PSP Custom Firmware 5.50 GEN-D3 Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

با سلام خدمت شما
من یک دستگاه pspدارم نمی دونم چه جوری بازی روش نصب کنم ورژن دستگاه و عکسشو می فرستم کمکم کنید مرسی
ورژن p5-v8.0-0414
اسم دستگاه:CITY.S
عکس:
20100911001.html

سلام و خسته نباشيد
من PSP 1004 Fat دارم و ورژن فريمور اون 3.71 بود. توي فروم هاي همسايه يه نفر براي آپديت كردن اون پيشنهاد داد كه مراحل زير رو انجام بدم تا ورژن فريمور اون به 5.50 ارتقا پيدا كنه
مرحله اول: 5.50 GEN-A
مرحله دوم: 5.50 GEN-B
مرحله سوم: 5.50 GEN-C
مرحله چهارم: 5.50 GEN-D
مرحله پنجم: 5.50 GEN-D3

مراحل اول و دوم رو راحت انجام دادم. ولي وقتي مرحله سوم كه همون GEN-C هست رو انجام ميدم صفحه سياه ميمونه. خواستم از مرحله GEN-C فاكتور بگيرم و برم سراغ GEN-D و GEN-D3 توي هر دو مرحله باز مشكل سياه شدن صفحه وجود داشت. ديگه نميدونم چيكار كنم !!!!!

با سلام
اگر بخوام 5.50GEN-B(fell رو تغییر بدم چیکار باید بکنم اگر میشه راهنمای کنید الان هیچ بازی رو برام اجرا نمیکنه
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33291
سلام و خسته نباشيد
من PSP 1004 Fat دارم و ورژن فريمور اون 3.71 بود. توي فروم هاي همسايه يه نفر براي آپديت كردن اون پيشنهاد داد كه مراحل زير رو انجام بدم تا ورژن فريمور اون به 5.50 ارتقا پيدا كنه
مرحله اول: 5.50 GEN-A
مرحله دوم: 5.50 GEN-B
مرحله سوم: 5.50 GEN-C
مرحله چهارم: 5.50 GEN-D
مرحله پنجم: 5.50 GEN-D3

مراحل اول و دوم رو راحت انجام دادم. ولي وقتي مرحله سوم كه همون GEN-C هست رو انجام ميدم صفحه سياه ميمونه. خواستم از مرحله GEN-C فاكتور بگيرم و برم سراغ GEN-D و GEN-D3 توي هر دو مرحله باز مشكل سياه شدن صفحه وجود داشت. ديگه نميدونم چيكار كنم !!!!!

ضمنا الان ورژن دستگاه به صورت زير نشون داده ميشه:
(System Software 5.50 GEN-B (Full
کی گفته این هارو:d
بعد از 5.00 راحت برو 5.50 gen d3

از راهنماييت ممنونم دوست عزيز
ولي توي توضيحات اولم هم گفتم وقتي از GEN-B (Full) ميخوام برم GEN-D3 همون اول بسم الله صفحه سياه ميمونه
اگر همون اول میامدی اینجا کارت سخت نمی شد
شما باید 5.50 gen d رو اول نصب کنید (لینکش تو سایت نیست) یه سرچ کنید میاره!;)

اگر همون اول میامدی اینجا کارت سخت نمی شد
شما باید 5.50 gen d رو اول نصب کنید (لینکش تو سایت نیست) یه سرچ کنید میاره!;)

:((:((:((:((
الان ورژن دستگاه 5.50 GEN-B (Full) هست و وقتي ميخوام 5.50 GEN-D رو بريزم بازم صفحه سياه ميمونه در مورد 5.50 GEN-D3 هم همينطور، صفحه سياه ميمونه، انگاري ورژن دستگاه نميخواد از 5.50 GEN_B (Full) تكوني بخوره
:((:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or