Quantum Break برای PC لیست شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
Quantum-Break-PC-Brazil-Rating.jpg

به نظر می رسد که یک سازمان رده‌بندی سنی بازی‌های ویدئویی برزیلی نسخه PC جدیدترین ساخته Remedy را مورد بررسی قرار داده باشد.

در 25 ژانویه این سازمان دو گزارش جداگانه برای عنوان Quantum Break مربوط به نسخه PC و Xbox One منتشر کرد و در هر دو آنها به وجود خشونت، مواد مخدر و همچنین فحاشی اشاره کرده است.

در صورت صحت این گزارش می توان نتیجه گرفت که نسخه PC عنوان Quantum Break به طور کامل ساخته شده و در حال حاضر کاملا قابل بازی است.

لازم به ذکر است که موسس Remedy Entertainment یعنی سم لیک در نوامبر سال گذشته از علاقه خود نسبت به عرضه Quantum Break بر روی PC گفته بود.

Quantum Break ششم آوریل عرضه خواهد شد.

آپدیت: وبسایت آلمانی GameStar به نقل از Remedy اعلام کرد که Quantum Break در تاریخ April 5 به صورت همزمان بر روی PC و Xbox One عرضه خواهد شد. این دقیقا همان تاریخی است که سازمان رده‌بندی سنی بازی‌های ویدئویی برزیلی هم به آن اشاره کرده بود.

این سایت در گزارش خود اعلام کرد که این اطلاعات را مستقیما از preview event بازی با حضور Remedy برداشت کرده است، البته لازم به ذکر است که GameStar چند دقیقه بعد این خبر را از وب سایت خود برداشت. شاید به این خاطر که برای اطلاع رسانی زود اقدام کردند.

آپدیت نهایی: بازی برای PC رسما تایید شد.

آخرین ویرایش:
مشخصه که واقعاً نمیدونی. وقتی شرکتی یک همچین اطلاعاتی در مورد سخت افزارش میده یعنی اطلاعات دقیق داده. بازی با معنای کلمات چیزی رو تغییر نمیده چون نینتندو یک خط هم در مورد مشخصات چیپهای کنسولش و سیستم مموریش و ... صحبتی نکرده. حتی به تعداد هسته‌های CPUـش هم اشاره‌ای نکرده. بخون یاد بگیر.

Technical Specs - Wii U from Nintendo - System Hardware, GamePad Specs

اینکه چه ویرایشی کردی و چرا ویرایش کردی هیچ اهمیتی نداره برای من. وقتی من شروع کردم به جواب دادن اون جمله نبود که البته بود و نبودش هم هیچ فرقی نداشت (همچین چیز خاصی هم نگفتی).

در مورد رعایت ادب خیلی سفارشها شده و اصلاً شرط عقل هست ولی واقعیت اینه که خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند. فکر نکن که اگر یکی دو بار جواب بی احترامی‌هات رو ندادم خبری هست، وهم برت نداره.

دیگران هر کاری کردن و میکنن به خودشون مربوطه شما به خودت برس (من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش). یک بار پرسیدم اطلاعاتت در مورد مایکروسافت در چه حدی هست که من رو قضاوت میکنی؟ گفتی اونقدری میدونم که یه منطقی پشت حرفهام باشه که بعد معلوم شد نه تنها در مورد مایکروسافت بلکه در مورد خیلی چیزهای دیگه هم خبر نداری. حتی چیزهایی که دوست داری ازشون دفاع کنی و دو مورد از این فقر اطلاعاتی جنابعالی هم توی این بحث مشخص شدن و مشخص شد که نه چیزی ازشون شنیدی و نه دربارشون خوندی. از بحث کردنت هم معلومه بیشتر از اینکه درباره مسائل اطلاع داشته باشی از شیوه‌های کلامی و کش دادن موضوع و سفسطه بازی و مغلطه کردن و بازی با معانی کلمات داری استفاده میکنی که توی همچین بحثهایی ذره‌ای ارزش ندارن.

این فقط بخشی از حرفهای اسپنسر هست.

