Black Operate
کاربر سایت
والا نمیدونم من رو 360 بازیش نکردم. ولی رو pc این مشکلو نداشت. برای مثال یدونه از این swer ها جلوی wellspring هستش. از شهر که بیرون میاین دقیقا سمت راست هستش. شما اونو امتحان کنید ببینید میره توش؟آخه من سر هر کدوم که رفتم ارور داد و گفت که باید از طریق Redeem code این بخش از بازی رو آزاد کنی ... بعدش تو نت هم سه سر گشتم دیدم مثل بتمن هست ...شاید نسخه ای که شما میری فرق داره ؟ J-TAG ?
کسی میدونه حجم بازی چقدره برای نصب کردن ؟
سلام.میدونم سوالم رو خیلی دیر دارم عنوان میکنم ولی خب چاره ای ندارم.من الان تو subway city هستم و هیچ تیری برام نمونده و تفنگ های ابتدای بازی رو هنوز دارم استفاده میکنم.پیش اون مرد کچل گنده هم که میرم (همون که کلانتر رو از زندان آزاد کردیم و پیشش تو ساب وی سیتی وایساده) هیچ جوابی بهم نمیده و مدام با کامپیوتر جلوش داره کار میکنه. جایی هست که برم تیر و تفنگ بگیرم؟واقعا اعصابم رو خورد کرده.لطفا یکی راهنماییم کنه.مرسی
دیسک 1 و 2دوستان دیسک چندم این بازی مربوط به قسمت داستانیش میشه؟
سلام دوستان
من به جای مموریه خود ایکس باکس از یه رم 4 گیگ استفاده میکردم 6_7 ساعت از بازی رو هم رفتم
صبح اومدم بقیشو برم دیدم دستگاه رمو دیگه نخوند حالا باید چکار کنم ( البته رمو زدم به pc محتویاتش هست روی چند تا فلاش مموری ریختم زدم به
ایکس باکس بازم نخوند کلا هر فلاشی که میزنم به دستگاه میزنه configured now اگر ممکنه کمک کنید ممنون)
داداش اولا اینکه حتما فایلارو دستکاری کردی
از طرفی هم اینکه هر فلشی رو باید کنفیرمش کنی با خود دستگاه تا قابل خوندن بشه نمیشه بریزی رو یه فلش دیگه و اجرا کنی