اینم از کاربر فعال سایت با یه عالمه اعتبار...واقعا تاسف داره...
شماها کلا مشکل دارین البته دست خودتون هم نیست :d
اینم از کاربر فعال سایت با یه عالمه اعتبار...واقعا تاسف داره...
اصلا کلا این چند وقته هر چی id ساخته سایت ها خیلی خوب از خجالتش در اومدن. ولی من با نمره ها کاری ندارم انصافا توی این چند وقته بازی ای به زیبایی و تنوع RAGE ندیدم. اصلا واسه ی بار دوم که بازی کردم تازه فهمیدم این بنده خداها به چه جزییاتی توی بازی توجه کردن. به هر حال به همه توصیه میکنم بازی رو حتی یک دور هم شده برن بعد بیان نظر بدن.
شما باید از wellspring خارج بشید و برید به mutant bash tv و بعد از اینکه sponsership رو گرفتید باید برگردید به wellspring تا بتونید توی race شرکت کنید هر دوی این ماموریت ها به هم مرتبطند.بچه ها من الان تو wasterland هستم و دو تا ماموریت پیش رو دارم
یکی get a sponsership from JK stiles هست و اون یکی heat the west of matunt by bash ( یا یه چیزی تو همین مایه ها ) که متسفانه هیچ کدوم را نمیدونم باید چی کار کنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
باید از داخل شهر از اون مغازه ای که صاحبش یه کلاه گنده سرشه و دمه درش چند نفر دارن بازی تخیلی انجام میدن بخری !ممنون بالاخره به اسپانسر شیپ رسیدم . ولی مهمات هیچی ندارم . یعنی وقتی میرم بیرون فقط باید با مشت بجنگم .
از کجا میشه تفنگ و مهمات خرید ؟
همون اطراف سالمشون هست .. بگردی هستش .... ولی از تیکه قطعاتشم که پیدا کردی یا بکنی میتونی بسازی برای خودت ....تو مرحله Destroy the bomb caches میشه بگید از کجا باید ماشین کنترلی پیدا کرد ؟
چون یه جا باید ماشین را از زیره در بفرستم توی یه اتاق .
دیروز و امروز نشستم پای این Rage و فوق العاده باهاش حال کردم . اوایل فکر نمیکردم اینقدر بازیش باحال بشه ولی الان خیلی دارم لذت میبرم .
من الان مرحله power planet در subway city را تموم کردم و حدوده شش ساعت و نیم هم تا اینجا طول کشیده . چه قدر دیگه تا آخره بازی مونده ؟