Microsoft's Phil Spencer on the importance of Halo 5 to the fate of the Xbox One | GamesBeat | Games | by Dean Takahashi

اینها فقط دو نمونه از اون توهم‌هایی بودن که من در تخیلات شما بهشون مبتلا شده بودم. اینکه 5 سال بعد چه چیزی رو شاهد خواهیم بود، اینکه نقش Xbox روی ویندوز چه خواهد بود، اینکه ویندوز چه نقشی روی Xbox خواهد گذاشت و اینکه اومدن بازیها روی این دو پلتفرم (XB1 و Windows) چه مزایایی برای Xbox Gamerها خواهد داشت و ... . متأسفم که وقتم رو برای آدمی مثل شما هدر دادم.

اگر اطلاعات دقیق یک کنسول توی چند صفحه خلاصه می شد که خیلی خوب بود، یک سر به wiki هایی که هکر های کنسول می سازن بزنید معنی اطلاعات دقیق رو متوجه می شید

شما توهم توطئه هم داری گویا، کسی که توی تمامی تاپیک ها داره به مخالفان بی احترامی می کنه شمایی :)

دقیقا سخنانی که اینجا پیست کردی ربطی به توهمات شما نداره، توهمات شما فرای این حرفاست

اصولا کسی که توی تمامی تاپیک های و اخبار های مربوط به مایکروسافت تمامی پست های مخالف رو نقل قول می کنه و پست های چند ده خطی می ده و کورکورانه دفاع می کنه وقتش ارزشی نداره که بخواد هدر بده

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا به هم احترام بذارید، وگرنه زحمت کشیدید تا الان این همه پست گذاشتید و نظرات خودتون رو گفتید ولی همه پاک خواهند شد. توی بحث حتما لازم نیست به تخریب طرف مقابل بپردازید. اگه توانایی این مورد رو ندارید حداقل اینجا ادامه ندید تا به جاهای باریکتر نکشیده.

تشکر از همکاریتون

این مساله رو میشه از دو منظر بهش نگاه کرد.یکی منظر مشتری و یکی هم هم منظر ماکروسافت

ماکروسافت برای بازی کردن انحصاری هاش دوتا راه را پیش روی مشتری میذاره :

1- یا مشتری میتونه با صرف هزینه 300 دلاری یک کنسول ماکروسافت را بخره و به وسیله اون بتونه یک سیستم مولتی میدیا خانگی داشته باشه و بازی های انحصاری ماکروسافت را کنار مولتی پلتفرم با یک قیمت معقول تجربه کنه.

2- مشتری میتونه یک PC با هزینه تقریبا بیشتر از 500-600 دلار بخره و روی اون یک ویندوز و سیستم عامل ماکروسافت را نصب بکنه و یک سری از انحصاری ها رو روش با کیفیت بالاتر تجربه کنه (با تاخیر یا همزمان).

از نقطه نظر ماکروسافت هردوتای این دو نفر برای بازی کردن انحصاری های ماکروسافت مجبور به وارد شدن به اکوسیستم ماکروسافت هستن و به لحاظ درامد زایی تقریبا وضعیت برابری برای ماکروسافت دارن.تازه تقریبا این برای همه مشخص شده که درآمد ماکروسافت از ناحیه ویندوز اصلا قابل قیاس با XBOX و به طور کلی حتی صنعت بازی سازی نیست.

از نقطه نظر مشتری :

1- یا من کنسول گیمر هستم (با در نظر گرفتن تمامی جوانب) و از طرفی به انحصاری های ماکروسافت علاقه دارم که در این حالت تنها آپشنم XBOX هستش.

2- یا من PC گیمر هستم که در این صورت هم تنها راه برای بازی کردن بازی های انحصاری ماکروسافت باز ورود به اکوسیستم ماکروسافت هست برام.(نه همه ی انحصاری ها و نه همیشه به طور همزمان)

3- یا من قصد دارم یک ترکیبی از PC و کنسول داشته باشم.خب این دسته جز اقلیت گیمرها هستن و در این حالت به نظر من ترکیب PC/PS4 احتمالا انتخاب بهتری نسبت به ONE/PC باشه.در این حالت اگر ترکیب اولی را هم انتخاب بکنم درسته کنسول ماکرو را انتخاب نکردم ولی به هر حال وارد مجموعه ماکروسافت شدم .

ببینید عرضه کننده های سرویس ها خدماتشون رو با توجه به ویژگی هایی که دارن عرضه میکنن و این من مشتری هستم که باید با توجه به سلایقم و وضعیت مالی خودم یک یا ترکیبی از چند خدمات را انتخاب کنم.

در کنار اینها عرضه چندتا از انحصاری های ONE روی PC باعث برگشت مالی بیشتر هم میشه که در نهایت منجر به تولید خدمات بیشتر حالا چه بر روی تک پلتفرم ONE و چه PC/ONE خواهد شد.

آخرین ویرایش:
این مساله رو میشه از دو منظر بهش نگاه کرد.یکی منظر مشتری و یکی هم هم منظر ماکروسافت

ماکروسافت برای بازی کردن انحصاری هاش دوتا راه را پیش روی مشتری میذاره :

1- یا مشتری میتونه با صرف هزینه 300 دلاری یک کنسول ماکروسافت را بخره و به وسیله اون بتونه یک سیستم مولتی میدیا خانگی داشته باشه و بازی های انحصاری ماکروسافت را کنار مولتی پلتفرم با یک قیمت معقول تجربه کنه.

2- مشتری میتونه یک PC با هزینه تقریبا بیشتر از 500-600 دلار بخره و روی اون یک ویندوز و سیستم عامل ماکروسافت را نصب بکنه و یک سری از انحصاری ها رو روش با کیفیت بالاتر تجربه کنه (با تاخیر یا همزمان).

از نقطه نظر ماکروسافت هردوتای این دو نفر برای بازی کردن انحصاری های ماکروسافت مجبور به وارد شدن به اکوسیستم ماکروسافت هستن و به لحاظ درامد زایی تقریبا وضعیت برابری برای ماکروسافت دارن.تازه تقریبا این برای همه مشخص شده که درآمد ماکروسافت از ناحیه ویندوز اصلا قابل قیاس با XBOX و به طور کلی حتی صنعت بازی سازی نیست.

از نقطه نظر مشتری :

1- یا من کنسول گیمر هستم (با در نظر گرفتن تمامی جوانب) و از طرفی به انحصاری های ماکروسافت علاقه دارم که در این حالت تنها آپشنم XBOX هستش.

2- یا من PC گیمر هستم که در این صورت هم تنها راه برای بازی کردن بازی های انحصاری ماکروسافت باز ورود به اکوسیستم ماکروسافت هست برام.(نه همه ی انحصاری ها و نه همیشه به طور همزمان)

3- یا من قصد دارم یک ترکیبی از PC و کنسول داشته باشم.خب این دسته جز اقلیت گیمرها هستن و در این حالت به نظر من ترکیب PC/PS4 احتمالا انتخاب بهتری نسبت به ONE/PC باشه.در این حالت اگر ترکیب اولی را هم انتخاب بکنم درسته کنسول ماکرو را انتخاب نکردم ولی به هر حال وارد مجموعه ماکروسافت شدم.

ببینید عرضه کننده های سرویس ها خدماتشون رو با توجه به ویژگی هایی که دارن عرضه میکنن و این من مشتری هستم که باید با توجه به سلایقم و وضعیت مالی خودم یک یا ترکیبی از چند خدمات را انتخاب کنم.

در کنار اینها عرضه چندتا از انحصاری های ONE روی PC باعث برگشت مالی بیشتر هم میشه که در نهایت منجر به تولید خدمات بیشتر حالا چه بر روی تک پلتفرم ONE و چه PC/ONE خواهد شد.

حرف های شما درست اما این اکو سیستم یک شبه اعلام شده و اون هم بعد از تقریبا 2 سال از عرضه کنسول
مایکروسافت چندین بار موضع عوض کرده (و احتمالا می کنه)، حالا اون سیستم آنلاین و ... رو کار ندارم اما اول فروش X1 با کینکت (که من خودم جزو خریداران کنسول با کینکت بودم) و عدم عرضه کنسول جدا، که خوب این یک سیاسته و بدیهیه که شخصی که داره می خره کنسول رو، از خرید کینکتشم اطلاع داره و با رضایت خودش داره کنسول رو با کینکت می خره
منتها انتظار این رو نداره که به یک وسیله بی مصرف که مایکروسافت ولش کرده تبدیل بشه، محصولی که مایکروسافت همه جوره ازش در زمان فروشش همراه کنسول دفاع می کرده

بحث بعدی هم تمرکز یک کنسول روی گیمینگ هست، وقتی X1 معرفی شد با عناوین انحصاری متعددی همراه بود که همه ضعف سونی رو توی نداشتن بازی انحصاری می دونستن. منتها خریدار X1 اون موقع، الان می بینه نه تنها که عناوین انحصاری دیگه صرفا انحصاری بین کنسول ها هستن و روی PC هم ریلیز می شن، بلکه بازی های مولتی پلتفرم هم اکثرا روی کنسول رقیب دارن بهتر اجرا می شن، سونی رفته عناوینی مثل COD که تقریبا جزئی از برند Xbox شده بود رو در اختیار گرفته، سیل عناوین انحصاری هم روی کنسول رقیب جاریه و یک سری عناوینی که قبلا مولتی پلتفرم یا انحصاری xbox بودن، مولتی پلتفرم یا انحصاری کنسولی یا کلی کنسول رقیب شدن، بدیهیه که دلسرد می شه و چیزی که قبلا می دیده با چیزی که الان می بینه تفاوت داره
بحث بعدی در مورد ترکیب PC و کنسول، بنده قبل تر مثالی زدم که بالاخره قرار نیست همه برن 980ti بخرن، خیلی از کنسول گیمر ها روی لپ تاپ ها و PC هاشون گرافیک هایی دارن که حداقل می تونه بازی ها رو با 720P و تنظیمات medium اجرا کنه، این شخص اگر X1 هم گرفته باشه به امید انحصاری بودن عناوینش گرفته که در کنار مولتی ها بازی کنه وگرنه اگر اطلاع داشت که می تونه همون عناوین انحصاری رو روی PC با کیفیت کمتری بازی کنه شاید انتخابش عوض می شد
برای مولتی مدیا هم فکر می کنم Smart TV ها و ابزار هایی مثل Apple TV اونقدر فراگیر شدن که کسی چندان به دنبال کنسول ها برای این کار نره، حداقل اون طوری که از ظاهر پیداست کنسولی که بیشتر تمرکز بر روی بازی داره موفق تره تا کنسولی که توی Multimedia سرتره
Halo,Gears Of War,Forza عناوین خیلی خوبی ان و اگر نگیم برترین، جزو برترین ها در سبک های خودشون هستن اما امید بستن یک کمپانی به همین 3 عنوان، فکر نمی کنم کار عاقلانه ای باشه
مایکروسافت سیاست های غلط زیاد داره، همین COD ای که مایکروسافت از دست داد، خیلی راحت با خرید MLG توسط Activsion-Blizzard و راه اندازی eSports اه COD با همکاری Activision و سونی به مرور جمع قابل توجهی از طرفداران eSports و چه بسا FPS رو سمت خودش می کشه و این در حالی هست که مایکروسافت خیلی در تلاشه که Halo رو به عنوان یکی از عناوین شاخص eSports مطرح کنه که چندان مورد استقبال قرار نگرفته

آخرین ویرایش:
از نقطه نظر ماکروسافت هردوتای این دو نفر برای بازی کردن انحصاری های ماکروسافت مجبور به وارد شدن به اکوسیستم ماکروسافت هستن و به لحاظ درامد زایی تقریبا وضعیت برابری برای ماکروسافت دارن.

خوب دیگه دقیقا این حرف کاملا غلط هست. و در عمل همچین چیزی وجود نداره.

کلا این اکوسیستمی که شما همش دارید روش تاکید میکنید وجود خارجی نداره. یه ایده آرمانگرایانه هست که امیدواریم در آینده عملی بشه. و دلایل زیادی وجو داره که مایکرو به این زودی ها به این شرایط دست پیدا نمیکنه.

مایکرو اگه بیاد بازی های انحصاری بزرگش رو چند ماه قبل عرضه برای PC معرفی کنه - حتی با تاخیر - اسمش حمافته نه اکوسیستم و استراتژی. کما اینکه در عمل هم چنین اتفاقی نیفتاده و بحث ها روی هیچی هست.

مایکروسافت برای نجات برند Xbox باید توی بازار بمونه و به رقابت ادامه بده. برای رقابت هم با توجه به کیفیت بهتر بازی های مولتی رو کنسول رقیب نیاز به انحصاری داره. انحصاری های بزرگ و با کیفیت، چه از نظر گرافیکی و چه از نظر امتیاز و هایپ. اگه بخواد بزرگ ترین اهرم فشارش رو هم به بهانه Win 10 و قبیل داستان ها از دست بده عملا خودزنی کرده. شک نکنید.

در کل به نظر من این بحث اکوسیستم و فولان صرفا یه سری کلید واژه های تبلیغاتی برای جبران شکست از سونیه. مجموعه ای از جملات و لغات سنگین به همراه ایده های به شدت ایده ال گرایانه که شرط میبندم هیچ کدومشون با این شدت و تفسیر به وقوع نمیپیونده. صرفا فقط بعد تبلیغاتی داره تا به نظر برسه Xbox با قدرت ادامه میده و قراره به افق های جدیدی برسه و .... من که فعلا هیچ علاقه ای برای دنبال کردن این بحث ها ندارم. منتظر میشینم، هر وقت مایکرو به این قله های موفقیت رسید منم خبر کنید.

آخرین ویرایش:
خوب دیگه دقیقا این حرف کاملا غلط هست. و در عمل همچین چیزی وجود نداره.

کلا این اکوسیستمی که شما همش دارید روش تاکید میکنید وجود خارجی نداره. یه ایده آرمانگرایانه هست که امیدواریم در آینده عملی بشه. و دلایل زیادی وجو داره که مایکرو به این زودی ها به این شرایط دست پیدا نمیکنه.

مایکرو اگه بیاد بازی های انحصاری بزرگش رو چند ماه قبل عرضه برای PC معرفی کنه - حتی با تاخیر - اسمش حمافته نه اکوسیستم و استراتژی. کما اینکه در عمل هم چنین اتفاقی نیفتاده و بحث هارو روی هیچی هست.

مایکروسافت برای نجات برند Xbox باید توی بازار بمونه و به رقابت ادامه بده. برای رقابت هم با توجه به کیفیت بهتر بازی های مولتی رو کنسول رقیب نیاز به انحصاری داره. انحصاری های بزرگ و با کیفیت، چه از نظر گرافیکی و چه از نظر امتیاز و هایپ. اگه بخواد بزرگ ترین اهرم فشارش رو هم به بهانه Win 10 و قبیل داستان ها از دست بده عملا خودزنی کرده. شک نکنید.

در کل به نظر من این بحث اکوسیستم و فولان صرفا یه سری کلید واژه های تبلیغاتی برای جبران شکست از سونیه. مجموعه ای جملات و لغات سنگین به همراه ایده های به شدت ایده ال گرایانه که شرط میبندم هیچ کدومشون با این شدت و تفسیر به وقوع نمیپیونده. صرفا فقط بعد تبلیغاتی هست تا به نظر برسه Xbox با قدرت ادامه میده و قراره به افق های جدیدی برسه و .... من که فعلا هیچ علاقه ای برای دنبال کردن این بحث هارو ندارم. منتظر میشینم، هر وقت مایکرو به این قله های موفقیت رسید منم خبر کنید.
شما اطمینان داشته باش سونی هم اگه یک سیستم عامل اختصاصی داشت همین GOW اولین بازی بود که میومد رو استیم همین الانشم یکسری بازی ارکید داره میاره رو pc .

شما اطمینان داشته باش سونی هم اگه یک سیستم عامل اختصاصی داشت همین GOW اولین بازی بود که میومد رو استیم همین الانشم یکسری بازی ارکید داره میاره رو pc .

مطمین باش اگه سونی نقشه گنجی مثل ویندوز داشت .. فکر کنم اصلا هیچ وقت کنسول نمیساخت ... xbox به نظرم حکم یه ماجراجویی برای مایکرو داشته

من نمیدونم این چـ فازیه :| ماکرو مطمعنا خودش صلاحشو بهتر من و شما که اصولا کارمون طرفداری از یـ برند خاصه میدونه اینکه میخواد با استفاده از یـ سری بازیا که روی سیستم عامل و بچه ی خودش قرار منتشر کنه یـ سری طیف گیمر رو به خودش جذب کنه که از قضا این کار کاملا هم با سیاست یکپارچگی ویندوزش هموخونی داری اصلا هم چیز عجیبی نیست که یـ سریا گارد میگیرن ! من مثلا به عنوان فن Xbox بازی X رو میگیرم بازی میکنم چند ماه بعدش اون بازی واسه PC منتشر میشه مشکل این وسط چیه به غیر اینکه بعدا سر کل کل با یه سونی فن دائم میخواد این موضوع رو بکوبه تو سر من ؟ تهش بازیمو کردم لذتشو بردم والسلام . تعداد انحصاریا که روی پلتفورم رو به روبه قرار نیست منتشر بشه همچنان حفظ میشه و چه بسا امثال Remedy خیالشون از بابت فروش بازیشون تخت تر میشه و با این فکر که یـ آپشن دیگه واسه فروش بازیشون دارن پروسه ساخت بازیشون رو طی میکنن از اونور همزمان هم روی پروژه ی بعدیشون فکر میکنن ....

ماکرو مطمعنا خودش صلاحشو بهتر من و شما که اصولا کارمون طرفداری از یـ برند خاصه میدونه

این حرف بی نهایت غلطه و همیشه درست نیست. چون اتفاقا برعکس خیلی وقت ها شرکت ها صلاح خودشون رو نمیدونن. نمونه اظهر من الشمس در مورد مایکرو جناب دان ماتریک هست که هنوز هم ول کن یقه ایشون نیستید. ایشون به همراه دیگر اساتیدی که این بلا رو سر X1 آوردن به خوبی اثبات میکنن همیشه شرکت ها قادر به مصلحت اندیشی نیستن.

حرف های شما درست اما این اکو سیستم یک شبه اعلام شده و اون هم بعد از تقریبا 2 سال از عرضه کنسول
مایکروسافت چندین بار موضع عوض کرده (و احتمالا می کنه)، حالا اون سیستم آنلاین و ... رو کار ندارم اما اول فروش X1 با کینکت (که من خودم جزو خریداران کنسول با کینکت بودم) و عدم عرضه کنسول جدا، که خوب این یک سیاسته و بدیهیه که شخصی که داره می خره کنسول رو، از خرید کینکتشم اطلاع داره و با رضایت خودش داره کنسول رو با کینکت می خره
منتها انتظار این رو نداره که به یک وسیله بی مصرف که مایکروسافت ولش کرده تبدیل بشه، محصولی که مایکروسافت همه جوره ازش در زمان فروشش همراه کنسول دفاع می کرده

بحث بعدی هم تمرکز یک کنسول روی گیمینگ هست، وقتی X1 معرفی شد با عناوین انحصاری متعددی همراه بود که همه ضعف سونی رو توی نداشتن بازی انحصاری می دونستن. منتها خریدار X1 اون موقع، الان می بینه نه تنها که عناوین انحصاری دیگه صرفا انحصاری بین کنسول ها هستن و روی PC هم ریلیز می شن، بلکه بازی های مولتی پلتفرم هم اکثرا روی کنسول رقیب دارن بهتر اجرا می شن، سونی رفته عناوینی مثل COD که تقریبا جزئی از برند Xbox شده بود رو در اختیار گرفته، سیل عناوین انحصاری هم روی کنسول رقیب جاریه و یک سری عناوینی که قبلا مولتی پلتفرم یا انحصاری xbox بودن، مولتی پلتفرم یا انحصاری کنسولی یا کلی کنسول رقیب شدن، بدیهیه که دلسرد می شه و چیزی که قبلا می دیده با چیزی که الان می بینه تفاوت داره
بحث بعدی در مورد ترکیب PC و کنسول، بنده قبل تر مثالی زدم که بالاخره قرار نیست همه برن 980ti بخرن، خیلی از کنسول گیمر ها روی لپ تاپ ها و PC هاشون گرافیک هایی دارن که حداقل می تونه بازی ها رو با 720P و تنظیمات medium اجرا کنه، این شخص اگر X1 هم گرفته باشه به امید انحصاری بودن عناوینش گرفته که در کنار مولتی ها بازی کنه وگرنه اگر اطلاع داشت که می تونه همون عناوین انحصاری رو روی PC با کیفیت کمتری بازی کنه شاید انتخابش عوض می شد
برای مولتی مدیا هم فکر می کنم Smart TV ها و ابزار هایی مثل Apple TV اونقدر فراگیر شدن که کسی چندان به دنبال کنسول ها برای این کار نره، حداقل اون طوری که از ظاهر پیداست کنسولی که بیشتر تمرکز بر روی بازی داره موفق تره تا کنسولی که توی Multimedia سرتره
Halo,Gears Of War,Forza عناوین خیلی خوبی ان و اگر نگیم برترین، جزو برترین ها در سبک های خودشون هستن اما امید بستن یک کمپانی به همین 3 عنوان، فکر نمی کنم کار عاقلانه ای باشه
مایکروسافت سیاست های غلط زیاد داره، همین COD ای که مایکروسافت از دست داد، خیلی راحت با خرید MLG توسط Activsion-Blizzard و راه اندازی eSports اه COD با همکاری Activision و سونی به مرور جمع قابل توجهی از طرفداران eSports و چه بسا FPS رو سمت خودش می کشه و این در حالی هست که مایکروسافت خیلی در تلاشه که Halo رو به عنوان یکی از عناوین شاخص eSports مطرح کنه که چندان مورد استقبال قرار نگرفته
کی گفته هرکسی که کنسول داره یه PC هم داره که بهونه بازیها رو با حداقل کیفیت بازی کنه؟ نمونه اش خود من که نسل قبل یادمه زمانی که 360 اولم سه چراغ شد تا مدتی بازیها رو با بد ترین کیفیت و افت فریم رو PC بازی میکردم اونم به این خاطر که بازی که میکردم کرکی بود و پولی بابابتش نداده بودم
حالا فرض کن که حاضر 60دلار پول یه بازی رو بده اونم تو این نسل با کیفیت نا مطلوب بازی کنه
اگه شما همچین کاری رو انجام میدی لازم نیست به بقیه ملت هم بچسبونی تو هر پستت 10 بار تکرارش کنی
اونی که رفته 350دلار کلا پول پای کنسول داده میخواسته با کمترین هزینه بهترین کیفیت رو بازی کنه
حاضر نیست 60دلار پول یه بازی بده که با بد ترین کیفیت رو PC بازیش کنه
در مورد قضیه MLG هم تا همین سال پیش Xbox One کنسول رسمی بود چه گلی به سرش زد یا یه نسل کامل COD رو 360 بود به جز هدر دادن وقت کنفرانس چیز دیگه برای من گیمر نداشت
مطمئنا اونی که گیمر حرفه ای به اندازه کافی از One و PS4 اطلاعات داره نیاز به MLG نداره تا چیزی یاد بگیره
تو حرفاتون به جای اینکه ژرف مقابل رو مسخره کنید درست صحبت کنید و دلیل و منبع بیارید
صفحه پیش با اون دوستمون بحث میکنی حداقل دوتا منبع داشت و قدری شعور داشت تا با شما درست صحبت کنه بجای اینکه مسخره بازی دربیاره و بی احترامی کنه
به هیچ کسی ربطی نداره کی تو هر تاپیکی چه مطلبی میزاره و چی مینویسه تا زمانی که به کسی بی احترامی نکرده

یکی از دلایل مخالفت با اینکه مایکروسافت یه بازی رو هم واسه xbox بده هم واسه ویندوز اینه که کاربر ps4 یا حالا هر کنسول دیگه‌ای می‌تونه با نخریدن xbox اون بازی رو تجربه کنه. تازه اگه سیستمش رو داشته باشه.
از یه زاویه‌ی دیگه به ماجرا نگاه کنیم، ماجرا قابل هضم‌تر می‌شه: به این خاطر که کاربر ps4 یا ... نتونه فلان بازی رو اجرا کنه، مایکروسافت بیاد بازی رو فقط رو xbox بده؟ این همه ویندوز ۱۰ رو معرفی کرده، استفاده نکنه، واسه چی آخه؟ کاربرهای ps4 ؟:d
دلیل دیگه‌ی مخالفت این می‌تونه باشه که مایکروسافت از طرف کاربرهای خودش هم ضرر ببینه، مثلا یه کاربر xbox ببینه فلان بازی رو ویندوز هم اومده یا یکی بخواد xbox بخره دیگه نخره و از این حرف‌ها.
اگر کسی گیمر باشه و فن مایکروسافت، امکان نداره قید کنسول رو بزنه و فقط با pc بازی‌ها رو دنبال کنه. چون بازی‌ها رو pc دیرتر میاد و اینکه اصلا همه‌ی بازی‌ها نمیاد رو pc که. مورد دیگه اینکه xbox رو فقط واسه بازی که نمی‌خرن. از امکانات دیگه‌اش هم زیاد استفاده می‌کنن. با اومدن win10 مایکروسافت رو این امکانات میتونه مانور بیشتری بده.

این حرف بی نهایت غلطه و همیشه درست نیست. چون اتفاقا برعکس خیلی وقت ها شرکت ها صلاح خودشون رو نمیدونن. نمونه اظهر من الشمس در مورد مایکرو جناب دان ماتریک هست که هنوز هم ول کن یقه ایشون نیستید. ایشون به همراه دیگر اساتیدی که این بلا رو سر X1 آوردن به خوبی اثبات میکنن همیشه شرکت ها قادر به مصلحت اندیشی نیستن.

وضعیت XB1 رو خود مایکروسافت درست کرد نه شما. الان هم مایکروسافت هم روی ویندوز ۱۰ و هم روی XB1 دید خوبی داره و عملکردش حساب شده بوده تا الان.

و همچنبن به نفع مشتری و خود ماکروسافت و صد البته صنعت بازی و در نهایت گشنه زدگان سومالی و حقوق بشریت

فقط یه استاد واقعی میتونست اینطوری ذهن من رو بخونه.

آخرین ویرایش:
وضعیت XB1 رو خود مایکروسافت درست کرد نه شما. الان هم مایکروسافت هم روی ویندوز ۱۰ و هم روی XB1 دید خوبی داره و عملکردش حساب شده بوده تا الان.

و همچنبن به نفع گیمر ها و خود ماکروسافت و صد البته صنعت بازی و در نهایت گشنه زدگان سومالی و حقوق بشریت

آخرین ویرایش:
اوضاع احوال واقعا داره به زمان ps2 میره ... که بازی ها خود به خودی انحصاری ps2 میشدن ...

الان تنها فرقش اینه که pc هم یه پلتفرم قوی نسبت به اون زمان شده و بازی ها فقط برای ps4 نمیان و برای pc هم عرضه میشن ... همین الانشم کلی بازی این شکلی داریم ... چه برسه دو سال دیگه ... اینجاست که احتمالش میره هر چند ناچیز که به دارنده x1 لطمه بخوره ...

..............................

یه سوال روی این اکو سیستم اگه بازی برای x1 عرضه نشده باشه و برای pc و ویندوز ۱۰ اومده باشه ... امکانش هست دارندگان x1 هم بتونن به واسطه این اکو سیستم بازیش کنن؟ اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or