Quantum Break در سال 2015 منتشر خواهد شد + نمایش اولین گیم پلی بازی در Gamescom

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مایکروسافت امروز تایید کرد، Quantum Break بازی جدید سازندگان Max Payne و Alan Wake در سال 2015 منتشر خواهد شد. Quantum Break در سال 2013 معرفی شده بود و تا به امروز تاریخ انتشار بازی مشخص نبود.
79638353648052513284.jpg

تریلر جدید بازی هم امروز منتشر شد. این تریلر توسط سم لیک Creative Director استودیو Remedy روایت می شود، تریلر جزئیات جدیدی از داستان بازی و قسمت هایی از گیم پلی بازی که تا به امروز نمایش داده نشده است را نشان می دهد.

همچنین مایکروسافت تایید کرد، گیم پلی بازی Quantum Break برای اولین بار به صورت کامل در نمایشگاه Gamescom امسال در ماه August به نمایش در می آید و تریلر امروز "نگاهی کوتاه" به نمایش بازی در Gamescom امسال است.

Quantum Break فراتر از یک بازی است، گیم پلی بازی همراه با live-action همراه خواهد بود. بازی داستان Jack Joyce را شرح می دهد، او در ماموریتی برای جلوگیری از پایان زمان حضور دارد و باید راه حل هایی برای مبارزه با شرکت Monarch پیدا کند. تصمیمات شما نه تنها در بازی تاثیر دارد بلکه از طریق live-action هایی نشان داده می شود. به این صورت که گیم پلی بازی داستان و تصمیمات قهرمان بازی Jack Joyce را روایت می کند و از آن طرف live-action های بازی روایتگر داستان و وقایع بازی در نقش دشمنان و نقش های منفی Quantum Break است.

منبع
لینک تریلر در آپارات بازی سنتر
تریلر در یوتیوب
لينك مستقيم دانلود تريلر بازي با تشکر از Hamed 3594

آخرین ویرایش:
من خیلی وقت پیشا یه مقاله از گفته های خودشون خونده بودم. اینا تو این 5 سالی که بازی رو میساختن یک بار که کلا از نو شروع کردن بعدم مجبور میشدن خیلی چیزا رو هی عوض کنن تو بازی. کلا هم ریسکش بالا بود ولی در اخر موفق هم شدن. کلا باید از اینکه بازی رو کنسل نکردن خدا رو شکر هم بکنی. اگه ناشر اینا اون موقع یکی مثل اکتی یا ea بود بعده بار اول کلا میزدن پروژه رو کنسل میکردن میگفتن به نتیجه نمیرسه :دی
شوخی کردی فکر کنم این تیکه رو :دی اتمسفری که داشت این لحظات تک بود نمونش نبوده تا به این لحظه. همین الانش هم بریم تو اون فضا میگرخه ادم وای به بار اول :دی
بابا همون پست اول راجع به جو بازیهاشون گفتم که فوق العادست :دی اینجا هم گفتم تو این دو مورد فوق العاده بودن ، انتظار من از کل بازی این بود که فوق العاده باشه . در حد انتظارم نبود دلیل بر بد بودنش نیست بازی فوق العاده بود اما انتظار من بیشتر از اینا بود .

یعنی AW دقیقا همون چیزی بود که فکرش رو میکردی ؟ :دی خود من واسه عرضش لحظه شماری می کردم بازی رو هم 2 بار تا آخرش رفتم . واقعا هم ازش راضی بودم داستان بینظیرش حداقل برای من تو نسل قبل بهترین بود ولی خیلی بیشتر از اینا ازش انتظار داشتم .
چیزی که واضحه تو QB با یک گیم پلی متنوع طرفیم چیزی که تو AW نبود . همینطور گرافیک خیره کننده که بازم بجز نور پردازی و داینامیک بودن جنگل تو AW اونطور که باید نتونستن بهش برسن ( مشکلاتی مثل بهینه شدن بازی برای PC و کنسل شدنش و . . . )

بازی اگه یکم تنوع گیم پلیش بیشتر بود و از اول فقط و فقط واسه 360 ساخته میشد براحتی میتونست با RDR رقابت تنگاتنگی داشته باشه .

