Quantum Break در سال 2015 منتشر خواهد شد + نمایش اولین گیم پلی بازی در Gamescom

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مایکروسافت امروز تایید کرد، Quantum Break بازی جدید سازندگان Max Payne و Alan Wake در سال 2015 منتشر خواهد شد. Quantum Break در سال 2013 معرفی شده بود و تا به امروز تاریخ انتشار بازی مشخص نبود.
79638353648052513284.jpg

تریلر جدید بازی هم امروز منتشر شد. این تریلر توسط سم لیک Creative Director استودیو Remedy روایت می شود، تریلر جزئیات جدیدی از داستان بازی و قسمت هایی از گیم پلی بازی که تا به امروز نمایش داده نشده است را نشان می دهد.

همچنین مایکروسافت تایید کرد، گیم پلی بازی Quantum Break برای اولین بار به صورت کامل در نمایشگاه Gamescom امسال در ماه August به نمایش در می آید و تریلر امروز "نگاهی کوتاه" به نمایش بازی در Gamescom امسال است.

Quantum Break فراتر از یک بازی است، گیم پلی بازی همراه با live-action همراه خواهد بود. بازی داستان Jack Joyce را شرح می دهد، او در ماموریتی برای جلوگیری از پایان زمان حضور دارد و باید راه حل هایی برای مبارزه با شرکت Monarch پیدا کند. تصمیمات شما نه تنها در بازی تاثیر دارد بلکه از طریق live-action هایی نشان داده می شود. به این صورت که گیم پلی بازی داستان و تصمیمات قهرمان بازی Jack Joyce را روایت می کند و از آن طرف live-action های بازی روایتگر داستان و وقایع بازی در نقش دشمنان و نقش های منفی Quantum Break است.

منبع
لینک تریلر در آپارات بازی سنتر
تریلر در یوتیوب
لينك مستقيم دانلود تريلر بازي با تشکر از Hamed 3594

آخرین ویرایش:
البته اولین بار یکی از فن های سونی اسم ND رو آورد، حالا قصد مقایسه نداشت ولی این قضیه مقایسه از اون جا شروع شد :دی

اون کسی که این کارو کرد کاملا داشت از رمدی تعریف میکرد :d

یه هو نمیدونم چی شد طرف اومد یه پستی تاریخی داد . انگار داشتن رمدی رو میکوبیدن . خوبه حالا کسی تو این تاپیک ترول نکرده بود رمدی رو

فک کنم در اون حالت میگفتن ناتی داگ هم سطح بازی سازان ایرانی ام نیست:|

یعنی شما ناتی داگ رو با رمدی تو یک سطح میدونین ؟؟ ( منظور شما نیستی )

منظور منم از این پست اینه که اگه بخواییم بدون منطق و فقط از روی فن بازی مقایسه بکنیم . میتونیم بگیم ride to hell و gta v هم هم سطح هستن .

شروع این بحث هم بدست سونی فن جماعت نبود . بلکه طرفداران مایکرو نمیدونم به چه دلیلی ، کاملا بی خود این بحث رو شروع کردن

نه در یه سطح نمی‌دونم، ولی اونقدر هم اختلافشون زیاد نیست که شما می‌گین. Max Payne بدون شک جزء 5 بازی برتر منه...

بازی یکی به ND گفت بالا چشمت ابرو , بادیگارد ها و پنکه ها ریختن ، اصلا ND خدای گوتی و جوایز هست و رکورداره
همه چی تو جوایزه کلا خلاقیت مهم نیست ، هر کی بیشتر جوایز گرفت و متا داشت بهتره
ND هم جز برترینه به خووتون نگیرید.

نه در یه سطح نمی‌دونم، ولی اونقدر هم اختلافشون زیاد نیست که شما می‌گین. Max Payne بدون شک جزء 5 بازی برتر منه...

خب منم از صبح دارم همینو میگم . دوستان یواش یواش میخواستن بگم رمدی از ناتی داگ هم برتره ;) و ناتی داگ اشغالی بیش نیست .

بدون اینکه نگاه کنن به تاریخچه عناوین و موفقیت های این 2 استودیو .

خب منم از صبح دارم همینو میگم . دوستان یواش یواش میخواستن بگم رمدی از ناتی داگ هم برتره ;) و ناتی داگ اشغالی بیش نیست .

