Quantum Break در سال 2015 منتشر خواهد شد + نمایش اولین گیم پلی بازی در Gamescom

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مایکروسافت امروز تایید کرد، Quantum Break بازی جدید سازندگان Max Payne و Alan Wake در سال 2015 منتشر خواهد شد. Quantum Break در سال 2013 معرفی شده بود و تا به امروز تاریخ انتشار بازی مشخص نبود.
79638353648052513284.jpg

تریلر جدید بازی هم امروز منتشر شد. این تریلر توسط سم لیک Creative Director استودیو Remedy روایت می شود، تریلر جزئیات جدیدی از داستان بازی و قسمت هایی از گیم پلی بازی که تا به امروز نمایش داده نشده است را نشان می دهد.

همچنین مایکروسافت تایید کرد، گیم پلی بازی Quantum Break برای اولین بار به صورت کامل در نمایشگاه Gamescom امسال در ماه August به نمایش در می آید و تریلر امروز "نگاهی کوتاه" به نمایش بازی در Gamescom امسال است.

Quantum Break فراتر از یک بازی است، گیم پلی بازی همراه با live-action همراه خواهد بود. بازی داستان Jack Joyce را شرح می دهد، او در ماموریتی برای جلوگیری از پایان زمان حضور دارد و باید راه حل هایی برای مبارزه با شرکت Monarch پیدا کند. تصمیمات شما نه تنها در بازی تاثیر دارد بلکه از طریق live-action هایی نشان داده می شود. به این صورت که گیم پلی بازی داستان و تصمیمات قهرمان بازی Jack Joyce را روایت می کند و از آن طرف live-action های بازی روایتگر داستان و وقایع بازی در نقش دشمنان و نقش های منفی Quantum Break است.

منبع
لینک تریلر در آپارات بازی سنتر
تریلر در یوتیوب
لينك مستقيم دانلود تريلر بازي با تشکر از Hamed 3594

آخرین ویرایش:
گیر دادین به این مسئله!!! خب هر سایتی لیست خوب داره بدم داره! مطلق نیست که! در ضمن ان لیست 100 بازیساز را هم من به صورت کامل قبول ندارم! بعد من انتظار داشتم کیج و لیک تو ان لیست باشند! گفتم خیلی شلوغش نکنید!!!:) ان بالاتر بودن از ونکوییش هم جک سال بود! چون همان بازی 17 بازی نسل شد از یوروگیمر ، 56 از lazy gamer ، نوزدهمین بازی برتر ps3 از نظر همین ign عرض شود به سلامتی وجودت بهترین شوتر سال 2010 از همین ign ، نامزد بهترین بازی سال از گیم اسپات و................بهترین شوتر سوم شخصی که توسط ژاپنی ها ساخته شده است به نقل از یوروگیمر!
از اونجایی ک خودتم نمیدونی فازت چیه قبل از وارد شدن ب تاپیکای ماکروسافت پماد سوختگی توصیه میشه;)

IGN همون سايتي نبود كه به خاطر قرار دادن Crackdown بالاتر از Vanquish ليست هاي سايتش از اعتبار ساقط شده بود:-/
بازم میگم بیخیال بهرام جان. ایشون برای هر چیزی یه لیستی داره. تعداد لیستاش به بینهایت میل میکنن و لامصب تموم هم نمیشن#:-s بگی رنگ شورت فلانی قرمزه، میره از یه سایت ناشناس و متروکه وسط صحرای کالاهاری برات لیست میاره که خلافشو ثابت کنه (بر طبق کتاب قانونی به اسم " کدام سایت؟")
توی یه بحث راجع به داستان رفته بود رکورد گینس (mamma mia!) از یه شخصیت گذاشته بود:d بر حسب اتفاق لیستایی که میذاره، با نظر خودش هماهنگی فوق العاده عجیبی داره:-? من دیگه حرفی برای گفتن ندارم!:|

پ.ن: لااقل این لیستایی که میذاری رو قبلش یه نیگا بنداز اینجوری جلوی همه خیطی بالا نیاری;))

این فکت صادر کردن ها و پست هایی که آدم میبینه میخواد خودش رو دار بزنه دیگه واقعا عادی شده تو بازیسنتر،به نظرم به اینجور پست ها و یوزر ها اصلا توجه نکنید........(معمولا طرفی هم که فکت رو صادر میکنه میدونه داره چرت میگه ولی همچنان به کارش ادامه میده :d و نمیدونم چرا تلاش میکنه خودش رو ضایع کنه جلوی بقیه )
+
Sam Lake :bighug:

الن ویک و سم لیک هم ترول شدن :))=))

ایول دارید بابا .....

