PSP Custom Firmware 5.50 GEN-D3 Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

درود
بچه‌ها من از وقتی 5.50gen-d3 ریختم، دیگه IR Shell روی کنسولم اجرا نمیشه. نسخه جدیدی از IR نیومده که روی این فریمور جواب بده. راه دیگه‌ای وجود نداره؟
نه مهدي جان هنوز نيومده.
سلام
من طبق دستور رفتم جلو.
وقتی از توی PSp برنامه آپدیت رو اجرا کردم صفحه سیاه شد و دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد.
psp رو هم خاموش نکردم. چه اتفاقی براش افتاده الان؟

فرموير دستگاه شما چند هستش؟

با سلام

آقا من آخرین فرمور رو دارم (D3 5.50) اما وقتی بازی Iron man 2 رو میریزم روش این Error رو میده :

The Game could not be started

میتونید ار این مورد کمکی کنید؟

با تشکر

با سلام

آقا من آخرین فرمور رو دارم (D3 5.50) اما وقتی بازی Iron man 2 رو میریزم روش این Error رو میده :

The Game could not be started

میتونید ار این مورد کمکی کنید؟

با تشکر
دوست عزیز شما یا باید بازی را patch کنی یا بازی را از جایی دانلود کنی که روی این cfw اجرا کرده باشه.برای patch کردن هم یکم توی بخش مربوطه بگردی به جوابت می رسی که چجوری این کار را انجام بدی.

سلام ببخشید PSP 1000 داشتم میخواستم آپدیت کنم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام آپدیت کنم PSP ریسرت میشه و آپدیت نمیشه
تمام مراحل پست اول رو طی کردم اما نشد که نشد

سلام ببخشید PSP 1000 داشتم میخواستم آپدیت کنم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام آپدیت کنم PSP ریسرت میشه و آپدیت نمیشه
اگه فرمویرت 5.50 GEN B هست این کار رو بکن :
چون كه فرموير شما gen b full هست اين لينك زير رو دانلود كن بعدش بريز توي فولدر بازي هات و از روي دستگات اجراش كن بعد از اين فرموير 5.50 den d رو بريز.
http://dl.qj.net/psp/homebrew-applications/custom-firmware-550gen-b2.html

آقا فریمور من Gen D3 بود. پچ 5.50_Prometheus را ریختم و درست هم کار کرد.
ولی با این حال هنوز هم هنگام اجرای بازی خطای زیر را میده. مشکل از چیه؟

The game could not be started - 80020148

سلام
اپدیت کنسول من 5.5 gen هست وقتی میخوام از بازی بیام بیرون دکمه Home که میزنم جهت راست PSP عمل نمیکنه و نمیتونم Yes رو بزنم که از بازی بیاد بیرون باید چیکار کنم که مشکل حل بشه؟ تو بازی عمل میکنه اما وقتی میخوام بیام بیرون عمل نمیکنه:(
ریسرت هم که میشه یه پنجره داس مانند باز میشه که باید برم رو آخری که بره تو سیستم کنسول

سلام
اپدیت کنسول من 5.5 gen هست وقتی میخوام از بازی بیام بیرون دکمه Home که میزنم جهت راست PSP عمل نمیکنه و نمیتونم Yes رو بزنم که از بازی بیاد بیرون باید چیکار کنم که مشکل حل بشه؟ تو بازی عمل میکنه اما وقتی میخوام بیام بیرون عمل نمیکنه:(
ریسرت هم که میشه یه پنجره داس مانند باز میشه که باید برم رو آخری که بره تو سیستم کنسول

کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟؟؟

سلام دوستان

من PSP-3004 slim دارم که کپی خور موقت میشه
الان روش 5.03 نصبه و هکشم M33.6 هستش.

حالا چند تا بازی مثل Prince & little big ....و چند تا دیگه رو اجرا نمیکنه و پیغام میده نمیتونه اجرا کنه.مشکل از کجاست؟؟

من باید دقیقا چی کار کنم؟ آیا فیرم ور رو باید 5.50 کنم؟ به دستگاه من میخوره با این مشخصات؟

ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید.

سلام دوستان

من PSP-3004 slim دارم که کپی خور موقت میشه
الان روش 5.03 نصبه و هکشم M33.6 هستش.

حالا چند تا بازی مثل Prince & little big ....و چند تا دیگه رو اجرا نمیکنه و پیغام میده نمیتونه اجرا کنه.مشکل از کجاست؟؟

من باید دقیقا چی کار کنم؟ آیا فیرم ور رو باید 5.50 کنم؟ به دستگاه من میخوره با این مشخصات؟

اصلا از این آپدیت استفاده نکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پی اس پیت می پوکه
باید 5.03 gen c بریزی آموزشش تو سایت هست!

سلام دوستان

من PSP-1001 دارم که نمیدونم کپی خور شده یا نه !
الان روش 3.90 نصبه (system file = 3.90 m33-3) و چون مشکلم عین اون دوستمون بود :

اشتباها این کارو کردم که چند پست قبلی بود:
چون كه فرموير شما gen b full هست اين لينك زير رو دانلود كن بعدش بريز توي فولدر بازي هات و از روي دستگات اجراش كن بعد از اين فرموير 5.50 den d رو بريز.
http://dl.qj.net/psp/homebrew-applications/custom-firmware-550gen-b2.html

این کار کامل انجام شد و بعدشم GEN d-3 نصب نشد و الان بازیها صحنه آهسته شده .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or