شما باتری پی اس پیت رو در بیار بعد بذار سر جاش بعد روشن کن ببین می تونی بازی کپی هنوز اجرا کنی اگر تونستی می تونی از این آپدیت استفاده کنی! ولی اگر نتونستی بازی کنی نباید از این اپدیت استفاده کنی!با سلام رو پی اس پیم نوشته psp-2004
حالا من میتونم5.50gen-d3 بریزم یا نه؟v3 یاv2 دستگاهم کدومه؟
بازی جدید هارو می تونی اجرا کنیدمت گرم حل شد.
حالا فرقش با قبليا چي هستش؟
برای اینکه با خیال راحت از این آپدیت استفاده کنی و مطمئن شی این آپدیت برات مشکلی پیش نمیاره این کارو که می گم انجام بده!در حال حاضر من 5.02gen a دارم جوابم رو کاملا نگرفتم
منظورتون رو خوب نفهمیدم باتری دراوردم و دوباره گذاشتم و روشن کردم و توی تمام بازی ها میرفت جز گاد که به خاطر فریمورم نمیره
سوال اساسیم این بود که 5.50-d3 به پی اس پیم میخوره؟ مدلشم 2004
با مشکل برنمیخورم؟بلاخره v1 یا v2 یا v3?
برای اینکه با خیال راحت از این آپدیت استفاده کنی و مطمئن شی این آپدیت برات مشکلی پیش نمیاره این کارو که می گم انجام بده!
پی اس پیت رو روشن کن دکمه پاور رو انقدر بالا نگه دار تا خاموش شه بعد روشن کن سریع دستت رو رو دکمه R نگه دار!اگر به منوی ریکاوری رفت با خیالت راحت از این آپدیت استفاده کن!
قبل از همه ی اینا یعنی روی 5.02 امتحان کنید (که گویا کردید و وارد ریکاوری شده!)کارش فهمیدم اخرین سوال این کار قبل از اپدیت انجام بدم یا بعد از ان؟
اپدیت منظوتون از 5.50 gen-d3یا 5.50_Prometheus اپدیت کدومه؟این کاری که میگید قبل یا بعد از کدوم بای انجام بدم؟ اگه منظورتون فریمور خودم که5.02 هست تو ریکاوری میره!حالا منظورتون کدومه؟
جوابتون در تاپپیک مربوط داده شد!سلام به دوستان عزیز من احتیاج به کمک دارم
من یه PSP ۲۰۰۰ دارم که الان روش ورژن 5.50 GEN-D3 نصبه و اعصابم رو خورد کرده مثلا فیفا رو که اجرا میکنی اسلوموشن بازی میکنه یا فینال فانتزی رو هم همینطور و خیلی بازی های دیگه رو که گرافیک بالا دارن هم همینطور حالا میخواستم راهنمای کنید به کدوم ورژن برگردونم قبلی 5.00m33 یا به این جدید 5.50 Prometheus-2 ؟میخوام بازیای جدید رو راحت اجرا کنه و دردسر پچ کردن اینام نداشته باشه که چه بهتر و هنگ هم نکنه و سیو مهمم ندارم...واقعا از دوستانی که دقیق راهنمای کنن ممنونم ...
ممنون چون نمیدونستم مشکل رو کدوم تاپیک مطرح کنم هر ۲ جا گفتم چون مشکلم جدی بود ... ممنون...گرچه مشکل همچنان باقیست !!!جوابتون در تاپپیک مربوط داده شد!
داداش مشکل از رمت هست به احتمال زیاد!(چون این فریم ویرها همشون باگ هاشون بر طرف شده و نمی شه گفت مشکل از فریم ویر هست و میلیون ها نفر دارن از این فریم ویر ها استفاده می کنن!)ممنون چون نمیدونستم مشکل رو کدوم تاپیک مطرح کنم هر ۲ جا گفتم چون مشکلم جدی بود ... ممنون...گرچه مشکل همچنان باقیست !!!
نه شما برو به این تاپیک:سلام
من 5.00 M33-6 دارم اما بازي valkyrie chronicles 2 رو اصلا اجرا نمي كنه صفحه سياهه. آيا پيشنهاد مي كنيد CFWرو عوض كنم؟ اگه آره به چي؟