mohammadhamid5
کاربر سایت
دوستان کمک کنید.....
لطف کنید کمک کنید ممنون میشم.
من psp آپدیت کردم به ورژن 6.60...اسلیم هم بود کپی دائم.....
الان pro update رو که اجرا می کنم و دوبار ضربدر رو می زنم سپس fast recovery رو میزنم و میرم توی system information ورژنم هنوز همون 6.60 خالیه...یعنی می نویسه version 6.60...اون فایلcipl flasher هم که که اجرا نمیشه میگه دیتا خرابه......
ممنونم.
الان pro update رو که اجرا می کنم و دوبار ضربدر رو می زنم سپس fast recovery رو میزنم و میرم توی system information ورژنم هنوز همون 6.60 خالیه...یعنی می نویسه version 6.60...اون فایلcipl flasher هم که که اجرا نمیشه میگه دیتا خرابه......
ممنونم.
پست اول همه چی رو توضیح داده ولی من بازم اینجا بهت میگم چیکار کنی:
شما اول از همه از لینک زیر فیرمور اصلی خود سونی رو دانلود کن:
6.60 Firmware Update - PSP.zip
بعد از اینکه دانلود کردی و از حالت فشرده خارج کردی یه فولدر به اسم PSP هست اونو کپی کن داخل مموری دیسک.
بعد برو از داخل PSP منوی GAME اجراش کن و به 6.60 آپدیت کن.
بعد که این کارو کردی برو چک کن که System Software حتما 6.60 شده باشه. بعد از لینک زیر این فایلو دانلود کن:
660pro-b9+cipl flasher.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
بعد بازش کن و فقط دوتا فولدر PROUPDATE و CIPL_Flasher رو کپی کن به آدرس PSP/Game در داخل مموری
بعد برو از داخل PSP اول PROUPDATE رو اجرا کن بعد که اجرا شد ازت میخواد که X رو بزنی که نصب کنه.
بعد از اینکه مرحله قبل رو انجام دادی دوباره از داخل PSP فایل CIPL_Flasher رو اجرا کن و مثل قبل X رو بزن.
بعد از ریست هم برو چک کن که System Software حتما 6.60PRO-B9 شده باشه.
دوستان کمک کنید.....
ممنونم.
NOTICE
PSP Go and N1000 6.60 Update.rar
آخرین ویرایش: