PSP Custom Firmware 5.50 GEN-D3 Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

ببخید یه سوالی از خدمتتون داشتم شاید جاش اینجا نباشه ولی چون فریمور منم اینه گفتم بپرسم:
من تو اجرای بازی های جدید مشکلی نداشتم ولی الن بازی prince of persia 5 رو اجرا کردم رفت تو بازی بهد اومد بیرون و ارور داد زنگ زدم به همونی که ازش بازی رو گرفته بودم گفت باید یه پچی بزنی رو psp که مربوط میشه به homebrew و.. همینطوری هی زر زد واسه خودش گفت بیار من 10 تومان میگیرم درست میکنم خواستم از دوستای گلم بپرسم ببینم میدونید جریان چیه؟؟

ببخید یه سوالی از خدمتتون داشتم شاید جاش اینجا نباشه ولی چون فریمور منم اینه گفتم بپرسم:
من تو اجرای بازی های جدید مشکلی نداشتم ولی الن بازی prince of persia 5 رو اجرا کردم رفت تو بازی بهد اومد بیرون و ارور داد زنگ زدم به همونی که ازش بازی رو گرفته بودم گفت باید یه پچی بزنی رو psp که مربوط میشه به homebrew و.. همینطوری هی زر زد واسه خودش گفت بیار من 10 تومان میگیرم درست میکنم خواستم از دوستای گلم بپرسم ببینم میدونید جریان چیه؟؟

برای اون باید پلاگین KHBBS رو نصب کنید و بازی رو از همون طریق پچ کنید :

http://www.fixmypsp.co.cc/2010/05/guide-on-how-to-install-final-khbbs.html

با توجه به نوع پی اس پیت از این تاپیک استفاده کن!

سلام
الان روش 5.00 m33-6 هستش !!
.
راستی داشتم برای این کار تلاش می کردم که مموری سوخت ؟!
دلیلش چیه ؟!!
دوست من اگر در اجرای بازی های جدید مشکل دارید از این تاپیک استفاده کنید چون 5.50 gen d3 زیاد جالب نیست همین فریم ویری که شما دارید از همه بهتر هست منم اشتباه کردم به این فریم ویر آپدیت کردم
شما از این تاپیک استفاده کن پست شماره دو دانلود کن!

sسلام یه مشکلی پیش امده من وقتی که روی آیکون توی فولدر گیم میزنم و بدش که گزینه ی اولو انتخاب میکنم روی صفحه ی psp همچین پیغامی میاد و میمونه
Flashing updater files version 5.50 GEN-D3. یه2 ساعتی میشه این نوشته روی صفحه هست
میخواستم بدونم باید چی کار کنم

دوستان من 3.52M33 دارم میخام به 5.50GEN-D آپ کنم.
یه سوال دارم تو پست اول نگفته فایل 550.PBP رو کجای مموری بریزیم؟
واسه آپ کردن به 3.52M33 رفتم تو ریکاوری و Game Folder Homebrew رو روی 1.50Kernel گذاشتم تا بتونم آپ کنم.
پوشه PSP موجود تو فایل زیپ رو کپی کردم و تو XMB اجراش کردم ولی صفحه سیاه شد و دیگه هیچی نیومد. دوباره از ریکاوری Game Folder Homebrew رو روی 3.52Kernel گذاشتم.حالا برنامه میاد بالا ولی وقتی Enter رو می زنم بازم هیچی نیمشه؟
مشکل از کجاست؟
شما فایل 550.PBP رو کجای مموریتون کپی کردید؟

دوستان من 3.52M33 دارم میخام به 5.50GEN-D آپ کنم.
یه سوال دارم تو پست اول نگفته فایل 550.PBP رو کجای مموری بریزیم؟
واسه آپ کردن به 3.52M33 رفتم تو ریکاوری و Game Folder Homebrew رو روی 1.50Kernel گذاشتم تا بتونم آپ کنم.
پوشه PSP موجود تو فایل زیپ رو کپی کردم و تو XMB اجراش کردم ولی صفحه سیاه شد و دیگه هیچی نیومد. دوباره از ریکاوری Game Folder Homebrew رو روی 3.52Kernel گذاشتم.حالا برنامه میاد بالا ولی وقتی Enter رو می زنم بازم هیچی نیمشه؟
مشکل از کجاست؟
شما فایل 550.PBP رو کجای مموریتون کپی کردید؟
فایل 550.PBP باید در شاخه اصلی مموری یا همون root کپی بشه.
مثلا اگه درایو PSP شما X هست باید اینجا باشه
X:\550.PBP

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or