ببین عزیزم.الان شما چندتا مبحث متفاوت دیگه رو وارد بحث کردی.اینکه ماکروسافت کینکت رو اونجوری عرضه کرد و نیمه رها کرد یه بحث دیگه اس.به نظر من هم این مورد اشتباه بود.من به شخصه انتظار داشتم حمایت بیشتری بکنه ولی نکرد.از این دست اشتباها همه ی شرکت ها دارن و من رد نمیکنم.منتهی به بحث تاپیک ربط نداشت.
در مورد برتری عناوین مولتی روی PS4 که اولا فاصله رفته رفته کمتر شده ولی با این همه باز باید خریدار این رو موقع خرید در نظر بگیره.قطعا ماکرو هم در مقابل این ضعف یک سری موارد برای جبران بر روی کنسولش آورده.نمونش Backward Compatibility که با عرضه بازی های رایگان روی Live هر ماه واقعا یک امتیاز عالی هستش.
در مورد اجرای خوب بازی ها بر روی یک لب تاپ هم بنده خودم کامل در جریانم که همین الان برای اجرای خوب بازی ها لب تاپ باید حداقل یک کارت گرافیکی 850GTX M داشته باشه که همچین لب تاپ هایی از رنج قیمت 3.5 میلیون شروع میشن.فکر هم نکنم همه توان خرید همچین لب تاپ هایی را به اصطلاح داشته باشن.
اما در مورد بازی ها.اصلا بیاین موردی نگاه کنیم.ببینید الان تقریبا 2 سال 3 ماه از عرضه کنسول ها میگذره.به طور متوسط طول عمر کنسول ها رو اگه 6 سال فرض کنیم یعنی یک سوم نسل سپری شده.
اگر شخصی تک پلتفرم باشه که بحثش جداست و کسایی که هرکدوم از کنسول هارو دارن انحصاری اون یکی رو از دست میدن و اینجا باید بیشتر روی تعداد انحصاری ها بحث کرد.
بحث بیشتر روی حالت ترکیبی میتونه باشه.دو حالت در نظر بگیریم از اول نسل.ترکیب PC/ONE و PC/PS4.(البته بازی های مهم رو در نظر میگیرم و اینا یادم هست و شاید بیشتر هم باشه توی هر کدوم از ترکیب ها)
PC/PS4 : انحصاری های مهمی که از دست میده این شخص : Forza Motorspot 5,Forza Motorsport 6,Forza Horizon,Halo 5,Sunset Overdrive و البته Killers Inistinct تا به این لحظه.
PC/ONE : خب این فرد هم Infamous,The Order,Bloodborne,Untill DownوDriveClub رو از دست میده والبته یک سری Remasterd که به خاطر بحث BC روی این ترکیب زیاد واردش نمیشم که عناوین خیلی خیلی بیشتری حالا با استاندارد نسل قبل تو این ترکیب وجود داره.
خب با توجه به همین لیست هم اینقدر که شما پیاز داغ قضیه رو زیاد کردین اختلاف وجود نداره.همون قدر که ترکیب دوم بازی خوب از دست میده اولی هم داده ذاتا.
حالا شما یا من مصرف کننده باید با توجه به وضعیت مالی مون و اینکه کدوم کنسول و امکاناتش و بازی های انحصاریش باب طبع مون هست انتخاب بکنیم.شخصی که به بازی های ژاپنی علاقه بیشتری داشته باشه قطعا باید بره سراغ PS4 و اگر اینکار رو نکنه باید به عقلش شک کرد.کسی که ریسینگ باز هست و یا BC براش اهمیت داره هم میتونه بره سراغ ONE.اینجا تفاوت ها در سلایق و البته امکانات مالی هستش.
این اکوسیستم خیالی نیست و دقیقا هدف گذاری ماکروسافت هستش.حالا اینی که چقدر موفق بوده یا خواهد بود یک بحث دیگه اس.ماکرو سافت میخاد یک سیستم یکپارچه بر روی کنسولPC و دستگاه های همراه مثل گوشی های هوشمند ایجاد کنه.چقدر میتونه موفق باشه چیزی هست که زمان اون را اثبات خواهد کرد و من نمیتونم تاکیدی روش بکنم.
این نجات نجاتی که میکنی زاده افکار شخص شماست.کنسولی که از نسل قبلی خودش بیشتر فروخته و در عرضه دو سال نزدیک به 18-19 میلیون فروش داشته رو من شکست خورده نمیدونم که شما مدام از واژه ی نجات براش استفاده میکنی.
اگر نگران سقوط ماکروسافت و یا برند XBOX هم هستی که به نظر میاد نگرانیت بی مورد هست.اولا که برند XBOX در وضعیت کاملا ایده آلی قرار داره و خیلی محتمل هست که در طول عمر ONE این کنسول بتونه حداقل یک سری از کنسولهای موفق را به لحاظ فروش رد بکنه و حداقل در رده کنسول های موفق قرار بگیره.خود شرکت ماکروسافت هم که خوشبختانه شرکتی نیست این وسط که تنها امیدش بازار کنسول باشه و کنسول و گیمینگ چندان سهم بزرگی در وضعیت درامدهای این شرکت ندارن.بیشتر توصیه میکنم نگرانیت در وضعیت شرکت ها رو با مقایسه وضعیت و گزارش هی مالیشون پی گیر باشی.