Quantum Break برای PC لیست شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
Quantum-Break-PC-Brazil-Rating.jpg

به نظر می رسد که یک سازمان رده‌بندی سنی بازی‌های ویدئویی برزیلی نسخه PC جدیدترین ساخته Remedy را مورد بررسی قرار داده باشد.

در 25 ژانویه این سازمان دو گزارش جداگانه برای عنوان Quantum Break مربوط به نسخه PC و Xbox One منتشر کرد و در هر دو آنها به وجود خشونت، مواد مخدر و همچنین فحاشی اشاره کرده است.

در صورت صحت این گزارش می توان نتیجه گرفت که نسخه PC عنوان Quantum Break به طور کامل ساخته شده و در حال حاضر کاملا قابل بازی است.

لازم به ذکر است که موسس Remedy Entertainment یعنی سم لیک در نوامبر سال گذشته از علاقه خود نسبت به عرضه Quantum Break بر روی PC گفته بود.

Quantum Break ششم آوریل عرضه خواهد شد.

آپدیت: وبسایت آلمانی GameStar به نقل از Remedy اعلام کرد که Quantum Break در تاریخ April 5 به صورت همزمان بر روی PC و Xbox One عرضه خواهد شد. این دقیقا همان تاریخی است که سازمان رده‌بندی سنی بازی‌های ویدئویی برزیلی هم به آن اشاره کرده بود.

این سایت در گزارش خود اعلام کرد که این اطلاعات را مستقیما از preview event بازی با حضور Remedy برداشت کرده است، البته لازم به ذکر است که GameStar چند دقیقه بعد این خبر را از وب سایت خود برداشت. شاید به این خاطر که برای اطلاع رسانی زود اقدام کردند.

آپدیت نهایی: بازی برای PC رسما تایید شد.

آخرین ویرایش:
یه نگاه به کارنامه Remedy بندازید:

8322ekwh1gctzqevgqht.jpg

به غیر از Agents of Storm که یه عنوان استراتژی واسه تبلتها و اسمارت فون های IOS هست چیز دیگه ای از این شرکت در انحصار کنسول مونده؟

Remedy Entertainment هم یه استودیوی Second Party برای مایکروسافت محسوب میشه نه First Party.اگه بخواد عناوین استودیوهای Second Partyسازش رو کامل در انحصار پلتفرمهای Xbox نگه داره هزینه های خیلی سنگین تری رو مایکروسافت باید بپردازه ' از اونطرف پاسخ اینه چرا از ویندوز خودش پول نزنه به جیب.ولی از اینور هر چی بخوایم دو دوتا چارتا کنیم نمیشه بگیم اینکارش همه جانبه به نفعشه.حالا بگیم سونی میخواد با انحصاری کردن روی PC و PS4 بازار third partyهای کنسولی مایکروسافت رو ببلعه اما فاز مایکروسافت چیه که خودش داره تعداد انحصاریهای کنسول خودشو میبلعه؟چون بالاخره وضعیت فروش بازیها روی X1 نسبت به PS4 اصلا جالب نیست!! کلا تو این قضیه یه سری تناقضات هست که نمیشه براش دلیل قطعی اورد بنظرم این سیاست عجیب غریبیه که تا اینجای نسل دردی از مایکرو تو زمینه کنسولها دوا نکرده.

پ.ن: تو ویکی QB هم قید شده PC / X1

8ماه که ایکس باکس خریدم یه بازی براش گرفتم تموم نکرده دیگه روشنش نکردم! الانم سیماش کشیدس:|
قرار باشه این روند رو مایکرو ادامه بده دلیلی برای خرید نمیمونه!منم میفروشمش تا الانم که بدردم نخورده خوشبحال کسایی که دارند ازش استفاده میکنند

عجیبه هنوز تایبد نشده که بازی برای PC میاد یه سری ها میگن بازی دیگه انحصاری نیست. بعد The Witness که برای PC و iOS هم میاد همچنان انحصاریه.

طرف جزو فداییان سونیه اونوقت نگران کمتر فروش رفتن کنسول ایکس باکسه
عجب دوره زمونه ایه

به نظر من هیچ مشکلی نداره با تاخیر یک الی دو ساله واسه پی سی بیاد!! چه بهتر هم این که باز مثل آلن ویک سود فروش روی پی سی به خود رمدی برسه! رمدی راضی = آلن ویک 2 = بازی های بیشتر برای مایکروسافت.

8ماه که ایکس باکس خریدم یه بازی براش گرفتم تموم نکرده دیگه روشنش نکردم! الانم سیماش کشیدس:|
قرار باشه این روند رو مایکرو ادامه بده دلیلی برای خرید نمیمونه!منم میفروشمش تا الانم که بدردم نخورده خوشبحال کسایی که دارند ازش استفاده میکنند
خواهشا دیگه از آب گل آلود ماهی نگیرین ، الان یعنی ایکس باکس وان هیچ بازی ای نداره که شما هشت ماهه گرفتی فقط یک بازی براش گرفتی ؟!
هیلو و فورزا فقط توی همین چندماه گذشته منتشر شدن ، خیلی بازی های انحصاری دیگم هستن که قبلا" منتشر شدن و مطمینا شما بازی نکردی.
یک سری پست ها واقعا خیلی عجیب غریبن (قریب؟!)

من یکبار هم گفتم که به جز Gears,Halo,Forza احتمال عرضه بقیه بازی های Micro بر روی PC خیلی زیاده.این نسل قبلم بود و این نسل هم ادامه خواهد داشت.نمیدونم دلیل تعجبتون چیه.

حتی اگه به سیل دوم انحصاری هایی که معرفی شدن هم نگاه کنیم می بینیم که عرضه اونها بر روی PC رو خود ماکروسافت همون اول اعلام کرده.مثل Halo Wars,Recore..

بازم توی E3 انحصاری مشترک بین ONE,10 معرفی خواهند کرد.از الان معلومه.حالا اینی که به ضرر یا نفعشه یک بحث جداست.

بنده به عنوان کسی که حداقل لیبل سونی فن بودن بهش نمی چسبه می گم خاک عالم بر سر فیل اسپنسر کنن با این سیاست های مضخرفش

واقعا ROTR که یکی از خنده دار ترین انحصاری های زمانی بود، یعنی هم زمان برای PC هم عرضش می کردن خیلی آبرودار تر بود تا این که سر جمع 3 ماه هم انحصاری نمونه
سیاست های مسخره عرضه بازی بر روی PC و X1 به صورت همزمان و یا با مدت کم برای یکی دو عنوان قابل قبوله اما با این اوضاع X1 نسبت به PS4 حتی باید از همون یکی دوتا هم جلوگیری کرد ولی مایکروسافت به جاش داره آتیش می زنه به اکثر انحصاری های X1

بنده هم به شخصه از خرید X1 راضی نیستم نه به خاطر سخت افزارش بلکه به خاطر سیاست های بسیار مضخرفی که پشتشه

دوستان شاید شما فراموش کردین که ویندوز هم پلتفرم مایکروسافته!هروقت مایکرو اومد بازی رو برای Mac عرضه کنه بگید به ضرر مایکروسافته!
هم XB1 و هم ویندوز هردو پلتفرم مایکروسافت هستن و مایکروسافت باید ازشون حمایت کنه.مثل اینه که بگین اگه سونی یه بازی رو مشترک بین ویتا و ps4 عرضه کرد این به فروش ps4 ضرر میرسونه:|

اینقدر دعوا کردین که پاکش کردن
yahoo_4.gif
بایدم پاکش کنن.هنوز بازی واسه XB1 نیومده لو رفته که واسه پی سی هم میاد.فک کن اینجا توی این انجمن این همه دعوا شد، تو انجمنای خارجی چه خبره:))

آخرین ویرایش:
دوستان شاید شما فراموش کردین که ویندوز هم پلتفرم مایکروسافته!هروقت مایکرو اومد بازی رو برای Mac عرضه کنه بگید به ضرر مایکروسافته!
هم XB1 و هم ویندوز هردو پلتفرم مایکروسافت هستن و مایکروسافت باید ازشون حمایت کنه.مثل اینه که بگین اگه سونی یه بازی رو مشترک بین ویتا و ps4 عرضه کرد این به فروش ps4 ضرر میرسونه:|

