Race Driver: Grid

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من دو روز پیش این بازی را گرفتم فقط چند دقیقه بازی کردم بعد از بازی امد بیرون ودیگه هم اجرا نشد.مشکل از چیه؟ایا از نوع دیسکش هست؟
از کجا می تونم دیسک سالمشا گیر بیارم؟(گرافیکش خیلی توپ بود مخصوصا اگه با صدای دالبی بازی کنی)

سلام.
من دو روز پیش این بازی را گرفتم فقط چند دقیقه بازی کردم بعد از بازی امد بیرون ودیگه هم اجرا نشد.مشکل از چیه؟ایا از نوع دیسکش هست؟
از کجا می تونم دیسک سالمشا گیر بیارم؟(گرافیکش خیلی توپ بود مخصوصا اگه با صدای دالبی بازی کنی)
من از نکست جن گرفتم سالم بود

یک دیسک دیگه تهیه کردم سالم بود.عجب بازی هست فقط یکم سخته وماشین له میشه.
راستی بازی RAce برای xbox360وجود نداره که مثل این یا بهتر باشه

راستی یک چیز عجیب ریجن دستگاه من Pal هست ولی ریجن بازی NTSC هست به خوبی هم اجرا می کنه .آیا ریجن بازی ها فرقی نمی کنه یعنی ریجن j را میشه با pal بازی کرد؟(PES 2008 هم NTSC هست ولی اجرا می کنه)

راستی یک چیز عجیب ریجن دستگاه من Pal هست ولی ریجن بازی NTSC هست به خوبی هم اجرا می کنه .آیا ریجن بازی ها فرقی نمی کنه یعنی ریجن j را میشه با pal بازی کرد؟(PES 2008 هم NTSC هست ولی اجرا می کنه)

این چیز عجیبی نیست
بعضی از بازی ها طوریند که مثلا ریجن پال و جی هر دو یکی هستند یعنی اگه جی بخری و ریجن دستگاه پال باشه اجرا می کنه مثل gta iv

این سوال من هم هست
این کار خیلی راحته
کافیه وسط بازی یا وقتی ماشینتون از بین رفت Instant reply رو بزنید و بر گردید عقب تا جایی که می خواهسد بعد فکر کنم باید A رو بزنید تا بازی از اونجا شروع بشه ;)
راستی 4 بار بیشتر نمیشه این کار رو کرد

این کار خیلی راحته
کافیه وسط بازی یا وقتی ماشینتون از بین رفت Instant reply رو بزنید و بر گردید عقب تا جایی که می خواهسد بعد فکر کنم باید A رو بزنید تا بازی از اونجا شروع بشه ;)
راستی 4 بار بیشتر نمیشه این کار رو کرد

البته تعدادش نسبت به درجه سختیه بازی متفاوته
داخل بازی هم هر جا که بخواید میتونید select رو بزنید بع با آنالوگ چپ تا هر جا میخواید عقب برگردید بعد هم x رو میزنید و فلش بک میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or