Quantum Break برای PC لیست شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
Quantum-Break-PC-Brazil-Rating.jpg

به نظر می رسد که یک سازمان رده‌بندی سنی بازی‌های ویدئویی برزیلی نسخه PC جدیدترین ساخته Remedy را مورد بررسی قرار داده باشد.

در 25 ژانویه این سازمان دو گزارش جداگانه برای عنوان Quantum Break مربوط به نسخه PC و Xbox One منتشر کرد و در هر دو آنها به وجود خشونت، مواد مخدر و همچنین فحاشی اشاره کرده است.

در صورت صحت این گزارش می توان نتیجه گرفت که نسخه PC عنوان Quantum Break به طور کامل ساخته شده و در حال حاضر کاملا قابل بازی است.

لازم به ذکر است که موسس Remedy Entertainment یعنی سم لیک در نوامبر سال گذشته از علاقه خود نسبت به عرضه Quantum Break بر روی PC گفته بود.

Quantum Break ششم آوریل عرضه خواهد شد.

آپدیت: وبسایت آلمانی GameStar به نقل از Remedy اعلام کرد که Quantum Break در تاریخ April 5 به صورت همزمان بر روی PC و Xbox One عرضه خواهد شد. این دقیقا همان تاریخی است که سازمان رده‌بندی سنی بازی‌های ویدئویی برزیلی هم به آن اشاره کرده بود.

این سایت در گزارش خود اعلام کرد که این اطلاعات را مستقیما از preview event بازی با حضور Remedy برداشت کرده است، البته لازم به ذکر است که GameStar چند دقیقه بعد این خبر را از وب سایت خود برداشت. شاید به این خاطر که برای اطلاع رسانی زود اقدام کردند.

آپدیت نهایی: بازی برای PC رسما تایید شد.

آخرین ویرایش:
شما وقتی می خوای پست بدی حداقل نگاه کن ببین چی نوشتی و چی خوندی

بنده گفتم شما جوری از سیاست های مایکروسافت حرف می زنی که انگار جزو هیات مدیره ای = شما مدیر عاملی؟؟
این مقاله رو مایکروسافت به هر دلیلی دوست داشته از طریق IEEE منتشر کنه به خودش مربوطه اما این چیزی نیست که دست End-User می دن :)
بنده کماکان نفهمیدم از کجای این مباحث باید به درست حسابی نبودن سیستم آنلاین نینتندو پی برد.مطنقی چون بوگاتی هست Hyundai به درد نمی خوره؟؟!!!
بنده تیکه ای ننداختم، نوشته های شما رو به به زبان راحت تر بیان کردم، بماند که نوشته های شما رو نخونی هم چیزی از دست نمی دی چون با منطقی من در آوردی از برند مورد علاقت دفاع می کنی
شما بحث بی منطق نکردی، کلا معنی مفهموم منطقی رو عوض کردی و با مفهمومی که خودت از منطق ساختی احد الناسی در کره خاکی حرف منطقی نمی زنه جز خودت

حالا مدیر عامل یا عضو هیئت مدیره، ته حرفت یکی هست.
یعنی چی این چیزی نیست که دست End-User میدن؟ اطلاعات در مورد 360 در دسترس بوده و چند ماه بعد از عرضش هم مقاله کامل در مورد سخت افزارش رو دادن. در جواب مستقیم جمله "هیچ کمپانی ای نمیاد دقیق مشخصات کنسولش رو بگه چیز بدیهی ای هست" این لینک رو گذاشتم بعد بحث اند یوزر رو مطرح میکنید؟ دیگه به چیزهای بدیهی فکر نمیکنی؟
چرا به درد میخوره اما وقتی کلاً دو تا بوگاتی توی ریس هستن و یه Hyundai هم وارد مسابقه میشه دیگه نمیشه به Hyundai گفت درست و حسابی.
زبان راحتتر؟ :)) شما میگی اگر بازیهای XB1 برای W10 هم بیان مشتریهایی که XB1 میخواستن بخرن (بخاطر بازیهاش) میرن PS4 میخرن. خب این یعنی این مشتریها بیماری روحی دارن. عقده این رو دارن که بگن کنسول من N تا بازی انحصاری داره. چون نمیتونن این رو در مورد بازیهای انحصار کنسولی XB1 بگن پس میرن PS4 میخرن چون این حرف رو میتونن در مورد PS4 بزنن. و الا یک انسان سالم در نهایت میره دنبال بازی کردن بازیهایی که دوستشون داره و خودش رو درگیر چیزهای دیگه نمیکنه. این چه ربطی داشت به افرادی که به خاطر علاقه به بازیهای PS4 و یا داشتن کنسول قوی تر رفتن PS4 گرفتن؟ لطفاً دیگه از زبان راحتت ترت برای تحریف حرفهای من استفاده نکن.
باشه. :)

حالا مدیر عامل یا عضو هیئت مدیره، ته حرفت یکی هست.
یعنی چی این چیزی نیست که دست End-User میدن؟ اطلاعات در مورد 360 در دسترس بوده و چند ماه بعد از عرضش هم مقاله کامل در مورد سخت افزارش رو دادن. در جواب مستقیم جمله "هیچ کمپانی ای نمیاد دقیق مشخصات کنسولش رو بگه چیز بدیهی ای هست" این لینک رو گذاشتم بعد بحث اند یوزر رو مطرح میکنید؟ دیگه به چیزهای بدیهی فکر نمیکنی؟
چرا به درد میخوره اما وقتی کلاً دو تا بوگاتی توی ریس هستن و یه Hyundai هم وارد مسابقه میشه دیگه نمیشه به Hyundai گفت درست و حسابی.
زبان راحتتر؟ :)) شما میگی اگر بازیهای XB1 برای W10 هم بیان مشتریهایی که XB1 میخواستن بخرن (بخاطر بازیهاش) میرن PS4 میخرن. خب این یعنی این مشتریها بیماری روحی دارن. عقده این رو دارن که بگن کنسول من N تا بازی انحصاری داره. چون نمیتونن این رو در مورد بازیهای انحصار کنسولی XB1 بگن پس میرن PS4 میخرن چون این حرف رو میتونن در مورد PS4 بزنن. و الا یک انسان سالم در نهایت میره دنبال بازی کردن بازیهایی که دوستشون داره و خودش رو درگیر چیزهای دیگه نمیکنه. این چه ربطی داشت به افرادی که به خاطر علاقه به بازیهای PS4 و یا داشتن کنسول قوی تر رفتن PS4 گرفتن؟ لطفاً دیگه از زبان راحتت ترت برای تحریف حرفهای من استفاده نکن.
باشه. :)

ته حرف من اینه که فکر و خیالات خودتون رو به عنوان تصمیمات و بیانات مایکروسافت بیان نکنید
اگر شما اطلاعات دقیق Xbox360 رو همون چند صفحه می دونی که موفق باشی
شما نه معنی درست رو می دونی نه حسابی :) بماند که یکی از این بوگاتی ها با این اوضاع خرابش بیشتر به پیکان جوانان گوجه ای شبیه تا بوگاتی
مشکل اصلی اینه که شما فکر می کنید کسی که کنسول می خره الزاما یک کامپیوتر 433 با 64مگ رم و سی دی رام 24x تییک داره و این همه VGA ای که روی Laptop ها قرار داده می شه و روی PC فروش می ره همه واسه صرفا PC Gamer هاست در حالی که درصدی احتمال نمی دید این عزیز دل کنسول دار ممکنه یک PC یا لپ تاپی هم داشته باشه که حداقل بازی رو بتونه روی 720P با تنظیمات Medium اجرا کنه. در این حالت چه دلیلی داره که سیل عظیم عنواین روی یک کنسول دیگه رو بی خیال بشه و به خاطر دیدن یک سری افکت،جزئیات و رزولوشن بیشتر روی کنسول بره سمت کنسولی که بازی هاش رو روی PC اشم می تونه بازی کنه؟
یکی فن یک بازی اه بحثش جداست اما عقل سلیم حکم می کنه که شما در این حالت عناوین رو با کیفیت کمتر روی PC بازی کنی و در عوض از خیلی از عناوین دیگه بی بهره نمونی تا این که به خاطر کیفیت بالاتر بری سراغ یک کنسول
والا شما حرف هات کلا تحریف شدست دیگه فکر نکنم کسی بیشتر از خودت بتونه تحریفشون کنه

ته حرف من اینه که فکر و خیالات خودتون رو به عنوان تصمیمات و بیانات مایکروسافت بیان نکنید
اگر شما اطلاعات دقیق Xbox360 رو همون چند صفحه می دونی که موفق باشی
شما نه معنی درست رو می دونی نه حسابی :) بماند که یکی از این بوگاتی ها با این اوضاع خرابش بیشتر به پیکان جوانان گوجه ای شبیه تا بوگاتی
مشکل اصلی اینه که شما فکر می کنید کسی که کنسول می خره الزاما یک کامپیوتر 433 با 64مگ رم و سی دی رام 24x تییک داره و این همه VGA ای که روی Laptop ها قرار داده می شه و روی PC فروش می ره همه واسه صرفا PC Gamer هاست در حالی که درصدی احتمال نمی دید این عزیز دل کنسول دار ممکنه یک PC یا لپ تاپی هم داشته باشه که حداقل بازی رو بتونه روی 720P با تنظیمات Medium اجرا کنه. در این حالت چه دلیلی داره که سیل عظیم عنواین روی یک کنسول دیگه رو بی خیال بشه و به خاطر دیدن یک سری افکت،جزئیات و رزولوشن بیشتر روی کنسول بره سمت کنسولی که بازی هاش رو روی PC اشم می تونه بازی کنه؟
یکی فن یک بازی اه بحثش جداست اما عقل سلیم حکم می کنه که شما در این حالت عناوین رو با کیفیت کمتر روی PC بازی کنی و در عوض از خیلی از عناوین دیگه بی بهره نمونی تا این که به خاطر کیفیت بالاتر بری سراغ یک کنسول
والا شما حرف هات کلا تحریف شدست دیگه فکر نکنم کسی بیشتر از خودت بتونه تحریفشون کنه

تکراری بود.