با عرض پوزش عرضه بازی بین 2 پلتفرم یکی دستی یکی خانگی هیچ ضرری نداره به چند دلیل که اگه خواستید توضیح میدم ولی برا دو پلتفرم که شامل xboxو winمیشه قضیه فرق داره
به نظر خودم این بازی میاد ولی به نظر من بازی های که نماد Xboxهستند نمیان چون اگه بیان فاتحه برندXboxخوندس

تمام سایت ها هم اعلام کردن از اول خبر شایعه بود از اول من هم پست ندادم تا یک سری دوستان ناراحت نشن نمیدونم چرا از اول تو بخش شایعه مطرح نشد خبر !
تعریف شما از شایعه چیه؟

عنوان خبر من مشخصه "Quantum Break برای PC لیست شد"، موضوع خبر هم مشخص، شما نشون بده کجای این خبر شایعه هست؟

اینکه یه سازمان رده بندی سنی برزیلی بازی رو لیست کرده شایعه هست؟ شایعه نیست چون من لینک دادم مدرکش وجود داره ...

تعریف شما از شایعه درست نیست، تو خبر به گیم اسپات هم لینک شده که عنوانش "Xbox One's Quantum Break Listed for PC Release" هست، تو این عنوان و تو متن خبر هیچ اثری از کلمه Rumor وجود نداره، دلیلی هم نداره باشه همه چیز مشخص هست.

هیچ جا اعلام نشده Quantum Break برای PC تایید شد ...
همین که برداشتن یعنی شایعه بود

آخرین ویرایش:
تمام سایت ها هم اعلام کردن از اول خبر شایعه بود از اول من هم پست ندادم تا یک سری دوستان ناراحت نشن نمیدونم چرا از اول تو بخش شایعه مطرح نشد خبر !
تعریف شما از شایعه چیه؟

عنوان خبر من مشخصه "Quantum Break برای PC لیست شد"، موضوع خبر هم مشخص، شما نشون بده کجای این خبر شایعه هست؟

اینکه یه سازمان رده بندی سنی برزیلی بازی رو لیست کرده شایعه هست؟ شایعه نیست چون من لینک دادم مدرکش وجود داره ...

تعریف شما از شایعه درست نیست، تو خبر به گیم اسپات هم لینک شده که عنوانش "Xbox One's Quantum Break Listed for PC Release" هست، تو این عنوان و تو متن خبر هیچ اثری از کلمه Rumor وجود نداره، دلیلی هم نداره باشه همه چیز مشخص هست.

هیچ جا اعلام نشده Quantum Break برای PC تایید شد ...

همین که برداشتن یعنی شایعه بود
شما متوجه نیستی من چی میگم، فقط یه سری چرت و پرت تو دو تا سایت ایرانی دیدی دینجا پیس میکنی ...

آخرین ویرایش:
اصولا بازی های رمدی واسه ویندوز هم عرضه میشن.جای تعجبی نداشت هرچند هنوز تایید نشده
به هر حال کسایی که x1 ندارن مثل من خوش به حالشون میشه.ایول ماکروسافت:d

به نظره این سایت بود که الان باید فورزا و هیلو هم روی پی سی عرضه میشدند!! بعدش نکته جالشه برای من اینکه سمت مقابل یک بازی برای pc iOS هم همزمان میاد برای XboxOne هم لیست شد برای آینده ولی سرآغاز موفق انحصاری ps4 تو سال ۲۰۱۶ میدوننش حالا اینور بر اساس یک خبر بی پایه و اساس ملت میگن یک ساله XB1 خریدیم یکدونه بازی هم نداشته :)) اصلا چه دلیلی داره one بخریم پشمدان!!!

فک کنم برداشتن تحریما کار خودش رو کرد:d
معرفی میکنم نماینده و سهام دار و دفتر حفظ منافع مستقیم ماکروسافت در ایران:d
------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز تایید و تعریف و تمجید کورکورانه رو صب تا شب تو تلوزیون دارن بخورد ملت میدن نیازی نیست شما اینجا دیکته کنی:|

شما به جای معرفی من به دیگران تکلیف خودت رو با خودت مشخص کن، این صحبتها به شما یکی نیومده. :)

دوست من اینها و صحبت درباره سیاست های مایکروسافت چه ربطی به دارندگان x1 داره ... فروش اکانت گلد و سودش ... یه لحظه فکر کردم یوسف مهدی داره جوابمو میده ....

این صحبت های شما میدونی مثل چی میمونه ... من ویتا دارم ... بیام بگم اینکه سونی ویتا رو ول کرد و بازی هاش رو برده با نهایت بی شرمی حتی انحصاری ۴ کرده .. در نهایت به سود ویتا داران هست .. چون میتونن با خرید یه کنسول جدید بازی های محبوبشون رو با کیفیت بسیار بالاتر بازی کنن ...

این حرف اشتباه نیست ولی تکلیف ۱۵ میلیون خریدار ویتا چیه؟

من رفتم ویتا خریدم به خاطر بازی های انحصاریش ... خوب اگه میدونستم برای چهار تا بازی که ریسمتر (با کیفیت بهتر و نسخه تمام و کمال) میشن و حتی شماره های بعدی بازی هم براش عرضه نمیشن .. خوب ناقص العقل که نبودم که ویتا بخرم ...
حالا سونی بیاد بگه بهترین مکان برای انجام بازی های ایندی که روی نمایشگر ماکروفر هم عرضه میشن و یا ریموت پلی با ps4 که البته این هر دو تاش خیلی خوبن .. ولی دلیل برای خرید کنسول نمیشن ...

کسی که x1 خریده .. برای cod و batman و ویچر نخریده ... برای کوانتوم بریک و گیرز و هیلو و ریکور و .... اگه همه اینها بخوان روی pc عرضه شن (که مسلما چند تایی شون نمیشن ) خریدار x1 سیستمش رو ارتقا میداد که بهتر بود براش .

من PCـم از هر جفت کنسولها قویتره و اکثر بازیهای مولتی پلتفرم هم روی اون بهتر اجرا میشن (مگر صحبت از یک پورت افتضاحی مثل بتمن در میون باشه). اگر این وسط کسی بخواد ناراحت بشه، اون منم که قبل از داشتن XB1 چنین سیستمی رو داشتم (به همراه W10) و با دانستن تمام این ماجراها رفتم و XB1 گرفتم چون از ابتدا با این موضوع مشکلی نداشتم.

شما پرسیدی وضعیت دارندگان XB1 چی میشه دونه دونه سؤالهای ممکن رو مطرح کردم و جواب دادم. بحث در مورد اکانت گلد و سودش و سود حاصل از بازیهای 3rd Party و ... سر این بود که مایکروسافت حتی به این دلایل هم که شده از این مدل (عرضه کنسول) و محصول حمایت خواهد کرد و داره این کار رو هم انجام میده. این یعنی XB1 به حال و روز Xbox Original در سال 2005 (که به یک باره پشتیبانی ازش قطع شد) یا ویتا و PSP Go که کلاً ناموفق بودن و ساپورتی نداشتن ختم نمیشه. وقتی سؤال میپرسید و جواب میگیرید، جواب رو درست بخونید و بهش فکر کنید. این یعنی منه XB1 دار میتونم بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری رو تجربه کنم. خواستم روی PC بگیرمشون دستم آزاده و خواستم روی کنسول هم بگیرم مشکلی ندارم و بازیهای انحصاری رو هم که دارم و میتونم تجربه کنم و شاید خیلی از این بازیها رو هم فقط یک بار برای هر دو سیستمم تهیه کنم (مثل KI که الان دارمش و روی هر دو پلتفرم کراس پلی و کراس بای خواهد بود).

