شما باید 550.pbp رو تو روت مموریتون بریزید(شاخه اصلی مموری)
خدا خیرت بده
اما این پی س پی مادرست شدنی نیست
وقتی همه اونا رو رد میکنه میرسه به این مرحله که نوشته
now load all moduels from updater
خاموش میشه
چیکار کنم
شما باید 550.pbp رو تو روت مموریتون بریزید(شاخه اصلی مموری)
اول به این آپدیت کنآقا من Fat دارم روشم 3.71 M33 هست ولی این نسخه رو نصب نمیکنه؟ چیکار باید بکنم؟ وقتی میره تو اون صفحه که توضیحات داره، Enter رو که میزنم صفحه سیاه میشه واتفاقی نمیفته نمیدونم شایدم psp خاموش میشه و وقتی psp رو دو باره روشن میکنم هیچی به هیچی.
آقا این چی بود من ریختم دیگه از مموری نه بازی ها رو میخونه نه آپدیت ها رو، تو قسمت Game مموری که میری همش خالیه؟!
بابا شما چرا اینقدر بی دفت هستید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آقا این چی بود من ریختم دیگه از مموری نه بازی ها رو میخونه نه آپدیت ها رو، تو قسمت Game مموری که میری همش خالیه؟!
آقا، مرسی مشکل حل شد، از منوی Recovery یه چندتا گزینه رو تغییر دادم مموری رو هم یبار فرمت کردم درست شد!بابا شما چرا اینقدر بی دفت هستید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما چرا گزینه دوم رو انتخاب کردید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پی اس پی شما به فریم ویر رسمی سونی آپدیت شده!!!!!!!!!!!!کپی خورش پریده!
بابا یکم این جملات رو بخونید!ضرر نداره!!اگر هم نمی خونید لااقل از یکی بپرسید!!!!!!!!!!!
چه اروری می ده؟مال من gend2 5.5 هستش هربار كه ميخوام اينو بريزم نصب نميكنه
شما فایل 550.pbp رو توی روت مموری انداختید؟(شاخه اصلی مموری)5.50GEN-B FULL
دارم میخواستم به D3 تبدیل کنم از همین تاپیک هم دانلود کردم ولی صفحه سیاه میمونه میتونید کمک کنید
ممنون
ببین اول یه 5.50 GEN-D آپدیت کن بعد به 5.50 GEN-D2 و بعد 5.50 GEN-D3بله انداختم این دفعه چندمه که آپدیت میکنم با روشش آشنا هستم