Quantum Break در سال 2015 منتشر خواهد شد + نمایش اولین گیم پلی بازی در Gamescom

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مایکروسافت امروز تایید کرد، Quantum Break بازی جدید سازندگان Max Payne و Alan Wake در سال 2015 منتشر خواهد شد. Quantum Break در سال 2013 معرفی شده بود و تا به امروز تاریخ انتشار بازی مشخص نبود.
79638353648052513284.jpg

تریلر جدید بازی هم امروز منتشر شد. این تریلر توسط سم لیک Creative Director استودیو Remedy روایت می شود، تریلر جزئیات جدیدی از داستان بازی و قسمت هایی از گیم پلی بازی که تا به امروز نمایش داده نشده است را نشان می دهد.

همچنین مایکروسافت تایید کرد، گیم پلی بازی Quantum Break برای اولین بار به صورت کامل در نمایشگاه Gamescom امسال در ماه August به نمایش در می آید و تریلر امروز "نگاهی کوتاه" به نمایش بازی در Gamescom امسال است.

Quantum Break فراتر از یک بازی است، گیم پلی بازی همراه با live-action همراه خواهد بود. بازی داستان Jack Joyce را شرح می دهد، او در ماموریتی برای جلوگیری از پایان زمان حضور دارد و باید راه حل هایی برای مبارزه با شرکت Monarch پیدا کند. تصمیمات شما نه تنها در بازی تاثیر دارد بلکه از طریق live-action هایی نشان داده می شود. به این صورت که گیم پلی بازی داستان و تصمیمات قهرمان بازی Jack Joyce را روایت می کند و از آن طرف live-action های بازی روایتگر داستان و وقایع بازی در نقش دشمنان و نقش های منفی Quantum Break است.

منبع
لینک تریلر در آپارات بازی سنتر
تریلر در یوتیوب
لينك مستقيم دانلود تريلر بازي با تشکر از Hamed 3594

آخرین ویرایش:
دوستان من تریلر رو دیدم
بشدت شبیه و کپی از uncharted بود گیم پلی بازی مشت زدنش از لوله بالا رفتن و ...
مثل order که به شدن شبیه gears if war هستش
مهم ایده های درون بازی هست که ایده نابی هست و با هم متغیر هستن اگر بخوای زاویه دوربین رو وسیله ای برای متهم کردن کپی بودن و شباهت بازیها به یکدیگر قرار بدی که همه بازیها شبیه به هم هستن،الان جز زاویه دوربین چه شباهتی در بازی GeOW با The Order می بینید؟!

من به Remedy علاقه خاصی دارم،به خصوص از زمانی که تجربه ناب Max Payne 2 رو به من داد، فقط امیدوارم دیگه انحصاری نسازه برای ماکروسافت چون دوست ندارم از تجربه عناوینش غافل بمونیم! استعدادهای خیلی خوبی درون Remedy هستن که اگر ماکرو بهشون بی توجهی کنه خریت کرده،اگر جای ماکرو باشم این استودیو رو بدون معتلی میخرم تا رقابت جدی تری با سونی رو آغاز کنم

مهم ایده های درون بازی هست که ایده نابی هست و با هم متغیر هستن اگر بخوای زاویه دوربین رو وسیله ای برای متهم کردن کپی بودن و شباهت بازیها به یکدیگر قرار بدی که همه بازیها شبیه به هم هستن،الان جز زاویه دوربین چه شباهتی در بازی GeOW با The Order می بینید؟!

من به Remedy علاقه خاصی دارم،به خصوص از زمانی که تجربه ناب Max Payne 2 رو به من داد، فقط امیدوارم دیگه انحصاری نسازه برای ماکروسافت چون دوست ندارم از تجربه عناوینش غافل بمونیم! استعدادهای خیلی خوبی درون Remedy هستن که اگر ماکرو بهشون بی توجهی کنه خریت کرده،اگر جای ماکرو باشم این استودیو رو بدون معتلی میخرم تا رقابت جدی تری با سونی رو آغاز کنم

فعلا شرایط این هست که رمدی آقا بالاسر نمیخواد داشته باشه. همینطور second party راحت تر هست.

امیدواری انحصاری نسازه بعد میگی مایکرو باید بخرتش؟:d
با خودت پارادوکس داری؟:d

اصولا هركس كه ND يا Remedy رو ترول كنه در واقع داره خودش رو ترول ميكنه.اصلا نياز نيست براي كوبوندن يك استديو از روي فن بازي بياين اسم يك استديو ديگه رو كه اتفاقا سطح كاري اون هم فوق العادست بيارين وسط.

كلا 10 تا استديو توي اين صنعت شايد باشن كه كاراشون فوق العادست كه اين دوتا استديو هم جز اونها هستن.حالا ND استديوي بزرگتر و با امكانات تري هستش و طبيعتا بيشتر بازي ميسازه و دستش بازتره ولي دليل بر بد بودن Remedy نيست.خوشبختانه هر دوتا استديو كلا قبلا خودشون رو اثبات كردن.

Remedy هم كه بعد AW كلي نيرو جذب كرده و قطعا Quantum Break بازي بزرگتري نسبت به عناوين قبلي اين استديو خواهد بود.

