PSP Custom Firmware 6.60 PRO Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

سلام
من یه psp 3000 دارم با فریمور 6.60
چند روزه به مشکل خوردم به اینصورت که در وسط بازی ، کلیدهای چهارگانه ( دایره ، مثلث، مربع ، ضربدر ) از کار میافته و دستگاه به نوعی هنگ میکنه و فقط کلیدهای جهت ها کار میکنه.
مموری را عوض کردم و فرمت کردم دوباره امتحان کردم نشد. در صفحه اصلی هم باید چندین بار کلید x را بزنم یا به مدت چند ثانیه نگه دارم تا عمل کنه. با چند بازی هم تست کردم مربوط به بازی خاصی نبود.
حالا به نظر شما این مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

آخرین ویرایش:
سلام
من یه psp 3000 دارم با فریمور 6.60
چند روزه به مشکل خوردم به اینصورت که در وسط بازی ، کلیدهای چهارگانه ( دایره ، مثلث، مربع ، ضربدر ) از کار میافته و دستگاه به نوعی هنگ میکنه و فقط کلیدهای جهت ها کار میکنه.
مموری را عوض کردم و فرمت کردم دوباره امتحان کردم نشد. در صفحه اصلی هم باید چندین بار کلید x را بزنم یا به مدت چند ثانیه نگه دارم تا عمل کنه. با چند بازی هم تست کردم مربوط به بازی خاصی نبود.
حالا به نظر شما این مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سخت افزاریه.پسر عموم پی اس پیش اینطوریه.نبرده تعمیر البته.باید ببری تعمیرش کنی
ویرایش:
همین اسی پولی که لایک زده پسرعمومه:دی

آخرین ویرایش:
من یه اسلیم دستمه رو جعبش نوشته 3004
تو ستینگشم زده ورژن 6.39
من از پی اس پی سر در نمیارم
اگه کسی میدونه باید برا بازی ریختن روش چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنه
چون رفتم اول تاپیک یچیزایی راجع به ورژنا و مدل مادربردو اینا نوشته بودین که من اصلا سر در نیاوردم چی به چیه

من یه اسلیم دستمه رو جعبش نوشته 3004
تو ستینگشم زده ورژن 6.39
من از پی اس پی سر در نمیارم
اگه کسی میدونه باید برا بازی ریختن روش چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنه
چون رفتم اول تاپیک یچیزایی راجع به ورژنا و مدل مادربردو اینا نوشته بودین که من اصلا سر در نیاوردم چی به چیه
مدل مادربردو اینا مهم نیست.شما تا روش نصب کردن هن برو جلو.راحته.یه نمونه ی ویرایش شده هم اینجا میزارم:

اینو دانلود کن.فولدر PSP اگه توش هست کپی کن تو PSP ایت.بعد هم اجراش کن.دستگات باید شارژ باشه.

• سپس اين رو دانلود کنید.

• حالا فولدر PROUPDATE و FastRecovery رو در Ms0:/PSP/Game كپي كنيد.

• برنامه هك اين ورژن را بازكنيد. ( PROUPDATE رو ميگم)

• بعد از وارد شدن به برنامه كليد X را فشار دهيد تا OFW شما به CFW تبديل شود.

• بعدشم با خيال راحت ميتونيد از اين ورژن استفاده كنيد.

• چون بعد از خاموش روشن شدن كلي دستگاه اين هك ميپره براي هك مجدد از برنامه FastRecovery در منوي بازي ها در خود PSP استفاده كنيد تا وقت كمتري صرف هك مجدد كنيد در غير اين صورت دوباره بايد وارد برنامه PROUPDATE بشيد و دوباره كليد X را فشار دهيد تا OFW شما به CFW تبديل شود ولي برنامه FastRecovery همه اينكارا رو خودش ميكنه.

دستت درد نکنه اینارو ریخت کار کرد
فقط یه سوالی چند تا بازی حجم بالا گرفتم اونارو چجوری باید بریزم روش؟
چون تو اون پوشه iso امتحان کردم کار نمیکنه بازیایی مثل cars که مثلا حجمشون 1 گیگه
چون گشتم فایل cso نداشتن تعداد فایلای تو پوششم زیاده

سلام
اولا بگم من چیزی در مورد هک پی اس پی نمیدونم و الان اگر بشه میخوام یه پی اس پی 3000 دست دو یا پی اس پی e1000 نو بخرم (برای خودم نمیخوام)

میخوام بدونم همه ورژن ها رو میشه کپی خور دائمش کرد؟راه حلی براش هست؟
اگر همه ورژن ها نمیشه بگید از چه ورژنی به پایین بگیرم

و اینکه کپی خور موقت چطوریه؟باید دستی دوباره راش انداخت یا خودکاره؟
اگر دستی باید راش انداخت میخوام بدونم چطوری اینکارو باید کرد؟

سلام
اولا بگم من چیزی در مورد هک پی اس پی نمیدونم و الان اگر بشه میخوام یه پی اس پی 3000 دست دو یا پی اس پی e1000 نو بخرم (برای خودم نمیخوام)

میخوام بدونم همه ورژن ها رو میشه کپی خور دائمش کرد؟راه حلی براش هست؟
اگر همه ورژن ها نمیشه بگید از چه ورژنی به پایین بگیرم

و اینکه کپی خور موقت چطوریه؟باید دستی دوباره راش انداخت یا خودکاره؟
اگر دستی باید راش انداخت میخوام بدونم چطوری اینکارو باید کرد؟
یکم دیره ولی باید بگم بله همه ورژن ها کپی خور میشن
حالا یه سری شون دائم یه سریشون موقت
موقت هم دیگه مثل قبل نیست که سخت باشه فقط بعد از اینکه دستگاهت خاموش شد بعد از روشن شدن باید یه فایل رو از تو PSP اجرا کنی که درست بشه

درود:
psp 3001 slim با ورژن نرم افزاری 6.60 برای دخترم گرفتم. چون با psp اصلا آشنایی ندارم نمیدونم چطوری رو مموریش بازی کپی کنم(دخترم منو کچل کرده)! این کپی خور کردن چیه؟ چطوری باید کپی خور کنم؟ دوستان لطفا گام به گام راهنمایی کنید. سپاسگزارم.

آخرین ویرایش:
درود:
psp 3001 slim با ورژن نرم افزاری 6.60 برای دخترم گرفتم. چون با psp اصلا آشنایی ندارم نمیدونم چطوری رو مموریش بازی کپی کنم(دخترم منو کچل کرده)! این کپی خور کردن چیه؟ چطوری باید کپی خور کنم؟ دوستان لطفا گام به گام راهنمایی کنید. سپاسگزارم.
کپی خور یعنی اینکه شما بتونی بازی هایی که کپی شده و اورجینال نیست رو روی دستگاه اجرا کنید.
به قسمت Setting بعد system setting بعد system information برید و ببینید چی نوشته دقیقق همینجا بنویسید که راهنمایی کنم.
اگه کپی خور باشه شما در مموری کارت یه فولدر ISO دارید (اگه نیست خودتون دستی بسازید یا از طریق خود PSP مموری رو فورمت کنید که بسازه)
بازی هایی که دارید که معمولا پسوند iso دارند رو داخل این فولدر کپی میکنید و از داخل PSP و Game اجراش میکنید

سلام دوستان من یهpsp1000فت دارم کچی دایم بود بعد ابدیت کردم به6.60حالا هرکاری میکنمcipl flash ror pro-bارورمیده روfast recovery خاموش میشهpro updateمیاد بیرون سریع یهنی نمیزاره دوبار ضبدر بزنم.ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or