challengeeverything
کاربر سایت
جفتش...میگه مشکلی در هنگام ایجاد یا اتصال به سرور پیش میاد.یا مثلا سرور می سازم ولی PSP های دیگه نمی شناسنش.
شما احتمالا فایل ها رو بد تبدیل میکنی. از چه برنامه ای برای تبدیل استفاده میکنی و کجا کپی میکنی؟ممنون از راهنمایی ولی وقتی فایل رو replace کردم بازم اون مشکل هست یعنی اون لوگوی ps نمیاد تا بعدش بخواد بازی رو لود کنه.
شما خودت امتحان کردی ؟
احتمالا فایل رو ناقص دانلود کردی. حجم فایل رو چک کن.سلام
من فایلهای 500.PBP و EBOOT.PBP رو میریزم ولی هنگام نصب ارور میده inncorect File
اگه میشه راهنمایی کنید .
شما اگه ایمیج بازی رو cso ریختی حتما از حالت فشرده خارجش کن و به صورت iso بریز.دوستان ببخشید اینجا میپرسم.
PSP من الان همه ی بازی هامو تیکه تیکه نشون میده.چیکار کنم؟؟
اگه صفحات قبل رو می خوندی جوابت رو میگرفتی.سلام به مردان بزرگ بازیسنتر . . .
آقا یه توضیح درباره PS Store و PSPStates لطف میکنین .:blushing:
منظورم بازی Ps1 بود.آره باید این دو تا فایل رو بگیری و مراحل صفحه ی اول رو بری جلو.
والا منظورت از تبدیل رو متوجه نمیشم اون فایل رو (همونطور که خودت گفتی) تو flash0 و تو فولدر kd کپی یا همون replace میکنم.
من الان بازی RE2 رو امتحان کردم و به راحتی اجرا شد. پس مشکل فیرمور نیست.نه مشکل اینه که وقتی یه بازی ps1 رو میریزم بعد از اجرا شدن (حالا هر بازی میخواد باشه) اول اون لوگوی ps رو نشون میده بد معلوم میشه که بازی اجرا میشه یا نه مشکل اینجاست که اصلا اون لوگو رو نشون نمیده من این مشکل رو با cfw 3.95 gen2 هم داشتم که برگردوندم به cfw 3.90 m33-3 و تا 1 یا 2 ماه با همین 3.90 بازی اجرا میکردم تا این که 4.01 اومد و به این ارتقاء دادم.
بعد از نصب فیرمور میتونید فولدر آپدیت رو پاک کنید.از همه دوستان تشکر می کنم به خاطر جواب دادن به سوال های من.
یه سوال داشتم بعد اپدیت 3 تا فایل همون جای که فایل ها را ریختم پیدا شده .این 3 تا فایل را حذف کنم؟
ممنون مهدی جان پس من الان امتحان میکنم ببینم چی میشه.من الان بازی RE2 رو امتحان کردم و به راحتی اجرا شد. پس مشکل فیرمور نیست.
در ضمن اینو بگم که برای بازی Ps1 دیگه اون لوگو رو نشون نمیده و صفحه سیاه میشه و بعد بازی اجرا میشه.
در ضمن اینم بگم که حتما از Popsloader استفاده کن چرا که در ورژن های جدید اجرای بازی های Ps1 دچار مشکل شده و این پلاگین میاد بازی ها رو تحت فیرمور های قبلی اجرا میکنه. لینکش هم توی پست قبلی دادم.
من فیرمورم 5.00M33-3 هست برای تبدیل هم از برنامه PSX2PSP v1.3 استفاده کردم و همچنین پلاگین Popsloader for 5.00 M33-2 هم روی دستگاهم نصب هست و بازی رو هم حین اجرا روی فیرمور 3.40 اجرا کردم و به راحتی بازی اجرا شد.