PSP Custom Firmware 6.60 PRO Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

نه اونو نباید میزدی، دیگه نزن چون ممکنه بریک کنه دستگاه رو
Game folder homebrew رو وری 550 بذار و چک کن ببین مشکل حل میشه یا نه
یه دور مموری رو هم از طریق خود PSP فرمت کن و فقط فایل های آپدیت رو کپی کن
الان فایل آپدیت به 6.60 رو در PSP>GAME>UPDATE کپی میکنی دیگه؟
همه کارهای بالا رو هم انجام دادم نشد که نشد....

سلام

من یه psp 2006 دارم روش فریمور gen-b 5.03 هستش و جدیدا خیلی از بازی ها رو نمیاره میخواستم ببینم آخرین فریمور الان چیه؟?

راستی نصبش سخته؟ بریک میشه اگه بلد نباشم؟

نه رفتم و به صورت دستی ورژن رو از 9.9 به 5.5 تغییر دادم مشکل حل شد ولی الان به محض اجرای اپدیت روی لگوی psp فریز میکنه
نمیدونم مشکل چیه، اگه برات مقدوره ببر بیرون یکی برات آپدیت کنه، ببین قیمت زیاد ازت نگیرن
سلام
من یه psp 2006 دارم روش فریمور gen-b 5.03 هستش و جدیدا خیلی از بازی ها رو نمیاره میخواستم ببینم آخرین فریمور الان چیه؟?
راستی نصبش سخته؟ بریک میشه اگه بلد نباشم؟
بله همین فیرمور آخرین فیرمور PSP هست و آخرین هم خواهد ماند ظاهرا
همین تاپیکو اگه بخونی همه چی توضیح داده شده، چک کن ببین مادربردت چی هست قبل از اپدیت، صفحات قبلو بخونی توضیحش هست که چطور بابد متوجه بشی

با سلاممن یه psp go دارم که قبلا کپی خور شده بود روی 6.60بعد اشتباهی زدم برنامه هاشو پاک کردم الان تمام مراحل رفتم و توی system informiton زده:system software : 6.60 pro-b10mac address [model : 05g]چیکار کنم حتی دستگاه رو فورمت کردم درست نشد ؟لطفا راهنمایی کنید

با سلاممن یه psp go دارم که قبلا کپی خور شده بود روی 6.60بعد اشتباهی زدم برنامه هاشو پاک کردم الان تمام مراحل رفتم و توی system informiton زده:system software : 6.60 pro-b10mac address [model : 05g]چیکار کنم حتی دستگاه رو فورمت کردم درست نشد ؟لطفا راهنمایی کنید
دکمه Select رو بزن و UMD Mode رو روی Sony np9660 بذار و یه بازی iso کپی کن داخل فولدر ISO و بیا تست کن ببین اجرا میشه یا نه

کمک فوری

با سلام چند وقت پیش یه psp گرفتم وقتی خواستم روشن کنم صفحه اولیه اومد بالا ولی وقتی بازی کراش بالا اوردم رولوگو اول موند الان هم بمدت 2 ال 3 روزه که متاسفانه هر کاری میکنم همینجور صفحه لوگو کراش نشون میده لطفا در مورد این موضوع راهنماییم کنین

با تشکر:(:(:(

سلام
من یه پی اس پی ۱۰۰۴ دارم - آخرین بار ۲ ۳ سال پیش فیرم ویر اش رو آپ کردم .
الان میخام رد اش کنم بره - میخوام قابل فروختن آپ اش کنم -
ورژن فیرم ویر اش
version5:00-m33-3
باید از کجا شروع کنم برای آپدیت ؟
میخوام کپی خور باشه مثل قابل .

مرسی

سلام
من یه پی اس پی ۱۰۰۴ دارم - آخرین بار ۲ ۳ سال پیش فیرم ویر اش رو آپ کردم .
الان میخام رد اش کنم بره - میخوام قابل فروختن آپ اش کنم -
ورژن فیرم ویر اش
version5:00-m33-3
باید از کجا شروع کنم برای آپدیت ؟
میخوام کپی خور باشه مثل قابل .

مرسی
همین تاپیکو میخوندی حل بود دیگه

سلام دوستان
من psp Go ver:6.35 دارم و هک بود وقتی گرفتمش
وتا اینکه یه اتفاقی برای فایلاش افتاد که مجبور شدم فرمتش کنم و خب به طبع هکشم پرید
در جستو جوی هک کردنش ،یه هکی انجام دادم ولی به خوبیه هک قبلی نیست و نمیدونم اون هک اسمش چی بود !!! این مودلی بود که وقتی میخاستی بازی اجرا کنی تو قسمت Game یه نرم افزار بود شبیه بازی و وقتی اجراش میکردی وارد xmb میشد 2بار x میزدی و یه بار ریستارد و وارد لیست بازی ها میشدم
حالا از شما اقایون این کاره خاهش دارم که جدیدترین ویا بهترین و سریعترین هکی که تا به حال اومده برای psp Goرو معرفی کنید و نحوه ی نصبش رو هم توضیح بدید

با تشکر از همه

سلام دوستان
من psp Go ver:6.35 دارم و هک بود وقتی گرفتمش
وتا اینکه یه اتفاقی برای فایلاش افتاد که مجبور شدم فرمتش کنم و خب به طبع هکشم پرید
در جستو جوی هک کردنش ،یه هکی انجام دادم ولی به خوبیه هک قبلی نیست و نمیدونم اون هک اسمش چی بود !!! این مودلی بود که وقتی میخاستی بازی اجرا کنی تو قسمت Game یه نرم افزار بود شبیه بازی و وقتی اجراش میکردی وارد xmb میشد 2بار x میزدی و یه بار ریستارد و وارد لیست بازی ها میشدم
حالا از شما اقایون این کاره خاهش دارم که جدیدترین ویا بهترین و سریعترین هکی که تا به حال اومده برای psp Goرو معرفی کنید و نحوه ی نصبش رو هم توضیح بدید

با تشکر از همه
برو اینجا:
settings
system settings
system information
ببین تو system software چی نوشته.اینو بگو بهت یه فایلی میدم نصبش کن دیگه فقط اونو اجرا می کنی PSP ایت هک میشه.

کلا فرمتش کردم
version 6.35 هستش
pspslimhacks.com/wp-content/uploads/2011/10/635-B10.zip
اینو دانلود کن.و این نکته ها رو نگا کن.
اگه همین الان بدون نصب این فایل ها هم میتونی PSP تو هک کنی این کار رو کن:
فایل fast recovery رو نصب کن.بعد هم برای هک کردن فقط کافیه اونو اجرا کنی.

داداش خیلی خلاصه گفتی این ادرس و دان کردم 3تا پوشه بود توش fast recoveri رو توش پیدا کردم توشم یه فایلیه به نام Eboot
کلا چکارشون کنم؟؟کجا کپی کنم؟

---------- نوشته در 01:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:33 PM ارسال شده بود ----------

خیلی خلاصه گفتی داداشئ میشه گام به گام بگی ؟؟
فیلو دان کردمش fast recover رو هم دارمش تو همون دان شده.حالا کجا کپی کنمش؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or