دوست عزیز ما رو گرفتی یه خودت رو زدی به اون راه؟ شما مگا تردهایی رو که در مورد Wii U و معماریش صحبت کردن و تماماً مبتنی بر شک و گمانه زنی بودن (حتی برای چیزهای معمولی) رو ندیدی؟ من و خیلیهای دیگه که نمیخوایم بازی بسازیم روی این کنسولها. همینقدر که بدونیم دقیقاً چی داریم میخریم و CPU و GPUـشون چی هستن و از چه قابلیتهای کلی و جدیدی ساپورت میکنن و سیستم مموری کنسولها چی هستن و ... برامون کفایت میکنه. نینتندو همین اطلاعات رو هم نداده بیرون و اگر چیزی هم منتشر شده اکثراً از منابع غیر رسمی بوده. دیگه سر این هم باید با شما بحث کنم؟

بی مزه بود.

من اصلاً در مورد افرادی که کنسول میخرن قضاوت نکردم و نمیکنم و همه جور آدمی رو دیدم و میبینم. همونطور که عقل سلیم شما تشخیص میده که باید بازیهای XB1 رو با گرافیکی کمتر از XB1 بازی کنید و در عوض برید سمت PS4 عقل سلیم یک عده دیگه حکم میکنه بازیهای XB1 رو با گرافیک بالاتر روی PCهای قویتر بازی کنن (توی همین تاپیک هم نظر دادن). شما اگر به این دلیل میخوای XB1 رو رد کنی و بری PS4 بگیری کار کاملاً عاقلانه‌ای کردی، چون به چیزی که برات مهمه و منطقی هم هست اهمیت دادی (تجربه بازیهای بیشتر و متنوع تر). در نهایت هم XB1 رو ترک کردی اما اکوسیستم Xbox رو ترک نکردی و بازیهای انحصاری W10 مشترک با XB1 رو تجربه کردی که یعنی کار مایکروسافت احمقانه نبوده و فقط گزینه دیگه ای رو در اختیار شمای کاربر قرار داده و شما از Xbox نرفتی سمت PS4 بلکه به دامنه بازیهای در دسترست (در این مورد بازیهای PS) اضافه کردی. کسی هم که XB1 رو میفروشه و میره سمت یک PC قوی تر یا در صورت داشتن یک PC قوی میره دنبال خرید PS4 هم باز کار عاقلانه‌ای کرده اما اکوسیستم Xbox رو ترک نکرده و از روی W10 به اون دسترسی داره. و صد البته افرادی هم هستن که یک سیستم ضعیفتر از XB1 هم دارن (یا کلاً سیستمی ندارن) یا به هر دلیل دیگه‌ای (بازیهای انحصاریش مثل Halo و Forza) میخوان XB1 بخرن و بازیهاش رو تجربه کنن. اما حرفم در مورد حالتی که در پست قبل مطرح کردم همچنان پا برجاست و اگر کسی برای یک چنین دلیلی بخواد از XB1 بره سمت PS4 ... . وقتی درست توضیح نمیدی انتظار نداشته باش جواب درستی هم بشنوی.

بچگانه بود.

من نمیدونم بحث واقعا سر چی هست؟
اگه مایکروسافت این بازی رو برای پی سی منتشر کرد که ما بازی میکنیم و لذت میبریم اگرم منتشر نکرد که نکرد!
اگه بازیو منتشر کنه به ضرر X1 هست خب برید به خودش بگید، اگرم به سودشه که نوش جونش.شما چرا حرص میخورید و جوش میزنید؟
اگه با منتشر کردن انحصاریا واسه pc شما ناراحت میشین کنسولتون رو بفروشید یا نسل بعد کنسولش رو نخرید!
با بحث و نقد و جنگ و دعوا نظر سازندگان بازی برای منتشر کردن یا نکردن QB واسه pc عوض نمیشه!از قبل تصمیمش گرفته شده

آخرین ویرایش:
تکراری بود.

دوست عزیز ما رو گرفتی یه خودت رو زدی به اون راه؟ شما مگا تردهایی رو که در مورد Wii U و معماریش صحبت کردن و تماماً مبتنی بر شک و گمانه زنی بودن (حتی برای چیزهای معمولی) رو ندیدی؟ من و خیلیهای دیگه که نمیخوایم بازی بسازیم روی این کنسولها. همینقدر که بدونیم دقیقاً چی داریم میخریم و CPU و GPUـشون چی هستن و از چه قابلیتهای کلی و جدیدی ساپورت میکنن و سیستم مموری کنسولها چی هستن و ... برامون کفایت میکنه. نینتندو همین اطلاعات رو هم نداده بیرون و اگر چیزی هم منتشر شده اکثراً از منابع غیر رسمی بوده. دیگه سر این هم باید با شما بحث کنم؟

بی مزه بود.

