hdxc
کاربر سایت
ببین بیا این کارو کن که دیگه ریسکش 0 شه.داداش خیلی خلاصه گفتی این ادرس و دان کردم 3تا پوشه بود توش fast recoveri رو توش پیدا کردم توشم یه فایلیه به نام Eboot
کلا چکارشون کنم؟؟کجا کپی کنم؟
---------- نوشته در 01:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:33 PM ارسال شده بود ----------
خیلی خلاصه گفتی داداشئ میشه گام به گام بگی ؟؟
فیلو دان کردمش fast recover رو هم دارمش تو همون دان شده.حالا کجا کپی کنمش؟؟
اون proupdate که الان رو PSP ایت نصبه رو اجرا کن.بعد دکمه ی مثلث رو بزن.اینکار رو که کردی Proupdate ی که رو PSP ایت نصبه رو پاک کن.(مثلث رو میزنی بعد هم رو Delete کلیک می کنی.)بعد USB رو به psp وصل میکنی بعد 2 تا پوشه ی proupdate و fast recovery رو که دانلود کردی کپی می کنی اینجا:
PSP
GAME
بعد proupdate رو اجرا می کنی و دو بار X رو فشار میدی.بعد اگه خاموش کردی و روشن کردی بازی هاتو ندیدی اون فایل Fast recovery رو اجرا میکنی.اگه هک اول PSP ایت دائمی بود(یعنی وقتی دو اون Proupdate رو اجرا کردی و دوبار X رو زدی دیگه باتری دستگاه رو هم در می اوردی میزاشتی سر جاش روشن می کردی باز هم بازیهاتو میدیدی)همینجا بگو تا بهت بگم چی کار کنی
دوستان PSP ایم درست شد
چند تا از این Plugin ها مشکل داشتن با ورژن های جدید.
دست بچه های PSP SLIM HACKS درد نکنه.واقعا فروم عالی ای هست.البته اینجا هم خیلی خوبه.درکل اگه اینجا جواب سوالتون رو نگرفتید برید اونجا سوالتون رو بپرسید
چند تا از این Plugin ها مشکل داشتن با ورژن های جدید.
دست بچه های PSP SLIM HACKS درد نکنه.واقعا فروم عالی ای هست.البته اینجا هم خیلی خوبه.درکل اگه اینجا جواب سوالتون رو نگرفتید برید اونجا سوالتون رو بپرسید
آخرین ویرایش: