Rainbow Six: Vegas 2 انحصاری فقط برای X360

rezaigi2004

کاربر سایت
چند روز پیش خبر ساخت Rainbow Six: Vegas 2 رو برای PS3 - X360 -PC برای شما اعلام کردم حالا نسخه PC مثل همیشه به قوت خود باقیست اما جنگ کنسول ها X360 را پیشتاز میکند در سایت رسمی یوبی سافت بخش UK اعلام شده عنوان Rainbow Six: Vegas 2 فقط برای X360 عرضه خواهد شد و خبری از نسخه PS3 نخواهد بود!

نظر شخصی : به احتمال قوی Time exclusive تا یک سال

2vidgames.jpg

http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=6180

آخرین ویرایش:
فكر كنم همه ي قضيه به اين جمله مربوط ميشه !
London, UK — November 20, 2007 — Today Ubisoft, one of the world’s largest video game publishers, announced that it is developing Tom Clancy’s Rainbow Six® Vegas 2 for next-generation consoles and PC

نوشته next-generation consoles كاملا معلومه منظورش از اين كنسول هاي نسل جديد به غير از PS3 هستش !:laughing: يعني Wii ميشه ديگه ! واسه PS3 نمياد !:biggrin1:

زياد جدي نگيريد ! :biggrin1:

تا فعلا منبع هایی که این خبرو اعلام کردن معتبرتر از این لینکی که شما دادی بودن!
وقتی خود فوروم رسمی ubi میاد این خبرو تایید میکنه حتما یه خبرایی شده...
کنسل که نمیشه مطمعنا،هم R6:Vegas2،هم BIA3 Time Exclusive میشن.(اگه قرار باشه کنسل بشن واسه PS3 البته)
هر چند که این خبر تایید شدست دیگه ولی بازم منتظر میمونیم
خدایش با تو یکی دیگه حوصله کل کل ندارم :laughing:
شما فعلا برو طرز پست زدنو یاد بگیر :
خاتری
این توری
به خودم مربوته
هرف
:laughing::laughing:
ادامه :
نيم سات
دشته
باشن

همینجور که Haze و MGS و خیلی های دیگه واسه 360 میاد،R6:vegas2 هم واسه PS3 میاد.:laughing:
اگه شما سايت سازنده را قبول داريد پس يه سر بريد زير بفهميد هنوز haze فقط واسه ps3 مياد
http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=5696

رضا جون این لینک میگه هنوز بازی در دست 360 و PC هست.

درسته اما باید تصحیح بشه هر حرکتی جوابی داره که مدیر رسمی فروم یوبی سافت اعلام کرد:

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/8971060175/m/9831062016?r=2801094116#2801094116

اما باز هم مشکوک میزنه و میتونه Timed Exclusive باشه اما کنسل نمیشه ساخته میشه اما یک سال بعد میاد برای PS3

اما باز هم مشکوک میزنه و میتونه Timed Exclusive باشه اما کنسل نمیشه ساخته میشه اما یک سال بعد میاد برای PS3
دو پهلو حرف میزنه :confused:. شل کن سف کنها دیگه چیه. بیان خیال همه رو راحت کنن دیگه :mad:.

ای کاش هد اقل يه نگاه به سفهه هايه قبلی مینداختی بعد مييومدی پست چرت و پرت میدادی:laughing:
راستی هنوز در مورد داستان بازی چيزی نگفتن

مدیران عزیز لطفا به پستهای این اقا کوروش یکم دقت کنید به نظر من تو قوانین باید اضافه بشه کسانی که هنوز املا فارسی بلد نیستن حق ندارن تو سایت عضو بشن .

نشد من یبار پستهای این بابا رو ببینم 100 تا غلط املایی نداشته باشه بخدا دبستانی ها املاشون بهتره مگه اینکه ایشون هنوز مدرسه نرفته باشه!!!
بااین پستها ابروی سایت بخدا میره ادم خجالت میکشه بغل پست این بابا پست بزنه.

پ.ن:از همه معذرت می خوام دیگه تحملم تموم شده بود!

با حرفت موافق نیستم و فکر میکنم اگه انحصاری باشه انحصاری زمانی خواهد بود . ;)
عجب دوره زمونه ای شده:eek::eek: همین شما ps3 دارا نبودید که وقتی فهمیدید ut3 انحصاری زمانی ps3 هست داشتید از خوشحالی دیوونه میشدید؟ حال که یه بازی درست و حسابی برای ما انحصاری زمانی شد میگید: چیزی نیست فقط ما یکم دیرتر بازی میکنیم:-"
به قول یکی از معلمهامون: خیلی حرفه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هرکی يه نظری داره خو
ولی من با نسخه اولشم حال نکردم ، 2 تا مرحله رو بازی کردم انداختمش دور
مهمم نيست که شماره بعديش به انحصار کی در مياد
شما هم زياد جوش نزنيد چون ذاتاً بازی بزرگی نيست حتی جلوی عنوان های ديگه از Tomy Clancy

هرکی يه نظری داره خو
ولی من با نسخه اولشم حال نکردم ، 2 تا مرحله رو بازی کردم انداختمش دور
مهمم نيست که شماره بعديش به انحصار کی در مياد
شما هم زياد جوش نزنيد چون ذاتاً بازی بزرگی نيست حتی جلوی عنوان های ديگه از Tomy Clancy
آقا رضا از اون حرفا زدیا... خدایی R6: VEGAS قشنگ نبود؟... :-" شایدم سلیقت اینه...
پ.ن: ولی بازم هرچی فکر می کنم می بینم حداقل ارزش یه بار تموم کردنو داشت... ;)

فکرکنم دیگه سیاوش رو بشناسین. استاد بزرگ در این باره گفته بود: این شاهکار کل تاریخ Ubi بوده. تازه نسخه 360 رو فرموده بودن :-". سیاوش که خوراکش اینجور بازی هاست مهر تائید و کیفیت رو زده اون وقت شما ..... .

پ.ن سیاوش اگر دروغ گفتم میتونی تا عبد بنم کنی :biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or