==================================================

بشدت منتظر بازی هستم و مطئنم مثل همیشه سم میترکونه . :bighug::x

زشته بخدا واسه دسته بندیِ خوب بودن و بد بودن نویسنده و کارگردانُ و خود بازی به این لیستا استناد میکنید...ینی آدم باید فاقد هرگونه احساسات انسانی , احساسی باشه بگه آلن ویک/مکس پین 1 و2 چرتِ :))
من سالی 1 بار آلن ویکُ تموم نکنم , سالَم سال نمیشه اصن ...
مکس 1 و 2 ام که اصن به کنار , راجع به اینا هـــــیچ بحثی نیست ....
من شدیدا به کوانتوم برک امیدوارم , مطمئنم یه نوآوری بزرگ تو صنعت گیم و شیوه ی روایت بوجود میاره , بوکمارک کنید , اگه نشد 1 سال امضا آواتارمُ میذارم جاستین بیبر :)) :-j

پ.ن : البته فک کنم تاخیر میخوره :دی

دوستان يك سوال.remdey به rockstar ربط داره يا نه ؟
آخه مگه maxpayne باسه rockstar نيست
هنگ كردم كلا
يكي جواب بده لطفا :-s
مکس پین در اصل متعلق به رمدی و سم لیک هست. خالق مکس پین و سازنده شماره اول و دوم بازی رمدی بود! راک استار اون موقع فقط نقش ناشر رو داشت. ولی از نسخه سوم بازی که رسما گند خورد به بازی, راک استار اومد بازی رو از رمدی خرید و خودش ساخت بازی رو بر عهده گرفت و آخرش هم اون داستان ها واسه بازی پیش اومد ...

اینها مکس 1 و 2 رو ساختن بعد از راکستار جدا شدن و این استودیو رو ساختن که دو بازی از AW و QB رو تا حالا ساختن
R هم با یک تیم دیگه روی مکس 3 کار کرد

این ها اصلا عضو راک استار نبودن تا بخوان ازش جدا بشند!

رمدی از اول هم بود! اینا سازنده های اصلی بازی بودند و راک استار اون موقع فقط نقش ناشر رو بر عهده داشت

نقش ناشر بود راکستار ولی فکر کنم بعدا خریدن IP رو . البته فکر کنم سر شماره 2 بازی کلا رمدی رو خریدن به همراه iP که رمدی بعدا جدا شد .

قرار نیست همه لیست را قبول داشته باشم. ان لیست 100 بازی نسل خوب نبود. فکر کنم اکثرا قبول داشته باشند!
دوست عزیز به نظر میاد شما پیش خودتون فکر میکنید که خیلی سوپر فن سونی هستی.ولی باید به عنوان یه فن سونی بگم حقیقتا شما با این منطقتون کاملا بر علیه سونی و فن های پلی استیشن هستی.

اصولا هركس كه ND يا Remedy رو ترول كنه در واقع داره خودش رو ترول ميكنه.اصلا نياز نيست براي كوبوندن يك استديو از روي فن بازي بياين اسم يك استديو ديگه رو كه اتفاقا سطح كاري اون هم فوق العادست بيارين وسط.

كلا 10 تا استديو توي اين صنعت شايد باشن كه كاراشون فوق العادست كه اين دوتا استديو هم جز اونها هستن.حالا ND استديوي بزرگتر و با امكانات تري هستش و طبيعتا بيشتر بازي ميسازه و دستش بازتره ولي دليل بر بد بودن Remedy نيست.خوشبختانه هر دوتا استديو كلا قبلا خودشون رو اثبات كردن.

Remedy هم كه بعد AW كلي نيرو جذب كرده و قطعا Quantum Break بازي بزرگتري نسبت به عناوين قبلي اين استديو خواهد بود.

بابا این البرت وسکر رو ول کنید! کلا من دوبار با این درگیر شدم فهمیدم چیزی جز وقت تلف کردن نیست! طرف اطلاعاتش حلاصه شده تو بازی کردن RE و لیست سایتها! همچین کسی هم نباید ازش انتظار داشت سم لیک رو بشناسه! دست خودش نیست! کمبود اطلاعات دیگه.:)

آدم این تاپیک رو میخونه افسرده میشه. امیدوارم رمدی بعد از این بازی دوباره به الن ویک سر بزنه. امریکن دریم از لحاظ مکانیزم شوتینگ و Encounter Design بی نقص بود اگر باز هم سراغ الن ویک برن با سرمایه و وقت کافی میتونن شاهکار تحویل بدن

من اگه دستم به این سم لیک نرسه هر دفعه که در مورد بازی صحبت میکنه همون نکات قدیمی رو میگه و دو سه تا صحنه ی کوچیک نشون میده نا مرد خسیس نمیکنه یه دو دقیقه گیم پلی نشون بده. بابا مردم از فضولی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or