من اصلاً در مورد افرادی که کنسول میخرن قضاوت نکردم و نمیکنم و همه جور آدمی رو دیدم و میبینم. همونطور که عقل سلیم شما تشخیص میده که باید بازیهای XB1 رو با گرافیکی کمتر از XB1 بازی کنید و در عوض برید سمت PS4 عقل سلیم یک عده دیگه حکم میکنه بازیهای XB1 رو با گرافیک بالاتر روی PCهای قویتر بازی کنن (توی همین تاپیک هم نظر دادن). شما اگر به این دلیل میخوای XB1 رو رد کنی و بری PS4 بگیری کار کاملاً عاقلانه‌ای کردی، چون به چیزی که برات مهمه و منطقی هم هست اهمیت دادی (تجربه بازیهای بیشتر و متنوع تر). در نهایت هم XB1 رو ترک کردی اما اکوسیستم Xbox رو ترک نکردی و بازیهای انحصاری W10 مشترک با XB1 رو تجربه کردی که یعنی کار مایکروسافت احمقانه نبوده و فقط گزینه دیگه ای رو در اختیار شمای کاربر قرار داده و شما از Xbox نرفتی سمت PS4 بلکه به دامنه بازیهای در دسترست (در این مورد بازیهای PS) اضافه کردی. کسی هم که XB1 رو میفروشه و میره سمت یک PC قوی تر یا در صورت داشتن یک PC قوی میره دنبال خرید PS4 هم باز کار عاقلانه‌ای کرده اما اکوسیستم Xbox رو ترک نکرده و از روی W10 به اون دسترسی داره. و صد البته افرادی هم هستن که یک سیستم ضعیفتر از XB1 هم دارن (یا کلاً سیستمی ندارن) یا به هر دلیل دیگه‌ای (بازیهای انحصاریش مثل Halo و Forza) میخوان XB1 بخرن و بازیهاش رو تجربه کنن. اما حرفم در مورد حالتی که در پست قبل مطرح کردم همچنان پا برجاست و اگر کسی برای یک چنین دلیلی بخواد از XB1 بره سمت PS4 ... . وقتی درست توضیح نمیدی انتظار نداشته باش جواب درستی هم بشنوی.

بچگانه بود.

من نمی دونم از کی تاحالا سازندگان کنسول باید بیان همچین اطلاعاتی بدن که کفایت بکنه!!!
خیلی جالبه بر اساس قانون نانوشته کمپانی ای رو متهم می کنید. از ابداعات بازیسنتر هست به هر حال، باشد که در حال ترجمه شدن توسط بازدیدکنندگان گف اون ها هم یاد بگیرن
چه بسا شاید شما هم اون بازی با کلمات و اعدادی که کمپانی ها برای دهن پر کنی اعلام می کنن رو دوست داری

بنده کماکان سر حرفم هستم که شما نه خودت می دونی چه نوشتی نه می دونی چی خوندی
این حرف بوده توی چند پست پیش:
حقیقت تلخ اینه که مایکروسافت به دنبال حمایت از PC Gaming اه اما داره کنسولش رو نابود می کنه

این اکوسیستم و کلا هر چیزی که توی فکر شما می چرخه در نهایت به همون حرف من ختم می شه، حالا شما واسه خودت یک سری خیالات ساخته و پرداخته کردی میای اینجا بیان می کنی
برند Xbox در حال حاضر با کنسول نمایان می شه، کنسول Xbox داره این وسط قربانی می شه، حالا شما هر جور قصه ای می خوای براش سر هم کن اما در نهایت این سیاست ها هم به دارندگان کنسول Xbox1 ضرر می زنه هم به فروش خود کنسول

فراموش نکنیم که مایکروسافت در حال حاضر سازنده کنسولی هست به نام Xbox1، این کنسول رو به بازار عرضه کرده و سیاست هاش در حال حاضر باعث زدگی و ناراحتی کاربران و مشتریانش می شه
با فکر و خیال و فلسفه بازی من و شما هم درست نمی شه :)

شما باید عقبه سازنده و عنوان هم نگاه کنی
Remedy رو همه می شاسن، Creative Assembly رو همه می شانسن و عنوان Halo Wars هم همینطور، Rare که توی کل دنیا فدایی داره
همچین عناوینی به طور همزمان ریلیز شدنشون منطقی پشتش نیست
نهایتا این عناوین رو با 1 سال تاخیر عرضه کنن مشکلی نداره همونطور که نسل پیش سر عناوینی مثل Alan Wake این داستان پیاده شد، اما همزمان ریلیز شدن این عناوین واقعا بی دفاعه
در مورد KI هم همین داستان صدق می کنه
حالا بیاد شما چرا ناراحتی؟! ویندوز هم مال خودشون هست و میخوان حمایتش کنن . یکسری بازی مثل QB شاید به تنهایی اون فروش رو کنسول نداشته باشنم و عرضشون رو استیم کمک کنه به درامد زایی بیشتر برای سازنده و خود ماکروسافت .

من فکر کنم دلیل اینکه دوستان فکر می کنن به محض اینکه بازی انحصاری بیاد دیگه کسی کنسول نمی خره اینه که اکثرا تو ایران بازی ها رو پایرت می کنن. بنده به شخصه 5 نفر رو میشناسم که از نظر مالی مشکلی برای خرید Gaming pc ندارن ولی اصلا علاقه ای ندارن از فضای کنسول خراج بشن. اکثریت دنبال فریم بالا و این چیزا نیستن، همون کنسول رو ترجیح مبدن و واسشون مهم نیست انحصاری کنسول روی PC بیاد، برعکس اقلیت پر صدا. اینا همین کسانی هستن که باعث شدن بازی BO 3 بشه پرفروش ترین بازی امسال، در حالی که هر جا کامنت میدیدی ضد این بازی بود. ما هم میشینیم اینجا سر 5 فریم بالا پایین تر سر و کله هم می زنیم، یا تا بازی از انحصار کنسول درمیاد فاتحه کنسول رو می خونیم، اونایی که کنسول دارن اصلا تو باغ این جیزا نیستن و سرشون به بازی خودشونه.

