Gartall
کاربر سایت
به هیچ وجه ... :d
دقیقا همینی هست که بالاتر Meisam هم گفت فقط باید بازی کنی تا لذت ببری ، بخوای دقت کنی و موشکافی کنی میخوره تو ذوقت ، ولی اگه کاری به چیزی نداشته باشی لذت میبری از گرافیکش ... ضمن اینکه فیزیک باز هم زیاد جالب نیست .
یعنی مخالف این حرف هستی که وقتی فاصله میگیری با جزئیات ترین تکسچرها را داره ؟! نگو این حرف را زشته این چیزی که من دارم میگم همه سایتها دقیقا به این مورد اشاره داشتند!
کلا مهم نیست چی فکر میکنید اون چیزی که من دارم با چشمم الان میبینم یه چیزه بی رقیبه روی کنسول تا اینجای کار . حالا دو تا بازی موندن bf3 و u3 باید ببینیم اونا چیکار میکنند .
ببین یه مثال بزنم برات که قبلا هم زده بودم ممکنه وقتی یکی خوشگل باشه با نگاه کردن به تک تک گوش و دماغ و چشمش قشنگ نباشه ولی وقتی اونها باهم ترکیب بشن یه صورت خیلی زیبا ببینی
rage هم همینه به کلیت کار که نگاه میکنی و همه تکنیک ها را که کنار هم میچینی اون منظری که تو محیطش به وجود اورده زیبا ترین چیزی هست که الان دارم میبینم .
نه نداره به هیچ وجه نداره ، میتونم حداقل 3 - 4 تا بازی اسم ببرم که تکسچرهاش بهتره از این . هیچ سایتی هم نگفته بهترین تکسچرها رو داره !
Last edited by a moderator: