challengeeverything
کاربر سایت
بله.فقط یه سوال من این پلاگین popsloader رو که ریختم میتونم در کنارش cwcheat رو هم داشته باشم ؟
توی همون لینکی که دادم یه سری توضیحات هست و شما به یه سری از فایل ها احتیاج داری تا بتونی از اون پلاگین استفاده کنی. این فایل ها رو باید از فیرمور های قدیمی Decrypt کنی و به پلاگین اضافه کنی.من این پلاگین رو ریختم ولی موقع اجرای بازی هر کدوم از فریمورهارو که میزنم دستگاه هنگ میکنه و صفحه سیاه میمونه مشکل چیه ؟
متاسفانه من جدیدا اصلا Multi بازی نکردم. اگه کسی دیگه ای تست کرده خبرشو بده.کسی نبود که بدونه مشکل من چیه؟
شما محتویات داخل seplugins رو کپی کن داخل seplugins که توی مموری دیسکت داری.خوب مهدی جان میشه بگی چجوری چون دو تا seplugins رو نمیشه تو root ریخت.
شما نمیتونی این کرنلی که داخل این تاپیک هست رو نصب کنی چون این فقط برای Fat هست و روی Slim جواب نمیده.دوستان من به کرنل 1.50 احتیاج دارم واسه اجرای برنامه ها.میشه یکم بیشتر در مورد کارایی کرنل توضیح بدید.فرم ویر من 5.00 هست.میشه بگید چطور میتونم کنل رو نصب کنم و لینک دانلودش هم بزارید؟؟؟:blushing:برای psp slim
مهدی جان ، جواب سوال ما رو هم میدی پسر؟:blushing:
من فریم ویرم 3.71 ، بازیهای PS1 هم بازی میکنم ، به نظرت به این آپدیت کنم بهتره و مشگلی پیش نمیاد ، یا همون 3.71 خوبه؟