خواهشا دیگه از آب گل آلود ماهی نگیرین ، الان یعنی ایکس باکس وان هیچ بازی ای نداره که شما هشت ماهه گرفتی فقط یک بازی براش گرفتی ؟!
هیلو و فورزا فقط توی همین چندماه گذشته منتشر شدن ، خیلی بازی های انحصاری دیگم هستن که قبلا" منتشر شدن و مطمینا شما بازی نکردی.
یک سری پست ها واقعا خیلی عجیب غریبن (قریب؟!)
فورزا یک بازی ریسینگ هست و هر کسی به این سبک علاقه نداره که بخاطرش وان بخره!
روی هیلو میشه حساب باز کرد اما
اگه بحث انحصاریه که نمی خوام اسم بازی های ps4رو بیارم
شما از مشخصاتت معلوم همین وان رو داری و مثل یک فن ازش دفاع میکنی در صورتی که من فن هیچ کنسولی نیستم هر چی بازی برای وان اومده رو pcمیشه با گرافیک بیشتر بازی کرد
نه من نه پدرم تو شرکت مایکرو یا سونی کار میکنند که من بخوام ازشون دفاع کنم و شما اینجوری حرص بخوری!
تنها امیدم به همین quantumهست که اگه انحصاری نباشه واقعا نگه داری این کنسول برای خود من بیخوده که امیدوارم باشه!
این خوبه که از چیزی که داری راضی هستی خوشبحالت،در هر صورت به بحث مقایسه و جنگ کنسولی علاقه ندارم من هر دو کنسول رو دارم و نظرم رو گفتم شما هر چقدر دوست داری ادامه بده؛ببخشید که با پستم باعث خدشه دار شدن احساسات و علایقتون شدم

آخرین ویرایش:
من نمی دونم از کی تاحالا سازندگان کنسول باید بیان همچین اطلاعاتی بدن که کفایت بکنه!!!
خیلی جالبه بر اساس قانون نانوشته کمپانی ای رو متهم می کنید. از ابداعات بازیسنتر هست به هر حال، باشد که در حال ترجمه شدن توسط بازدیدکنندگان گف اون ها هم یاد بگیرن
چه بسا شاید شما هم اون بازی با کلمات و اعدادی که کمپانی ها برای دهن پر کنی اعلام می کنن رو دوست داری

بنده کماکان سر حرفم هستم که شما نه خودت می دونی چه نوشتی نه می دونی چی خوندی
این حرف بوده توی چند پست پیش:

این اکوسیستم و کلا هر چیزی که توی فکر شما می چرخه در نهایت به همون حرف من ختم می شه، حالا شما واسه خودت یک سری خیالات ساخته و پرداخته کردی میای اینجا بیان می کنی
برند Xbox در حال حاضر با کنسول نمایان می شه، کنسول Xbox داره این وسط قربانی می شه، حالا شما هر جور قصه ای می خوای براش سر هم کن اما در نهایت این سیاست ها هم به دارندگان کنسول Xbox1 ضرر می زنه هم به فروش خود کنسول

فراموش نکنیم که مایکروسافت در حال حاضر سازنده کنسولی هست به نام Xbox1، این کنسول رو به بازار عرضه کرده و سیاست هاش در حال حاضر باعث زدگی و ناراحتی کاربران و مشتریانش می شه
با فکر و خیال و فلسفه بازی من و شما هم درست نمی شه :)

اول گفتی هیچ شرکتی چنین کاری نمیکنه و اطلاعات کنسولش رو نمیده، گفتم این کار رو کردن و اطلاعات رو هم میدن و بیشتر از اینش هم در دسترس بوده و هست. بعد بحث رو کشوندی سر End_User و بعدش هم که گفتی این اطلاعات "دقیق" نیستن و الان هم که ما شدیم کسی که بقیه رو متهم میکنه و چیز جدیدی رو ابداع کردیم. شرکتی که ادعا کرده کنسولش از PS3 و 360 قوی تر هست باید بگه چطوری و چقدر. اصل ادعات غلط بوده و این رو هم هر کسی که ذره‌ای اخبار کنسول‌ها رو دنبال کرده باشه میدونه (بعد از این همه سال)، دیگه خزعبلات تحویل نده.

شما اول درست بحث کردن و از این موضوع به اون موضوع نپریدن و سفسطه نکردن و مغلطه نکردن رو یاد بگیر بعد بیا به من بگو چی خوندم و چی نخوندم و چی نوشتم. اون حرف چند پست قبلت رو هم من دیدم (با اینکه بعداً اضافش کردی) و بنظرم XB1 نابود نمیشه، چون شما میگی نابود میشه پس باید نابود بشه؟ شما خدایی؟ یا از آینده اومدی داری به ما خبر میدی؟ یا مرجع تقلیدی چیزی هستی که هر چی گفتی من باید بگم باشه؟ یا خیال کردی خبریه؟

در کل نظرت محترمه (نظر همه محترمه) اما من اینجا نیستم که یکی مثل تو بخواد باهام این مدلی حرف بزنه، حواست باشه داری چی میگی. نوک هر قله و روی هر ابری که ایستادی بیا پایین دوست عزیز، جو گرفتت. من برای تک تک حرفهام و چیزهایی که میگم نقل قول و لینک و مصاحبه از مایکروسافت و مسئولینش دارم (و میارم) و جنابعالی ته ته تهش تنها چیزی که این وسط برات باقی میمونه یه طبل تو خالی هست و "منم، منم" کردنهایت که $&^% آسمون رو سوراخ کرده.

