Quantum Break در سال 2015 منتشر خواهد شد + نمایش اولین گیم پلی بازی در Gamescom

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مایکروسافت امروز تایید کرد، Quantum Break بازی جدید سازندگان Max Payne و Alan Wake در سال 2015 منتشر خواهد شد. Quantum Break در سال 2013 معرفی شده بود و تا به امروز تاریخ انتشار بازی مشخص نبود.
79638353648052513284.jpg

تریلر جدید بازی هم امروز منتشر شد. این تریلر توسط سم لیک Creative Director استودیو Remedy روایت می شود، تریلر جزئیات جدیدی از داستان بازی و قسمت هایی از گیم پلی بازی که تا به امروز نمایش داده نشده است را نشان می دهد.

همچنین مایکروسافت تایید کرد، گیم پلی بازی Quantum Break برای اولین بار به صورت کامل در نمایشگاه Gamescom امسال در ماه August به نمایش در می آید و تریلر امروز "نگاهی کوتاه" به نمایش بازی در Gamescom امسال است.

Quantum Break فراتر از یک بازی است، گیم پلی بازی همراه با live-action همراه خواهد بود. بازی داستان Jack Joyce را شرح می دهد، او در ماموریتی برای جلوگیری از پایان زمان حضور دارد و باید راه حل هایی برای مبارزه با شرکت Monarch پیدا کند. تصمیمات شما نه تنها در بازی تاثیر دارد بلکه از طریق live-action هایی نشان داده می شود. به این صورت که گیم پلی بازی داستان و تصمیمات قهرمان بازی Jack Joyce را روایت می کند و از آن طرف live-action های بازی روایتگر داستان و وقایع بازی در نقش دشمنان و نقش های منفی Quantum Break است.

منبع
لینک تریلر در آپارات بازی سنتر
تریلر در یوتیوب
لينك مستقيم دانلود تريلر بازي با تشکر از Hamed 3594

آخرین ویرایش:
انقد این سم لیک را از حد خودش بالاتر نبرید!:d ign یک لیست داد سال 2010 این سم لیکتون جزو 100 بازیساز برتر هم نبود!alan wake چیزی بیشتر از یک عنوان خوب نبود!
شما همونی نبودی که که لیست چند روز پیش IGN رو لیست حساب نمی کردی؟ :-/

انقد این سم لیک را از حد خودش بالاتر نبرید!:d ign یک لیست داد سال 2010 این سم لیکتون جزو 100 بازیساز برتر هم نبود!alan wake چیزی بیشتر از یک عنوان خوب نبود!

دوست عزیز مگه جناب سم لیک شما رو اذیت کردن که این طور میکوبیش؟!!آها شایدم به خاطر فشار بیش از حد تریلر آخریه باشه!;)

نه بابا ناتی گاد سم لیک میخواد چی کار اونا خودشون پروردگار داستان نویسی گرافیک گیم پلی و کلا همه چین یه مهره ی کم ارزش مثل سم لیک میخوان چی کار...
پ ن:جدا موندم چه بتی ساختن این سونی فنا از ناتی داگ اینجا لازمه یاد آوری کنم اون موقه که رمدی MP1,2 ساخت و صنعت گیمو هول داد جلو ناتی داگ داشت کرشو جک اند دکستر میساخت با درجه سنیه +3 سال...
دقیقا ماکان چی گفت تو شروع کردی خودزنی ؟ :-/
خوددرگیری به این میگن ها !!!!

چیه؟!:)مگه دروغ گفتم؟
به نظرت تیمی با 30نفر میتونه بازی ای به قشنگی aw درست کنه؟ فقط 30 نفر.:) سم لیک 3تا بازی ساخته(تا جایی که میدونم) و برای من و خیلی ها با بازی هاش خاطراتی داریم. همین الان بچه ها میخوان aw2هم تایید بشه.

شما درست میفرمایید هیچ کس جای استاد سرنی و کیج رو نمیتونه بگیره

نه بابا ناتی گاد سم لیک میخواد چی کار اونا خودشون پروردگار داستان نویسی گرافیک گیم پلی و کلا همه چین یه مهره ی کم ارزش مثل سم لیک میخوان چی کار...
پ ن:جدا موندم چه بتی ساختن این سونی فنا از ناتی داگ اینجا لازمه یاد آوری کنم اون موقه که رمدی MP1,2 ساخت و صنعت گیمو هول داد جلو ناتی داگ داشت کرشو جک اند دکستر میساخت با درجه سنیه +3 سال...

بیخیال جان من نمیدونم انقدر اسم ناتی داگ اومده حساسیت زیادی ایجاد شده به اسمشون تا اسمش کسی میاره انگر پشه نیش زده . کرش خودش خاطره اس برای خیلیا و ی بازی با ارزش ایشونم که چیزی نگفت.

خواهشا هر بازیسازی رو با ناتی داگ بزرگ مقایسه نکنید اون موقع که کراش با متای 91 داشت توی قلب گیمرها حکمرانی میکرد سم لیک کجا بود ؟ با تمام احترامی که برای جناب سم لیک و استودیوی رمدی قائلم ولی حالا حالاها باید شاگردی ناتی داگ رو بکنند . رمدی برخلاف ناتی داگ فراز و نشیب زیاد داشته که خوب این نشان از تفاوت این دو استودیو داره ;)
ناتی داگ بت نیست خود خداست :)

نه مثل اینکه کیفیت تریلر به اندازه کافی بالا بوده ;)............ بازیه خوبی خوب الان دعوا سر چیه من موندم.... یه لحظه تصور کنید انحصاری سونیه بعد شاید نظرتون عوض شد...
هماهنگ کردم قرص زیر زبونی قیمت اتحادیه بیارم پخش کنیم فکر کنم تقاضا تو دو جبهه بالا باشه!!...

سم لیک واقعا استاده و مکس پینها و آلن ویکی که تجربه کردم جزو بهترین تجارب من بوده! یعنی فقط 2 هفته کمپلت نشستم آچیومنتای آلن ویک رو کامل کردم!
این کوانتوم بریک هم بازی موفقی میشه و شکی در اون نیست و در کنار هیلو قبل پاییز 2015 عاملی میشه برا خرید ایکس وان توسط من!
اما من موندم که اسم ناتی داگ چه فشاری به بعضیا آورده که از هر فرصتی برا زیر سوال بردنش استفاده می کنن! کسی که کرش رو مسخره می کنه قطعا عمر گیمریش از زمان اومدن ایکس باکس 360 شرو شده! به فکر سلامتی روح و جسم خودش باشه بد نیستا!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or