شما این فایلو دانلود کن:سلام
یه 2004 دارم
مبتدی هستم
ورژن دستگاه 5.50 gen-d3- اگر بخوام اپدیت کنم به چه ورژنی؟؟؟
الان هک دائم و کپی خور هست اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
جناب بازی هاتون خرابه.PSP تون هیج مشکلی از نظر هک و اینا ندارهاره این چیزی که شما میگید نوشته ولی من الان 3تا بازی توش ریختم ولی یک آیکون بیشتر نشون نمیده اون هم نوشته خرابه
شما این فایلو دانلود کن:
www.psp-hacks.com/downloads/xgen-v5-5-50gen-d3-release_1260925491.zip
بعد هم فولدر PSP و فایل 550.PBP رو تو روت مموری(شاخه ی اصلی مموری)کپی کنید.حالا PSP تونو باز کنید و از قسمت بازی ها برنامه ی PSP Update ver x.xx رو اجرا کنید و Flash install OFW رو انتخاب کنید.حالا برید صفحه ی اول:
http://forum.bazicenter.com/thread47733/
و هرچی اونجا نوشته رو انجام بدید.مشکلی بود هم همینجا بگید.
جناب بازی هاتون خرابه.PSP تون هیج مشکلی از نظر هک و اینا نداره
ببخشید اصلا هواسم نبود لینک خرابه.]شما این فایلو دانلود کن:
www.psp-hacks.com/downloads/xgen-v5-5-50gen-d3-release_1260925491.zip
سلام این فایا رو پیدا نمی کنم؟؟؟؟
اره دیگه.البته اول باید هن رو نصب کنی بعد.اون فایلی که از صفحه ی اول دانلود کردی رو نگا کن.یه فولدر داره به نام CIPL_Flasher.اونو کپی کن اینجا:سلام
اپدیت کردم
برای هک دایم
كافيه شما اون فولدر CIPL_Flasher؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فولدر CIPL_Flasher؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
6.60 مزایای خاصی جز جدید تر بودن نداره.شما اگه مشکلی با ورژن فعلیتون ندارید لازم نیست اپدیت کنید.سلام به همگی
من psp go دارم و ورژنش 6.20 pro-B4 و کرک دایمی هستش
به نظر شما آپدیتش کنم؟؟؟؟اگه آپدیت کنم کرک دایم میشه؟؟؟
یه سوال دیگه فریمور 6.60 مزایاش چیه که آپدیت می کنن؟؟
ممنون
بله میتونید اپگرید کنیدبا سلام
دوستان من یه psp2004 دارم که ورژن اون اینه version 5.50 prometheus و ظاهرا کپی خور دائم هست
چند تا سوال داشتم
1: میشه به ورژن 6.60 آپگرید کنم
2: برای آپگرید نیاز به دانگرید هست یا نه ؟
3:فرق بین ورژن 6.60me و 6.60pro چیه و کدوم بهتر هست ؟
4: جدیدترین firmware که کپی خور دائم هست چه ورژنی هست اخه من دیدم ورژن cfw6.60 me released1.8 هم هست ولی تو سایت نیست
5: فرق cfw6.60 me released1.8 و cfw6.60 lme released1.8 چیه
راستی من نرم افزار 6.60 ME رو خواستم بریزم پیغام داد که کنسول شما نیاز به آپگرید نداره و ورژن دستگاه 9.90 هست این یعنی چی؟
خوب اول شما باید تو سیستم عامل PSP یا همون XMB دکمه ی Select رو بزنید.بعد هم Shutdown PSP رو بزنید.حالا وقتی میخواید PSP تونو روشن کنید دکمه ی R رو نگه دارید تا وارد منوی ریکاوری شید.از اونجا وارد قسمت configuration بشید و Xmb USB Device رو به Flash 0 تغییر بدید.بعد یه بار دایره رو بزنید و بعدش روی دکمه ی X رو بزنید.حالا کابل PSP تونو به PC یا رایانه تون وصل کنید و دنبال فولدر ETC بگردید.اونجا یه فایل Version.TXT پیدا می کنید.روی اون کلیک کنید و اونجا که نوشته 9.90 رو به 5.50 تغییر بدید.چرا وقتی میخوام اپگرید کنم پیغام میده دستگاه شما ورزنش 9.90 هست و نیاز به اپگرید نداره ؟
بعد میتونید اپدیت به 6.60 Pro رو شروع کنیدابتدا فایل های زیر را دانلود کنیدکسانی که فایل های آپدیت به 5.50 GEN D3 را دارن نیازی به دانلود ندارن!)
لینک دانلود!
سپس همه فایل ها را به قسمت روت مموری اضافه کنید
سپس از طریق قسمت GAME برنامه رو اجرا کنید!
حالا گزینه ی flash install ofw 5.50 را انتخاب کنید