اول گفتی هیچ شرکتی چنین کاری نمیکنه و اطلاعات کنسولش رو نمیده، گفتم این کار رو کردن و اطلاعات رو هم میدن و بیشتر از اینش هم در دسترس بوده و هست. بعد بحث رو کشوندی سر End_User و بعدش هم که گفتی این اطلاعات "دقیق" نیستن و الان هم که ما شدیم کسی که بقیه رو متهم میکنه و چیز جدیدی رو ابداع کردیم. شرکتی که ادعا کرده کنسولش از PS3 و 360 قوی تر هست باید بگه چطوری و چقدر. اصل ادعات غلط بوده و این رو هم هر کسی که ذره‌ای اخبار کنسول‌ها رو دنبال کرده باشه میدونه (بعد از این همه سال)، دیگه خزعبلات تحویل نده.

شما اول درست بحث کردن و از این موضوع به اون موضوع نپریدن و سفسطه نکردن و مغلطه نکردن رو یاد بگیر بعد بیا به من بگو چی خوندم و چی نخوندم و چی نوشتم. اون حرف چند پست قبلت رو هم من دیدم (با اینکه بعداً اضافش کردی) و بنظرم XB1 نابود نمیشه، چون شما میگی نابود میشه پس باید نابود بشه؟ شما خدایی؟ یا از آینده اومدی داری به ما خبر میدی؟ یا مرجع تقلیدی چیزی هستی که هر چی گفتی من باید بگم باشه؟ یا خیال کردی خبریه؟

در کل نظرت محترمه (نظر همه محترمه) اما من اینجا نیستم که یکی مثل تو بخواد باهام این مدلی حرف بزنه، حواست باشه داری چی میگی. نوک هر قله و روی هر ابری که ایستادی بیا پایین دوست عزیز، جو گرفتت. من برای تک تک حرفهام و چیزهایی که میگم نقل قول و لینک و مصاحبه از مایکروسافت و مسئولینش دارم (و میارم) و جنابعالی ته ته تهش تنها چیزی که این وسط برات باقی میمونه یه طبل تو خالی هست و "منم، منم" کردنهایت که $&^% آسمون رو سوراخ کرده.

من نمی دونم اون چند صفحه چه جوری به اطلاعات دقیق تفسیر می شه

زمان ویرایش من دقیقه 41 بوده و زمان پست شما دقیقه 57، پس بی خودی ویرایش رو بهمونه نکن
بنده اگر می دونستم سخنانم انقدر تاثیر داره روی کاربران حرف های دیگه ای می زدم، بنده همین که جواب این توهمات شما رو دادم باید بری 7 روز و 7 شب جشن بگیری

در کل هر چیزی که به مغر مبارک رسید رو تایپ کنید بهش نمی گن نظر که بنده بخوام در باره محترم بودنش در مورد شما بحث کنم
و کماکان شما یادت نیست که چی پست می دی و چی خوندی

Code:
شما مطالعه و [B]ادبت [/B]رو بیشتر کن بحثها خود به خود به یه جایی میرسن.

البته این رفتار های شما سر دراز داره، نمونه اش زیاد موجوده توی فروم
کلا خیلی ها به پست های چند ده خطی شبه منطقی با تناقض شما عادت کردن

من نمی دونم اون چند صفحه چه جوری به اطلاعات دقیق تفسیر می شه

زمان ویرایش من دقیقه 41 بوده و زمان پست شما دقیقه 57، پس بی خودی ویرایش رو بهمونه نکن
بنده اگر می دونستم سخنانم انقدر تاثیر داره روی کاربران حرف های دیگه ای می زدم، بنده همین که جواب این توهمات شما رو دادم باید بری 7 روز و 7 شب جشن بگیری

در کل هر چیزی که به مغر مبارک رسید رو تایپ کنید بهش نمی گن نظر که بنده بخوام در باره محترم بودنش در مورد شما بحث کنم
و کماکان شما یادت نیست که چی پست می دی و چی خوندی

Code:
شما مطالعه و [B]ادبت [/B]رو بیشتر کن بحثها خود به خود به یه جایی میرسن.

البته این رفتار های شما سر دراز داره، نمونه اش زیاد موجوده توی فروم
کلا خیلی ها به پست های چند ده خطی شبه منطقی با تناقض شما عادت کردن

مشخصه که واقعاً نمیدونی. وقتی شرکتی یک همچین اطلاعاتی در مورد سخت افزارش میده یعنی اطلاعات دقیق داده. بازی با معنای کلمات چیزی رو تغییر نمیده چون نینتندو یک خط هم در مورد مشخصات چیپهای کنسولش و سیستم مموریش و ... صحبتی نکرده. حتی به تعداد هسته‌های CPUـش هم اشاره‌ای نکرده. بخون یاد بگیر.

Technical Specs - Wii U from Nintendo - System Hardware, GamePad Specs

اینکه چه ویرایشی کردی و چرا ویرایش کردی هیچ اهمیتی نداره برای من. وقتی من شروع کردم به جواب دادن اون جمله نبود که البته بود و نبودش هم هیچ فرقی نداشت (همچین چیز خاصی هم نگفتی).

در مورد رعایت ادب خیلی سفارشها شده و اصلاً شرط عقل هست ولی واقعیت اینه که خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند. فکر نکن که اگر یکی دو بار جواب بی احترامی‌هات رو ندادم خبری هست، وهم برت نداره.