راستش اصن محوریت بازی ترس بقا , چیزی که مثلا میکامی ارائه میده نبوده و منم اصن همچین انتظاری نداشتم ازش ... ینین فک کنم هیچکس همچین انتظاری از AW نداشت...
من AW رو بخاطر داستان فوق العادش دوست داشتمُ دارم و همون داستانش باعث شده بازی فراموش نشدنی بشه واسم , اینقد که خوب بود چه DLC هاش , چه خودش ...از نظر اتمسفر ولی قبول دارم یکم ضعیف بود, یه جاهایی کنواخت بود ولی خیلی کم واقعن اونقدر به چشم نمیومد!

از اول فقط واسه 360 بود دیگه بعدا پورتش کردن 1 یا 2 سال , یادم نیس...کلا انحصار چیز مذخرفیه , هر چقدرم فن باشم نمیتونم این مقوله رو درک کنم :/

یه چیزی رو هم در نظر بگیر که اینا تحت تاثیر سریال لاست میخواستن بازی رو اپیزودیک عرضه کنن اصن :دی اگه اونکارو میکردن بنظرم بیشتر جواب میداد , و آدمای بیشتری میرفتن سمتش , چون واقعا اپیزوداش نفس گیر بود , به Credit و آهنگ آخرش که میرسید من یه نفس راحت میکشیدم :دی

من که شخصا انتظاری از این بازی ندارم ، چیزه خاصی هم تو این بازی ندیدم (حداقل تا الان)که بخواد منو به خرید یه کنسول جدید ترغیب کنه .
کلا با بازی های Remedy زیاد نیستم :|
نظرم اینه که این نسل هم بازی های انحصاری سونی یه سرو گردن بالاتر قرار میگیرن .

آخرین ویرایش:
من که شخصا انتظاری از این بازی ندارم ، چیزه خاصی هم تو این بازی ندیدم (حداقل تا الان)که بخواد منو به خرید یه کنسول جدید ترغیب کنه .
کلا با بازی های Remedy زیاد نیستم :|
نظرم اینه که این نسل هم بازی های انحصاری سونی یه سرو گردن بالاتر قرار میگیرن .
بخاطر این که بازی های رمدی کلا خاص هستن . جو سیاه و تاریک بازی هاشون با نویسندگی سم لیک و کارگردانیش کار سخت میکنه واسه انتظار.

مشکل AW امتیازش بود که یک عده خودشون رو برای 90 به بالا آماده میکردن ولی اخرش 82 شد که بازم امتیاز خوبی هست
غلت پایین امدن امتیاز هم سه نکته کوچیک بود
1- پارگی تصاویر در روز
2- ضعف انیمیشن صورت
3- تنوع کم گیم پلی
که بیشتر به دو نکته بالا گیر داده بودن

در هر صورت تیم اینها اون موقع 30 نفر بود و برای یک عنوان AAA تیم 30 نفری اونم به قول خودشون تو گاراژ خیلی کمه و حساب کنی اینها شاهکار کردن
الان هم تیمشون نزدیک 100 نفره و باید دید حالا چی کار میکنن

کاش میشد بازی رو برای PC هم بدن :neutral:
من که میخوام سال بعد پی سی مو ارتقاء بدم و بعدش یه PS4 بخرم دیگه ارزش نداره به خاطر این یه بازی XBOXONE بگیرم چون پولشو ندارم:-ss

کار های Remedy همیشه خوب بوده Max payne 1 & 2 شاهکار بودن.AW من خیلی انتظارشو کشیدم وقتی اومد 2 بار تمومش کردم واقعا محیط بازی نورپردازی و همه چی عالی بود ولی گیم پلی یکمی خسته کننده بود و زیاد جذابیت نداشت اما داستان خیلی خوب بود!الان هم که تریلر بازی رو QB رو دیدم واقعا هایپ شدم :d شیطونه میگه دلو بزنم به دریا بدونه X1 واسه خودم باز کنم:d

دوستان یه سوال فنی : چرا چهره Max توی Max payne 1 کپی سم لیک بود؟:d

من که میخوام سال بعد پی سی مو ارتقاء بدم و بعدش یه PS4 بخرم دیگه ارزش نداره به خاطر این یه بازی XBOXONE بگیرم چون پولشو ندارم:-ss

زبونتو گاز بگیر پسر :|این بازی ارزش خریدن XBONE داره :d

من منتظرم یه تریلر گیم پلی ازش پخش شه ببینم نورپردازی بازی چطوره.
AW بهترین نورپردازی رو بین تمام بازی‌ها نسل قبل داشت. من که فقط چراغ رو می‌گرفتم رو در و دیوار و دنبال ایراد از سیستم نورپردازیش می‌گشتم، ولی لامصب خیلی خیلی خوب بود :d

عکسای مستقیم از گیم پلی بازی (البته نسخه PC):

تکسچرها بهتر بشن، بازی نسل بعدیه از نظر من :d
این حرفا که بهینه نبود و فلان و ... واسه من قابل قبول نیست، با یه کارت 570 تقریباً کل بازی بالای 50 فریم بود با همین جزئیاتی که دارید می‌بینید. جادو کرد رمدی، جادو.

من منتظرم یه تریلر گیم پلی ازش پخش شه ببینم نورپردازی بازی چطوره.
AW بهترین نورپردازی رو بین تمام بازی‌ها نسل قبل داشت. من که فقط چراغ رو می‌گرفتم رو در و دیوار و دنبال ایراد از سیستم نورپردازیش می‌گشتم، ولی لامصب خیلی خیلی خوب بود :d

عکسای مستقیم از گیم پلی بازی (البته نسخه PC):

تکسچرها بهتر بشن، بازی نسل بعدیه از نظر من :d
این حرفا که بهینه نبود و فلان و ... واسه من قابل قبول نیست، با یه کارت 570 تقریباً کل بازی بالای 50 فریم بود با همین جزئیاتی که دارید می‌بینید. جادو کرد رمدی، جادو.

باز یادم انداختی
بعد امتحانات باید نصب کنم یه بار دیگه برم
واسه خودش شاهکار بود خدایی
یعنی وقتی میرفتی جاهای تاریکو چراغ قوه هم باطری نداشت سکته میزدی خدایی خیلی قشنگ بود

- - -ویرایش - - -

پسر الان دانلود ویدیو تمم شد دیدم
این چی بود:-o
همون چند ثانیه که از گیم نشون داد دهنم باز موند خدایی بینظیر بود منم xone میخوامممممممممممم:((
کاش برای PC بیاد من Xbox One ندارم

من یکی از دلایل اصلی که نسل قبل 360 گرفتم AW بود. حالا درسته بعدا برای PC اومد ولی یکی از متفاوت ترین بازی هایی بود که بازی کردم.
فکر کنم تنها دلیلی که بعدا one بگیرم همین QB باشه.

انقد این سم لیک را از حد خودش بالاتر نبرید!:d ign یک لیست داد سال 2010 این سم لیکتون جزو 100 بازیساز برتر هم نبود!alan wake چیزی بیشتر از یک عنوان خوب نبود!

نمیدونم چرا رو خوب امدی!:دی برای اینکه ایشون پروردگار داستان گویی تو بازی ها هستن! سم لیک اگه با تیم و مدیریتی عین ND کار میکرد و مثلا AW رو به اتفاق دیزاینر و پروگرمرهای انجا میساخت دیگه رسما احدی به گرد پای بازی هاش نمیرسید! هرچند همین الانش هم از نظر روایت داستان کمتر کسی میتونه با کارای سم لیک رقابت کنه. من نسل قبل بعد از اینکه Xbox اولیم سوخت بخاطر AW دوباره Xbox خریدم، فکر کنم این نسل هم QB منو به سمت خرید X1 هدایت میکنه!
نه بابا ناتی گاد سم لیک میخواد چی کار اونا خودشون پروردگار داستان نویسی گرافیک گیم پلی و کلا همه چین یه مهره ی کم ارزش مثل سم لیک میخوان چی کار...
پ ن:جدا موندم چه بتی ساختن این سونی فنا از ناتی داگ اینجا لازمه یاد آوری کنم اون موقه که رمدی MP1,2 ساخت و صنعت گیمو هول داد جلو ناتی داگ داشت کرشو جک اند دکستر میساخت با درجه سنیه +3 سال...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or