wolverin
کاربر سایت
اما من قبلا اینجوری خریدم :dفکر نکنم فروشنده ای بیاد مثلا دو دیسک اول رو جدا بفروشه و دیسک سوم رو دستش بمونه!
اما من قبلا اینجوری خریدم :dفکر نکنم فروشنده ای بیاد مثلا دو دیسک اول رو جدا بفروشه و دیسک سوم رو دستش بمونه!
دوست عزیز میشه dvd هارو جدا ریخت نیاز نیست حتما سه تاشو با هم بریزیمنم بازی گرفتم .... مشکل لود شدن بافت ها داره ولی نسبت به ps3 خیلی کمتره ......
دوستانی که نصب کردن بگن با نصب کردن مشکل لود شدن حل میشه یا نه ..... اگه حل میشه 3تا بازی پاک کنیم جاشون اینو بریزیم ....
دوستان یعنی هیچ کس نمی خواد جواب من بده
بالاخره بازی co-op split screen افلاین داره یا نه؟ اگه داره تو دیسک 3 بازی هست یا این دیسک فقط واسه انلاینه؟
میشه در مورد سبک بازی توضیح بدید که بیشتر حالت خطی داره یا open world هست ؟ کلا از نظر داستانی بازی چطوره ؟ اصلا روایت داستان خوبی داره ؟
الکی گفته. این بازی نصبش اجباری نیست ولی اگه نصب کنی خیلی بهتر نتیجه میگیریبچه ها یکی از سایت های فروش بازی nextgen نوشته برای اجرای این بازی حتما باید هارد یا فلش داشته باشیم کنسول من هارد نداره .میخواستم کسایی که بازی کردن بیان این قضیه را تایید کنند که بدون هارد هم میشه بازی کرد یا نه ؟