بله اینده گیم همین مسیریه که مایکرو داره میره ولی سوال دوستان اینده مایکروسافت و سیستمxbox نیست .. سوالشون صرفا x1 و بیست میلیون دارنده اونه
سؤالشون در مورد چی XB1 هست؟
اینکه فروش کنسول کمتر میشه؟
بله تا یه حدودی کم میشه (خیلی کم، چون مخاطب PC و کنسول خیلی وقتها یکسان نیستن).
در مورد فروش بازیهای انحصاری هست؟
فروش اونها تا حد قابل توجهی زیادتر میشه.
اینکه توجه مایکروسافت به XB1 کمتر میشه؟
نه، توجه مایکروسافت کمتر نمیشه. کنسول همواره جایگاه خودش رو حفظ میکنه چون مایکروسافت روی اون قدرت تعیین کنندگی محض داره و تمام بازیسازهای بزرگ و AAA سازها روی کنسول هم بازیشون رو میدن (بدون نیاز به یک استور جداگانه و ...). این برخلاف شرایطی هست که روی PC حاکمه. بعلاوه اضافه کنید بازیهایی رو که اصلاً روی PC نمیان و روی اون عرضه نشدن/نمیشن. در ثانی کسی که کنسول میخره همواره میتونه یک مشتری بالقوه بهتر باشه (بیشتر خرج میکنه) که باز برای مایکروسافت مهم هست. اشتراک گلد و ... رو هم اضافه کنید.
اینکه بازیهای 1st Party کمتر میشن؟
نه، اگر حرف اسپنسر رو باور کنیم (که دلیلی برای باور کردنش نمیبینم) این کار مایکروسافت در نهایت به بیشتر شدن بازیهای انحصاری کنسولی منجر میشه.
اینکه با قابل بازی شدن خیلی از بازیهای Xbox روی W10 کنسول جدیدی فروخته نمیشه؟
نه، XB1 به همراه یک کنترلر 350$ قیمت گذاری شده. کنسول های این نسل از زمان عرضه بزرگترین مزیتشون ارائه بازیها با کیفیتی بالاتر از PCهای هم قیمتشون بوده و هست (بر خلاف کنسولهای نسل قبل که در زمان عرضه سخت افزار به مراتب قوی تر از عموم PCها داشتن) و این مزیت با اومدن بازیها روی W10 همچنان سر جای خودش باقی خواهد موند.
اینکه دارندگان کنسول XB1 دیگه نمیتونن سرشون رو بالا بگیرن و به PS4/Wii U دارها نگاه کنن و بگن که این بازی انحصار XB1 هست؟ یا از این ترس دارن که دارندگان PS4/Wii U برگردن بگن فلان بازی انحصاری XB1 رو هم روی PC بازی میکنیم و ...؟
این تنها دلیلی هست که یک عده دارن در مقابل این تغییر جبهه میگیرن که باز از نظر من یک دلیل و انتقاد واهی هست. XB1 همواره انحصاری های مختص خودش رو خواهد داشت ولی در کنارش کلی بازی انحصار کنسولی مشترک با W10 خواهد داشت که چیز بدی نیست ولی شاید برای یک کاربر ایرانی که میتونه خیلی از این بازیها رو پایرت کنه انتخاب PC عاقلانه تر باشه.
من متوجه این همه موضع گیری نمیشم. دارم خیلی قشنگ و واضح نظراتم رو بیان میکنم. هر کس احساس میکنه جایی داره اشتباه میشه بیاد بگه. به من میگن یه جوری مسائل رو مطرح میکنی که خوب بنظر برسن، ولی واقعیت اینه که من حرف جدیدی نمیزنم (خیلی از حرفهام مستقیماً حرفهای مایکروسافت و مسئولینش هستن یک نمونش همون لینکی که پست قبل گذاشتم و چارچوب کلی کار مایکروسافت رو بیان میکنه) و باقی حرفهام هم یسری نتیجه گیری ساده هستن که نیاز چندانی به فکر کردن ندارن. اگر میبینید مسائل خوب بنظر میرسن به خاطر این هست که واقعاً خوب هستن نه اینکه من بخوام اونها رو یک جور دیگه نشون بدم.