مشکل اصلی وجود فن بوی های جو گیر توی فروم هست! همین که این بازی انحصاری مایکروسافت هست به هر طریقی که شده میخوان ترول بکنند Remedy رو! به هر طریقی شده میخوان بازی رو بکوبونند! حتی اگه ND به فرض واسه مایکروسافت بازی میخواست الان تبدیل شده بود به یکی از بدترین استدیو ها ...

اما در کل با نظرت کاملا موافقم. ND و Remedy جفتشون جز بهترین استدیو ها توی این صنعت هستند نمیشد گفت کدوم یکی از دیگری برتری داره. حالا ND بزرگترِ و امکاناتی بیشتر در اختیاز داره, Remedy کوچیکتر هست ولی با این حال از خیلی استدیو های بزرگتر دیگه تو این صنعت یه سرو گردن بالاتر هست. جوری باعث شده هم سطح ND بشه .

مشکل اصلی وجود فن بوی های جو گیر توی فروم هست! همین که این بازی انحصاری مایکروسافت هست به هر طریقی که شده میخوان ترول بکنند Remedy رو! به هر طریقی شده میخوان بازی رو بکوبونند! حتی اگه ND به فرض واسه مایکروسافت بازی میخواست الان تبدیل شده بود به یکی از بدترین استدیو ها ...

اما در کل با نظرت کاملا موافقم. ND و Remedy جفتشون جز بهترین استدیو ها توی این صنعت هستند نمیشد گفت کدوم یکی از دیگری برتری داره. حالا ND بزرگترِ و امکاناتی بیشتر در اختیاز داره, Remedy کوچیکتر هست ولی با این حال از خیلی استدیو های بزرگتر دیگه تو این صنعت یه سرو گردن بالاتر هست. جوری باعث شده هم سطح ND بشه .

ببخشید دوست عزیز ,

دقیقاً چجوری Remedy هم سطح ND شده ؟ از چه لحاظ ؟
فروش بازی ها ؟ آمار ؟ جوایز ؟ گرافیک ؟ متا ؟ چی !؟!

مشخص شدن تاریخ انتشار Quantum Break چه دخلی به Naughty Dog داره آخه؟ از فردا می‌ترسم من برم توی تاپیک فیفا و باز دوباره اسم Naughty Dog رو ببینم.

67671816761890868394.gif

با این استدلال ride to hell و grand theft auto v هم سطح هستن :|
ناتی داگ سال قبل داشت از بالا به راک استار بای بای میفرستادا . فراموشی فراموشی :d

یعنی Remedy رو داری با آشغالی مثل Ride to Hell یکسان می‌دونی؟

مشخص شدن تاریخ انتشار Quantum Break چه دخلی به Naughty Dog داره آخه؟ از فردا می‌ترسم من برم توی تاپیک فیفا و باز دوباره اسم Naughty Dog رو ببینم.
ربطش به چند صفحه قبل بر ميگرده كه يكي از همين مايكرو فن ها اسم ND رو خيلي بي جهت اينجا اورد و شرو ع به مقايسه كرد و الكي مسير تاپيك رو هم منحرف كرد ;)

یعنی Remedy رو داری با آشغالی مثل Ride to Hell یکسان می‌دونی؟

یعنی شما ناتی داگ رو با رمدی تو یک سطح میدونین ؟؟ ( منظور شما نیستی )

منظور منم از این پست اینه که اگه بخواییم بدون منطق و فقط از روی فن بازی مقایسه بکنیم . میتونیم بگیم ride to hell و gta v هم هم سطح هستن .

شروع این بحث هم بدست سونی فن جماعت نبود . بلکه طرفداران مایکرو نمیدونم به چه دلیلی ، کاملا بی خود این بحث رو شروع کردن

ربطش به چند صفحه قبل بر ميگرده كه يكي از همين مايكرو فن ها اسم ND رو خيلي بي جهت اينجا اورد و شرو ع به مقايسه كرد و الكي مسير تاپيك رو هم منحرف كرد ;)
البته اولین بار یکی از فن های سونی اسم ND رو آورد، حالا قصد مقایسه نداشت ولی این قضیه مقایسه از اون جا شروع شد :دی

پ.ن: حالا یکی بیاد بگه ND و Remedy استودیوهای هم سطحی هستن، چیزی از بزرگی ND کم نمیکنه، به جان خودم، یعنی خود روسای ND هم اینقدر سخت نمی گیرن :دی وگرنه مشخص هست که ND استودیو بهتر و موفق تری نسبت به Remedy هست ولی ممکنه یکی با بازی های Remedy بیشتر حال کنه.

ربطش به چند صفحه قبل بر ميگرده كه يكي از همين مايكرو فن ها اسم ND رو اورد و شرو ع به مقايسه كرد و الكي مسير تاپيك رو هم منحرف كرد
:d
07564198996326147915.png

آگاه کردن مدیریت از تخلف

کلاسی که تو کارا و بازیهای استودیوی رمدی هست تو هیچ استودیو و بازی ای نیست اصلا آدم یه نگاهی به اسم کاراکترهای بازیهای رمدی میندازه به یونیک بودن این استودیو پی میبره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or