هستید ! می پرسید چرا ؟ چون بازیهای استودیو Level 8 و سری Shin Megami,s Tensei رو هنوز بازی نکردید ! علی الخصوص Lucifer,s Call ـش را...

------

100% برای PS3 هم خواهد اومد ولی با وقفه یکی-دو ماهه.در مورد نسخه های اول هم علی الخصوص Athena,s Sword هم انتقاد نکنید که حالتون رو می گیرم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or