اگر یه پی اس پی داری فایده نداره!
ببر بیرون برات ردیفش کنن!
فقط چون می خوام مطمئن شم تو سیستم ستینگت سیستم سافت ویر بگو چیه!
آقا من رفتم 5.00 آپگرید کنم الان میگه :همینجا مونده
آقا من رفتم 5.00 آپگرید کنم الان میگه :همینجا مونده
الان در همون وضعیت گیر کرده؟!مشکلی برا پی اس پی که پیش نیمده؟هیچ کس راه حلی برا ما نداره ؟
بله الان در همون وضیعت گیر کرده . مشکلی برا PSP پیش نیومده وقتی خاموش روشن می کنم راحت بالا میاد .الان در همون وضعیت گیر کرده؟!مشکلی برا پی اس پی که پیش نیمده؟
فایل ها رو درست ریختی؟
بله الان در همون وضیعت گیر کرده . مشکلی برا PSP پیش نیومده وقتی خاموش روشن می کنم راحت بالا میاد .
فایل ها رو هم درست ریختم .
شما اون فایل EBOOT رو با چه اسمی می ریزی؟!توی نصب 3.9 هم بازم همون مشکل پیش میاد
اول از همه اینکه شما باید حتما آپدیت های 3.52M33 رو هم بریزی و باید فیرمورت بالای 3.52M33-3 باشه.با همون اسمی که داخل فایل زیپ هستش . همونطوری فولدر رو می ریزم توی PSP/Games بعدش فایل آپدیت رو کپی می کنم بقلش .
اول از همه اینکه شما باید حتما آپدیت های 3.52M33 رو هم بریزی و باید فیرمورت بالای 3.52M33-3 باشه.
دوم هم اگه تنظیمات ریکاوری رو دست زدی به تاپیک زیر برو و تنظیمات رو همونطور که گفته شده تنظیم کن:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=6669
فکر نمیکنم مشکل از مموری باشه ولی برا اطمینان اگه مموری دیگه ای دمه دست داری تست کن ولی گمون نکنم مشکل از اون باشه.فریمور من 3.52M33-4 هستش . تمام تنظیمات ریکاوری هم از روی تاپیکی که گذاشتید دوباره تنظیم کردم . . شاید ایراد از Memory باشه ؟
شما باید 550.pbp رو تو روت مموریتون بریزید(شاخه اصلی مموری)سلام من یه پی اس 2000 دارم ورژن 3.80 m33 هست و قتی اپ میکنم یه صفحه ابی میاد که اینتر واگزیت داره
وقتی ینتر میزنم یه صحفه ابی دیگه میاد نوشته:
flash install cfw 5.50 gen-d3
وقتی میزنم مینوسه
ms0/; 550 .pbp no found on root of your ms
خواهش میکنم کمکم کنید خیلی موندم