مثال ویتای شما هم کاملاً بی ربطه. دیگه قرار نیست بازی AAA برای ویتا ساخته بشه، چه بازیهای قبلیش بخوان برای PS4 پورت بشن (با کیفیت بهتر) و چه نخوان پورت بشن این همه کنسول بازیهاش پورت شدن کسی بد و بیراه نگفت الان چیه داستان؟ تکلیف کسایی که ویتا خریدن روشنه و جالب اینه همین کنسول در سال گذشته 600 هزار تا در اسپانیا فروش داشته (تقریباً برابر با آمار فروش PS4 در همین بازه زمانی). کسی که XB1 خریده هم این کنسول رو برای خیلی چیزها ممکنه خریده باشه نه صرفاً انحصاریهاش، خیلی ها هستن XB1 خریدن و بیشتر وقتشون رو CoD و FIFA و Destiny و ... میزنن (توی همین ایران). در ثانی با اومدن بازی برای W10 سریع توی ذهنتون بازیهای انحصاری کنسولی XB1 رو با CoD و FIFA و Batman و ... مقایسه نکنید. این بازیها انحصار کنسولی هستن. کسی سیستم قوی داشته باشه (بهتر از کنسول) میتونه از سیستمش استفاده کنه و کسی که نداشته باشه یا نخواد با PC سر و کله بزنه از کنسولش استفاده میکنه. شما فکر میکنی همه کسایی که XB1 دارن یا میخوان بخرن یک سیستم قوی تر برای بازی دارن؟ اینکه چی برای کی بهتر هست رو هر کس بهتر میدونه و میتونه بهتر بهش جواب بده.

همه دوستانی که حس بدی به این قضیه دارن بهتره همین امروز برن XB1ـشون رو بفروشن و PCـشون رو ارتقاء بدن (با علم به اینکه هم دوستان/امکانات Live رو خواهند داشت، هم بازیهای مورد علاقشون رو بازی خواهند کرد) یا برن با پولش PS4/Wii U بخرن و از این هم مطمعن باشن که خریدار XB1 زیاده و روی دستشون نمیمونه. خلاصه بیخودی سر قبری که توش مرده نیست گریه نکنید.

بنده به عنوان کسی که حداقل لیبل سونی فن بودن بهش نمی چسبه می گم خاک عالم بر سر فیل اسپنسر کنن با این سیاست های مضخرفش

واقعا ROTR که یکی از خنده دار ترین انحصاری های زمانی بود، یعنی هم زمان برای PC هم عرضش می کردن خیلی آبرودار تر بود تا این که سر جمع 3 ماه هم انحصاری نمونه
سیاست های مسخره عرضه بازی بر روی PC و X1 به صورت همزمان و یا با مدت کم برای یکی دو عنوان قابل قبوله اما با این اوضاع X1 نسبت به PS4 حتی باید از همون یکی دوتا هم جلوگیری کرد ولی مایکروسافت به جاش داره آتیش می زنه به اکثر انحصاری های X1

بنده هم به شخصه از خرید X1 راضی نیستم نه به خاطر سخت افزارش بلکه به خاطر سیاست های بسیار مضخرفی که پشتشه

مطمعن باش چنین سیاستی به مایکروسافت و XB1 کمکی نمیکنه و حتی اگر بهترین انحصاری ها رو هم داشته باشن تا آخر نسل عقب خواهند موند (اگر منظورت موفقیت کنسول و ... هست). سونی Mind Share داره، Playstation هم Brand Loyalty بالایی داره و مایکروسافت با 360 هم نتونست این وضعیت رو توی ژاپن و اروپا تغییر بده. چه برسه به این نسل که توی خود آمریکا هم دارن شانه به شانه میرن جلو و مایکروسافت هیچ برتری خاصی نداره. اما وقتی یک سرویس مثل Steam داشته باشن و کنسول بخشی از اون سرویس به حساب بیاد دیگه لازم نیست هر چند سال یکبار سر تصاحب سهم از بازار بجنگن چون این یک چیز ادامه داره و تا وقتی کارشون رو درست انجام بدن ریزش آنچنانی هم نخواهند داشت و شاید حتی میزان جذب مخاطب جدیدشون بیشتر از ریزش مخاطبهاشون باشه (که یعنی افزایش کلی کامیونیتی). نمیدونم متوجه حرفم میشی یا نه.

راه بردن مایکروسافت از سونی و PS تبدیل کردن Xbox به یک سرویس فراگیر و محبوب هست نه ساختن یک کنسول موفق و عالی. این نظر من هست.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or