من این کارو کردم ولی مشکل سر جاشه . اصلا بحث نصب gen d3 چی میشه ؟شما تو منوي اصلي دكمه ي select رو بزن و دوتا بالايي هارو بزار روي default.
آخرین ویرایش:
من این کارو کردم ولی مشکل سر جاشه . اصلا بحث نصب gen d3 چی میشه ؟شما تو منوي اصلي دكمه ي select رو بزن و دوتا بالايي هارو بزار روي default.
من این کارو کردم ولی مشکل سر جاشه . اصلا بحث نصب gen d3 چی میشه ؟
بزار 333/333 هر دوتاش رومن این کارو کردم ولی مشکل سر جاشه . اصلا بحث نصب gen d3 چی میشه ؟
اول از این آموزش به 5.00 آپدیت کن:دیگه مشکلی با بازیها ندارم . میریم سر اصل مطلب :
موقع نصب gen d3 همون اولاش دستگاه خاموش میشه . من PSP-1001 دارم که نمیدونم کپی خور شده یا نه !
الان روش 3.90 نصبه (system file = 3.90 m33-3)
رمت رو یه بار فورمت کن ، Select رو بزن ، سرعت Cpu رو بزار رو 333
5.50 ماله PSP کپی دایمه.......
جدیدترین فرمویر برای PSP شما همین 5.03 Gen c ه..........
geme speed رو بايد 333 يا ديفيكالت قرار بدي نه cpu speedهمین کار ها رو کردم ولی بازم نمیشه بیشتر این بازی جدیدا اصلا نمیشه اپدیت کرد
شما باید از روش پاندورا پی اس پینون را کپی خور کنید بعد به 5.50 gen d3 آپدیت کنید آموزشش تو سایت هستpsp من ورژنش 5 m33 بود میخواستم به 5.3 gen-c تبدیلش کنم ولی بچه های تاپیک 5.50 گفتن که psp اگر fat به 5.50 gen-d تبدیل کن
ولی من اشتباها دستگاه رو به 5.3 اصلی اپدیت کردم و حالا که میخوام 5.50 gen-d رو نصب کنم ارور میده the game cannot be started چکار کنم
این کار رو من می تونستم بهتون بگم ولی چون تا به حال کسی امتحان نگرده بود ترسیدم بگم مشکل دو برابر بشه!:d:d:d:d:d:dحلش کردم:d:d:d:d:d:d:d
من به جای اینکه از روش پاندورا استفاده کنم از خودم تز دادم
من در ورژن5.3 اصلی بودم هر کاری میکردم فایل اپدیت ورژن 5.50 رو وقتی تو گیم میریختم که اجرا شه ارور the game cannot be started میداد
منم اومدم اول برنامه ChickHEN رو ریختم که بتونه Homebrew رو اجرا کنه بعد هم فایل اپدیت ورژن 5.50 رو ریختم و اجرا کردم
حالا هم دارم بازی tekken رو بازی میکنم
در این هفته ما برنامه Prometheus-2 را برای شما معرفی خواهیم کرد. با استفاده از این برنامه ما قادر به اجرای آخرین بازی های هستیم که نیازمند فریمور رسمی 6.30 هستند.
این برنامه در این فریمور های سفارشی (کپی خور) قابل استفاده است:
برای PSP-1000 or PSP-2000 non TA088v3 فریمور 5.50 GEN-D3 (کپی دائم)
برای PSP-2000 TA088v3 and PSP-3000 فریمور 5.03 و نصب GEN-C (کپی موقت)
………
نحوه نصب برنامه Prometheus-2 بسیار ساده است. در ابتدا با توجه به مدل و نوع مادربورد پی اس پی، از نصب آخرین نسخه فریمور سازگار با آن اطمینان حاصل کنید.
سپس با دانلود نسخه مربوط به فریمور خودتان و نصب آن در مسیر PSP / GAME کارت حافظه (مموری کارت) آنرا اجرا نمائید. و برای نصب دکمه X فشار دهید.
Custom Firmware 5.50 Prometheus-2
برای مدل 1000 و 2000 مادربورد قدیم با فریمور 5.50 (کپی دائم)
………………………………………………….
Custom Firmware 5.03 Prometheus-2
برای مدل 3000 و 2000 مادربورد جدید با فریمور 5.03 (کپی موقت)
منبع: مرکز پی اس پی