Rage | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از میانگین امتیازات Rage

• مجموع رای دهنده‌ها
    94
دوستان میگن گرافیک افتضاح هست پست های صفحه اول تاپیک رو بخوننن

غجب گرافیکی داره :eek:
بیخود نیست فرخ طرفدار این بازیه

واقعا خارق العادست با این گرافیک قول 60 فریم بودن رو روی همه پلتفرم ها میدن:love:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek: واقعیه ..........
یا علی مدد

واقعا کف کردم این 2تا شات ها رو دیدم
خارق العادست بازی تا الان اینجوری ندیدم این چی بود دیگه !

یا الله ! یا خدا ! آمان تانریم !

=))=))

حالا میگن گرافیک خوب نیست

سلام
دوستان من یه جا تو بازی گیر کردم
توی دیسک دوم اون جایی که بر میگردی توی شهر و میبینی جلوی دفتر redstone دوتا از اون مامورا تفنگ بدست استادند و نمیزارن وارد بشی و
توی جورنال میگه که برو مارشال رو توی رسیستنس بیس ببین . این کجاست جاش ؟
لطفا دوستان کمک کنند

سلام
دوستان من یه جا تو بازی گیر کردم
توی دیسک دوم اون جایی که بر میگردی توی شهر و میبینی جلوی دفتر redstone دوتا از اون مامورا تفنگ بدست استادند و نمیزارن وارد بشی و
توی جورنال میگه که برو مارشال رو توی رسیستنس بیس ببین . این کجاست جاش ؟
لطفا دوستان کمک کنند

باید بری اونجایی که دفه اول وقتی دسیسک دومو میزاری مسافرت میکنی
همونجایی تو اول دیسک دو هستش دو سه نفر هستن
افاتاد؟

باید بری اونجایی که دفه اول وقتی دسیسک دومو میزاری مسافرت میکنی
همونجایی تو اول دیسک دو هستش دو سه نفر هستن
افاتاد؟

اره فهمیدم کجارو میگه .
فقط یه مشکل دفعه اول که اومدم جاش پشت گاراج بود و لی الان اون در که میره به اون جا بسته شده از چه راهی برم اونجا ؟

درود
چند روزیه بازیو با تاخیر گرفتم
یه سوال وضعیت تکسچر در نسخه ps3 هم در همین حد افتضاحه؟! و PC ؟!
روی هارد نصبش کردم و لود تکسچر خیلی سریع انجام میشه و از نمای دور خیلی گرافیک جذاب هست اما از فاصله نزدیک وضع خیلی فجیعی داره! این همون مگا تکسچر هس؟!
گیم پلی هم به شدت یاد آور بوردرلند هست البته با یمقداری تفاوت!
دیگه بزارید به حساب اینکه بازیو خیلی دیر گرفتم! :d بهترین نسخه کدوم نسخه هست؟ و چنتا DLC آفلاین براش اومده؟

دوستان دقیقا الان 2 ماه هست یه جای این بازی گیر کردم دیگه بیخیالش شده بودم گفتم بیام اینجا بگم شاید دوستان بتونن کمک کنن .
من چندتا ماموریت واسه اون کچله Redstone انجام دادم حالا تو Objective نوشته Go Speak to the marshal at the rebel base حالا این Rebel Base لعنتی کجاست من 2 ماهه دنبالشم :d

@ uriel
ممنون رفیق تمام این شهر رو گشته بودم انصافا :d

آخرین ویرایش:
دوستان دقیقا الان 2 ماه هست یه جای این بازی گیر کردم دیگه بیخیالش شده بودم گفتم بیام اینجا بگم شاید دوستان بتونن کمک کنن .
من چندتا ماموریت واسه اون کچله Redstone انجام دادم حالا تو Objective نوشته Go Speak to the marshal at the rebel base حالا این Rebel Base لعنتی کجاست من 2 ماهه دنبالشم :d
باید بری توی مقر resistance base ، توی همون subway town هستش اونجایی که گاراژ هست یه آسانسور هستش که میره پایین، اون پایین مارشال و الیزابت هستن که ماموریتو باید از اونا بگیری.

من می خوام نسخه 360 ـشم رو بگيرم و بازی كنم ولی واقعا 15 گيگ فضا برای نصب می خواد؟
پس چرا اينجا زده:
Disc 1 - 7.8 GB
Disc 2 - 7.5 GB
Disc 3 - 6.8 GB
مگه نمی شه هر ديسك رو جدا نصب كنم و بعد اينكه تموم شد ديسك بعد رو نصب كنم؟

من می خوام نسخه 360 ـشم رو بگيرم و بازی كنم ولی واقعا 15 گيگ فضا برای نصب می خواد؟
پس چرا اينجا زده:
Disc 1 - 7.8 GB
Disc 2 - 7.5 GB
Disc 3 - 6.8 GB

اون سایت درست زده که!میتونی یه دیسک رو نصب کنی،بعد که تموم شد اونو پاک کنی و یکی دیگه رو نصب کنی.

پس چرا اينجا زده:
Disc 1 - 7.8 GB
Disc 2 - 7.5 GB
Disc 3 - 6.8 GB
میتونی هر دیسک رو جدا نصب کنی و پاک کنی که لنز کنسول آسیب نبینه ولی برا اینکه تکسچر لودینگ ها خیلی کم بشه باید حتما هر 3 دیسک رو باهم نصب کنی.

میتونی هر دیسک رو جدا نصب کنی و پاک کنی که لنز کنسول آسیب نبینه ولی برا اینکه تکسچر لودینگ ها خیلی کم بشه باید حتما هر 3 دیسک رو باهم نصب کنی.
اينطوری زياد خوب نيست، اونطور كه حساب كردم دو ديسك اين و همين طور دو تا ديسك مس افكت3 حجم نصبشون بالای 13.5 گيگ فضای هارد 20 گيگ يا فلش 16 ـی كه دارم می شه...
نمی شه حجم هارد 20 گيگ رو يجوری زياد كرد؟ اسمش 20 گيگه ولی 13.5 گيگ حجمشه. البته هنوز نخريدمش ولی اگه هيچ راهی برای بالای 13.5 گيگ نداشته باشه مجبورم تو فكر 60 گيگ باشم...
همينطوریم 20 گيگ رو قيمتای فضایی می دن، 60 گيگ فكر كنم نزديك 100 تومن يا بالاتر باشه.
هارد اكسترنال بالای 16 گيگ هم كه بزنم بن می شم، نمی دونم چاره چيه؟:(

اينطوری زياد خوب نيست، اونطور كه حساب كردم دو ديسك اين و همين طور دو تا ديسك مس افكت3 حجم نصبشون بالای 13.5 گيگ فضای هارد 20 گيگ يا فلش 16 ـی كه دارم می شه...
نمی شه حجم هارد 20 گيگ رو يجوری زياد كرد؟ اسمش 20 گيگه ولی 13.5 گيگ حجمشه. البته هنوز نخريدمش ولی اگه هيچ راهی برای بالای 13.5 گيگ نداشته باشه مجبورم تو فكر 60 گيگ باشم...
همينطوریم 20 گيگ رو قيمتای فضایی می دن، 60 گيگ فكر كنم نزديك 100 تومن يا بالاتر باشه.

برو سراغ نسخه PC
اصلا با دسته نمی شه بازی کرد. البته اگه کمک کننده نشونه گیری رو خاموش کنی چون خوده من fps رو روی کنسول بدون این آپشن بازی می کنم چون هدف از نشونه گیری با این آپشن بی معنی میشه و خوده بازی به جات نشونه میگیره ولی اگه باهاش مشکلی نداره باید با لود کند بافت ها بسازی

البته دیسک 3 فقط آنلاین هست اگه نصب نکنی مشکلی پیش نمیاد
انگار برا اینکه تکسچر ها و تکسچر لودینگ درست بشه باید همین دیسک آنلاین هم نصب بشه.
چون یادمه خیلی روی نصب هر 3 دیسک تاکید میکردن.
فکر نمیکنم بشه حجمش رو زیاد کرد. اگر هم بشه باز برای ریج کافی نیست چون 3 دیسکش روی هم باز بیشتر از 20 گیگ میشه.
هارد اکسترنال با حجم بالا بزنی بن نمیشی ولی کنسول فقط 16 گیگش رو میشناسه. حتی اگر 1 ترابایت بزنی.
ولی در کل از من میشنوی کلا از فکرش بیا بیرون. اصلا ارزش نداره به خاطر این بازی انقدر پول بدی. من که 3 ساعت به زور بازی کردم پرتش کردم اونور.
نه داستان درست حسابی داره ، نه شخصیت پردازی. ماموریت ها هم دقیقا پیدا کردن نخود سیاه هست. 2 ساعت میری درگیر میشی کلی رمبو بازی درمیاری آخر یه نخود سیاه بهت میده ببری برا اون یارو که بهت ماموریت داده.
فقط هوش مصنوعی و انیمیشن های خوبی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or