Wander
کاربر سایت
برعکس Behnam_Yakuza من این بازی رو به هر عاشق شوتری توصیه می کنم
بهترین سینگل پلیر رو بین شوتر های سال پیش داره. توی عالی بودنش شک نکنید
بهترین سینگل پلیر رو بین شوتر های سال پیش داره. توی عالی بودنش شک نکنید
دوستان پس نصب دیسک سوم برای تکسچر لودینگ ها بالاخره تاثیر داره یا نه؟
سوال دیگم اینه که بخش co-op multiplyaer ـش که offline هستش هم تو دیسک سومه؟ چون کنسولم بن هستش میخوام اگه این آفلاین مولتیش تو دیسک سوم نیست، دیسک سوم رو نخرم.
(منطقا که نمیتنونه تو دیسک سوم باشه چون کل بازی رو لازم داره ولی خوب سوال کردنش ضرر نداره)
ممنونم.
طبق این خبر باید هر 3 دیسک نصب بشه.دوستان پس نصب دیسک سوم برای تکسچر لودینگ ها بالاخره تاثیر داره یا نه؟
“On the 360 we don’t have a partial install option; it’s all or nothing, which is kind of unfortunate,” he said. “It means you have to install 21/22GB of stuff which takes a long time but if you’ve got it and you play it on the 360 that’s the way to go.”
نه متاسفانه امکان همچین کاری نیست.هارد من 13 گیگ هستش، میشه بقیش رو روی یه مموری فلش نصب کنم؟ یا لازمه همه اش تو یه محل باشه؟
ممنون دوست عزیز.
بخش چند نفره بازی چه آنلاین چه بی لاین تو دیسک3 هست :d فکنم یچی ورای سینگل کمپین بازی باید باشه هنو امتحانش نکردم
بیخیالدوستان میگن گرافیک افتضاح هست پست های صفحه اول تاپیک رو بخوننن
کجای این خبر درمورد لود بهتر تکسچرها با نصب هر 3دیسک روی هارد گفته؟!
ممنون. منظورم همین Legends of the Wastelands هستش:
Legends of the Wasteland is a series of two-player co-op missions based on stories that are heard throughout the single player campaign. There are a total of 9 objectives in this game type.
پس مطمئنید تو دیسک 3 هستش؟
ممنون عزیز.
عزیز من چرا یه مسئله ی به این سادگی رو انقد کش میدی؟کجای این خبر درمورد لود بهتر تکسچرها با نصب هر 3دیسک روی هارد گفته؟!
کل حرفش اینه کارمک گفته گزینه ای برای نصب بخشی از بازی روی هارد وجود نداره و باید هر3دیسک که 22گیگ هست نصب کنید
عزیز من چرا یه مسئله ی به این سادگی رو انقد کش میدی؟
همینجوری برا اینکه دور هم باشیم گفته 3 تا دیسک رو باید باهم نصب کنید؟ خب یه 4 تا مطلب بخونید یکم اطلاعاتتون زیاد بشه بعد بیاید گیر بدین به ملت.
شما برو مقاله ی Digital Foundry رو در مورد RAGE بخون ، متوجه میشی نصب هر 3 دیسک چه ربطی به لود تکسچر ها داره.
آقا من هر کدوم از 3 تا دیسک RAGE رو تو دستگاه میذارم پیغام میده که : the disk is not supported
دیروز LT3 رو ریختم و MGS : HD Collection هم روی کنسول اجرا میشه اما RAGE خیر! چیکارش کنم؟!