آقا من اینو آن بریک کردم و به ورژن 5 ام 33 برگردوندم حالا مشکلی که دارم اینه که تصویر میده ولی تو منوها نمیره، یعنی اصلا هیچ منویی رو نشون نمیده!!!!!!!! میشه راهنماییم کنید؟
آقا من اینو آن بریک کردم و به ورژن 5 ام 33 برگردوندم حالا مشکلی که دارم اینه که تصویر میده ولی تو منوها نمیره، یعنی اصلا هیچ منویی رو نشون نمیده!!!!!!!! میشه راهنماییم کنید؟
کپی خور دایم بود، شما که داری زحمت میکشی و جواب میدی اگه میتونی کمک کنی یه راهنمایی کن دیگه !!!
الان مشکل اینه که منوی پی اس پی همیشه ظاهر نمیشه یعنی از هر 4 بار که روشن میکنم 2 بار منوش میاد و 2 بار نمیاد!!
کپی خور دایم بود، شما که داری زحمت میکشی و جواب میدی اگه میتونی کمک کنی یه راهنمایی کن دیگه !!!
الان مشکل اینه که منوی پی اس پی همیشه ظاهر نمیشه یعنی از هر 4 بار که روشن میکنم 2 بار منوش میاد و 2 بار نمیاد!!
اگر توانایی آنبریک رو دارید!بزنید FLASH 0 رو فرمت کنید بعد آنبریک کنید!شاید درست شه!(مسئولیتش با خودتون هست ها!)
در هر صورت مشکل نرم افزاری باید باشه!!!(زمین اینا که نخورده؟!)
اگر توانایی آنبریک رو دارید!بزنید FLASH 0 رو فرمت کنید بعد آنبریک کنید!شاید درست شه!(مسئولیتش با خودتون هست ها!)
در هر صورت مشکل نرم افزاری باید باشه!!!(زمین اینا که نخورده؟!)
سلام این روش پاندورا که میگین چی هست؟
من psp 1000 دارم الان ورژن 5.50 روش هست اما هیچی بازی رو شناسایی نمیکنه هره جای مموری هم کپی کردم بازم پیداشون نمیکنه . گفتم ارتقا بدمش به ورژن جدید تر شاید درست بشه اما موقع نصب ورژن جدید هم این ارور رو میده
.The update cannot be started
.the data is corrupted
(SGT90000001)
دو سه بار هم از جاهای مختلف ورژن جدید گرفتم ولی اینو میگه.
الان میخوام اگه بشه برگردونمش ورژن اصلیش .دوباره آپدیتش کنم به ورژن جدید
لطفا اگه کسی بلده جواب بده. این شماره ام هست تو تلگرام یا واتساپ جواب بده 09357749805
ممنون