دیگران هر کاری کردن و میکنن به خودشون مربوطه شما به خودت برس (من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش). یک بار پرسیدم اطلاعاتت در مورد مایکروسافت در چه حدی هست که من رو قضاوت میکنی؟ گفتی اونقدری میدونم که یه منطقی پشت حرفهام باشه که بعد معلوم شد نه تنها در مورد مایکروسافت بلکه در مورد خیلی چیزهای دیگه هم خبر نداری. حتی چیزهایی که دوست داری ازشون دفاع کنی و دو مورد از این فقر اطلاعاتی جنابعالی هم توی این بحث مشخص شدن و مشخص شد که نه چیزی ازشون شنیدی و نه دربارشون خوندی. از بحث کردنت هم معلومه بیشتر از اینکه درباره مسائل اطلاع داشته باشی از شیوه‌های کلامی و کش دادن موضوع و سفسطه بازی و مغلطه کردن و بازی با معانی کلمات داری استفاده میکنی که توی همچین بحثهایی ذره‌ای ارزش ندارن.

این فقط بخشی از حرفهای اسپنسر هست.

We had discussions before I took this role around where I would want to take gaming and where Microsoft would want to take gaming," Spencer told Polygon at Gamescom 2015. "I think when we look back on Xbox five years from now or so, I think Windows itself will be a critical component to the success I think we can realize of Xbox itself — and gaming will be a critical component of the success of Windows. I really believe that. When we say 'putting gamers at the center,' that's different than putting a piece of plastic or a specific device at the center

Phil Spencer is obliterating the distinction between Xbox and PC, and he's just getting started | Polygon

GamesBeat: They got a lot of leeway to experiment.

Spencer: For me, the profit thing—The most important thing there is, I think you should buy an Xbox One. I’ll tell you that right off. If you haven’t bought one I think you should buy one. When I say that, I want to know, as the head of the platform, that Microsoft is long on supporting that platform.

Microsoft is a publicly traded company. We need to be running a business. For me, the business aspect of Xbox One, clearly it’s the scorecard that Wall Street looks at companies with. But at the same time, as someone making a commitment to the people who buy our consoles and our games, I know that if I’m not running a viable business in the long run, I won’t be here.

On the profitability and the financial success, that’s what drives me. I love this product. I love what the brand means. I love what it can become. In order for us to realize what we want to realize, the financials have to work. This is why at certain times, when people will push on, “Hey, should Xbox console games go to PC? Why are you guys focusing on Windows?”—People have to step back and see that the more games we sell, the more people who are buying games on Xbox Live, the better the business is and the more we can invest in it. For Xbox fans, it creates more opportunity.

You see the lineup of games we have right now and say it’s the best lineup we’ve ever had. That’s because you get into a stronger financial position and you’re able to invest more and see the benefit of that investment. If selling games on Windows and Xbox means we get to invest more and build more, that’s a great thing for people who care about the Xbox brand.

Microsoft's Phil Spencer on the importance of Halo 5 to the fate of the Xbox One | GamesBeat | Games | by Dean Takahashi

اینها فقط دو نمونه از اون توهم‌هایی بودن که من در تخیلات شما بهشون مبتلا شده بودم. اینکه 5 سال بعد چه چیزی رو شاهد خواهیم بود، اینکه نقش Xbox روی ویندوز چه خواهد بود، اینکه ویندوز چه نقشی روی Xbox خواهد گذاشت و اینکه اومدن بازیها روی این دو پلتفرم (XB1 و Windows) چه مزایایی برای Xbox Gamerها خواهد داشت و ... . متأسفم که وقتم رو برای آدمی مثل شما هدر دادم.

آخرین ویرایش:
به نظر من چیزی که مایکروسافت دنبالشه اینه که Xbox رو تبدیل به چزی شبیه به Surface , Lumia کنه و با نظر دوستمون LiviNG ِD3AD موافقم.

به عنوان مثال شما الان وقتی دنبال یه Windows PC هستین ، انتخاب های متفاوتی دارین. می تونین یه PC اسمبل کنید، لپتاپ یا از تبلت های Windows بخرید. این وسط خود مایکروسافت اومده یه محصولی تولید کرده به نام Surface که یه سری مزایا و معایب در مقابل بقیه لپتاپ ها و تبلت ها داره. (از جمله یه سری ویژگی خاص) در آخر شما با توجه به نیاز هاتون میاید یکی از این هارو انتخاب می کنید. چه Surface رو انتخاب کنید، چه محصول ویندوز یه شرکت دیگه در نهایت شما کاربر سیستم عامل و اکوسیستم مایکروسافت هستین و فعل و انفعال شما با این سیستم عامل ( خرید از استور، استفاده از مرورگر، موتور جستجو و...) باعث سود رسانی برای مایکروسافت میشه.

حالا Xbox رو در نظر می گیریم. اگه فرض بالا درست باشه، شما کلی انتخاب دارید. PC اسمبل کنید، لپتاپ، تبلت ، PC های اسمبل شده توسط شرکت ها ، و در نهایت سخت افزاری که خود مایکروسافت درست کرده یعنی Xbox. در نهایت هم Xbox مثل Surface مزایا و معایب خودشو خواهد داشت و ویژگی های خاص. این ویژگی های خاص همون چیزای معمول کنسول به معنای سنتی مثل بهینه سازی های زیاد، سادگی استفاده و در نهایت یک سری بازی انحصاری. باز هم در نهایت چه Xbox بخرید چه دستگاه دیگه شما از اکوسیستم مایکروسافت استفاده می کنید.

در نهایت به نظرم چه خوب چه بد این کار کاملا هم جهت با مسیری که مایکروسافت طی کرده. و نهایتا در بخش گیمینگ نتیجه ای جز شاخ به شاخ شدن با استیم نداره.

به نظر من چیزی که مایکروسافت دنبالشه اینه که Xbox رو تبدیل به چزی شبیه به Surface , Lumia کنه و با نظر دوستمون LiviNG ِD3AD موافقم.

به عنوان مثال شما الان وقتی دنبال یه Windows PC هستین ، انتخاب های متفاوتی دارین. می تونین یه PC اسمبل کنید، لپتاپ یا از تبلت های Windows بخرید. این وسط خود مایکروسافت اومده یه محصولی تولید کرده به نام Surface که یه سری مزایا و معایب در مقابل بقیه لپتاپ ها و تبلت ها داره. (از جمله یه سری ویژگی خاص) در آخر شما با توجه به نیاز هاتون میاید یکی از این هارو انتخاب می کنید. چه Surface رو انتخاب کنید، چه محصول ویندوز یه شرکت دیگه در نهایت شما کاربر سیستم عامل و اکوسیستم مایکروسافت هستین و فعل و انفعال شما با این سیستم عامل ( خرید از استور، استفاده از مرورگر، موتور جستجو و...) باعث سود رسانی برای مایکروسافت میشه.

حالا Xbox رو در نظر می گیریم. اگه فرض بالا درست باشه، شما کلی انتخاب دارید. PC اسمبل کنید، لپتاپ، تبلت ، PC های اسمبل شده توسط شرکت ها ، و در نهایت سخت افزاری که خود مایکروسافت درست کرده یعنی Xbox. در نهایت هم Xbox مثل Surface مزایا و معایب خودشو خواهد داشت و ویژگی های خاص. این ویژگی های خاص همون چیزای معمول کنسول به معنای سنتی مثل بهینه سازی های زیاد، سادگی استفاده و در نهایت یک سری بازی انحصاری. باز هم در نهایت چه Xbox بخرید چه دستگاه دیگه شما از اکوسیستم مایکروسافت استفاده می کنید.

در نهایت به نظرم چه خوب چه بد این کار کاملا هم جهت با مسیری که مایکروسافت طی کرده. و نهایتا در بخش گیمینگ نتیجه ای جز شاخ به شاخ شدن با استیم نداره.

نگاه کن قضیه کنسول با pcفرق داره نمیشه هر دوسال یه بار بیاد 400دلار یه کنسول جدید بده برا بازی ساخت بازی چند سال طول میکشه به نظرت یه کنسول با عمری 2سال چند تا بازی براش بیاد منظورم بازی فرست پارتی با کیفیت بالا پس نتیجه ای نداره ..
سیستم ابری برا بازی تا 2025 محاله چون بسترش فراهم نیست

یه نتیجه گیری جالبی که میشه از محتوای این تایپیک کرد اینه که یه سری از دوستان، سود مایکروسافت را به حق خودشون به عنوان یه مصرف کننده ارجح میدونند، و متاسفانه بحثی هم نمیشه باهاشون داشت حتی اگر مایکروسافت مثلا تصمیم بگیره کلا دیگه کنسولش را ساپورت نکنه بازم به یه نوعی توجیه می کنن . با این نوع مردمی که داریم فکر کنم زیادی هم پیشرفت کردیم و بطور مثال ایرانخودرو و سایپا هم خدمات خوبی ارائه میدند چون اصلا حقوق مصرف کننده تو ایران اهمیتی نداره مهم اینه اونا سود کنن .

نگاه کن قضیه کنسول با pcفرق داره نمیشه هر دوسال یه بار بیاد 400دلار یه کنسول جدید بده برا بازی ساخت بازی چند سال طول میکشه به نظرت یه کنسول با عمری 2سال چند تا بازی براش بیاد منظورم بازی فرست پارتی با کیفیت بالا پس نتیجه ای نداره ..
سیستم ابری برا بازی تا 2025 محاله چون بسترش فراهم نیست

در نهایت اینا همش گمانه زنی و اصلا نقشه راه مایکروسافت مشخص نیست. اینکه بازار فعلی گنجایش عرضه سالانه یا هر 2 سال یبار کنسول جدید رو نداره یه واقعیته. ولی به نظر من همه تصمیم های اخیر مایکرو در قبال Xbox نشون دهنده اینه که اونو از یه محصول کاملا جدا با سیاست های جدا از بقیه بخش های مایکرو ، به یک بخش مهم و کاملا در ارتباط با اکوسیستم تبدیل کنه. در واقع برند Xbox از یک کنسول تبدیل به بخش Entertainment مایکروسافت تبدیل شه. یعنی به نظر می رسه تو نقشه راه مایکرو اینه که شما وقتی رو ویندوز بازی می کنید (سوای سخت افزار) از سرویس Xbox استفاده کنید. اینکه چه بر سر سخت افزار اختصاصی مایکرو برای این برند میاد ( کنسول Xbox) باید منتظر بود و دید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or