بدون اینکه نگاه کنن به تاریخچه عناوین و موفقیت های این 2 استودیو .
خوب فرض کنیم رمدی از ناتی داگ بالاتر باشه اونوقت ناتی داگ آشغال حساب میشه؟ خوب برادر من الان داری توهین می کنی به طرفدارای رمدی با آشغال خوندنش :|

وقتیه مقایسه رمدی با ناتی داگ رو مثل مقایسه Ride to hell با GTAV می دونی معنی غیر از آشغال بودن رمدی می ده؟
خیلی دوست دارم ببینم ناتی داگ با UC 4 چیکار می کنه :|

من راجب اون پستم بالا توضیح دادم . از هرکی هم که مثل شما پست من رو اشتباه برداشت کرده از همین تریبون معذرت میخوام :d

من منظورم این بود که مقایسه باید دارای پایه ، اساس و دلیل باشه . اگه اینها نباشه میتونیم این مقایسه ای هم گفتم رو هم انجام بدیم . اگه نگاه کنی اولش گفتم با این استدلال .

نمیدونم چرا منظورم رو متوجه نمیشند دوستان

نگران نباش اونم میبینی . کاری رو میکنه که همیشه کرده :|

یعنی یکی نمیخواد با این سونی فنا برخورد کنه بسه دیگه حالمونو به هم زدید:-&تو هر تاپیک مرتبط و غیر مرتبطی اسم ناتی داگ باید بیاد یکی میاد میگه کاش سم لیک میرفت ناتی داگ تو رمدی هدر نمیشد یکی میاد میگه سم لیک و بزرگ نکنید اونیکی میاد واسه خودش مقایسه میذاره بین این دوتا و آخرشم رمدی رو اندازه ی تیم سازنده ی گرشاسپ پایین میارن
موندم تاپیک تعیین زمان عرضه ی QB چه ربطی به ناتی داگ داره که باید اسمشونو بشنویم اصلا ناتی داگ بهترین استدیوی تاریخ تورو قرآن بکشید بیرون دیگه...
خیلی دوست دارم ببینم ناتی داگ با UC 4 چیکار می کنه
yahoo_22.gif
نگران نباش ! Its gonna be awesome
yahoo_4.gif

این دیگه آخرشه وسط تاپیک QB دارن واسه کیفیت U4 توهم میزنن:|

آخرین ویرایش:
من یک چیز بگم و برم . هیچ کس از ND بت نساخته ، هیچ کس نگفته رمدی بده . تاپیک داشت مثل آدم جلو میرفت یکی از دوستان معلوم الحال که کلا کارش جنجال راه انداخت هست پست ماکانو نقل قول کرد شروع کرد به گریه کردن . این که دوستان واکنش نشون میدن به خاطر اینه هر ادمی میدونه ND استدیوی موفق تری بوده تو این چند سال ، به خاطر همین واکنش نشون میدن . نه این که ND بهتر باشه ؛ نه این که رمدی بد باشه . ممکنه یکی با مکس پین بیشتر از هربازی دیگه ای حال کرده باشه . اون دوستمون کار ND رو با کرش و جک بچگانه میدونه ؛ کسی هم که استدیو با 30 سال سابقه رو ترول کنه نشان شعور خیلی بالاشه ، پس سعی کنید از بازی استدیو خودتون لذت ببرید و به استدیو های دیگه احترام بذارین .

کلاً قضیه تا جایی بیخ پیدا کرده که طرف به ND بگه بالا چشت ابروئه میان خشتکشو به آسمون منگنه میزنن.
28576069207941008810.gif
28576069207941008810.gif
28576069207941008810.gif

برخی از دوستان دیگه کم کم دارن ناتی داگ رو به جای خدا پرستش میکنن. 8-|

حتی مقایسه کردنش با استودیوهای دیگه کار غلطی ــه از نگاهشون. :|
دقیقا مقایسه نباید بشه استدیو هنوز در سطح ND وجود نداره این حرف ها ر کسی میزنه که UC و TLOU بازی نکرده وگرنه کسی یه نسخه از دستپخت ND ر بازی کنه فقط تنها کاری که میشه کرد^:)^

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or