PSP Custom Firmware 5.00 M33 Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

من یه psp fat دارم می خوام از 3.10 ببرمیش 5.00 فقط باید کرنال 1.50 و 5.00 و ترکیبشو بگیرم فقط؟
من 2 سالی از دنیا psp عقبم راهنمایی کنید

سلام.الان توی سایت وقتی داشتم می گشتم ورژن 5.3 رو دیدم.ایا دوستان تائید می کنید که من این ورژن رو بریزم توی psp؟
اینم لینکش

این لینک Download نسخه اصلی PSP FirmWare هست ... یعنی نسخه Official و در صورت نصب PSP رو از حالت Crack خارج میکنه ! پس نباید نصبش کنید !!! :biggrin1:

سلام به همگی...
آقا من fw pspایم 3.71 M33-3 هست.کپی خورم هست.اگه اون لینک هایی که آقا ساسان تو صفحه ی اول گذاشته رو دانلوید کنم بریزم و اپدیت کنم , از کپی خوری در میاد؟!!(همون مشکلی که خیلی از بچه ها پیدا کردن!!!)

سلام به همگی...
آقا من fw pspایم 3.71 M33-3 هست.کپی خورم هست.اگه اون لینک هایی که آقا ساسان تو صفحه ی اول گذاشته رو دانلوید کنم بریزم و اپدیت کنم , از کپی خوری در میاد؟!!(همون مشکلی که خیلی از بچه ها پیدا کردن!!!)
دقیق همون روشی که گفته شده رو انجام بده هیچی نمیشه
:smile:

سلام به همگی...
شما طبق همون روش عمل کن هیچ مشکلی پیش نمیاد.;)
مشکل بچه ها نصب firmware اصلی بود نه چیز دیگه.

ممنون...
يه سوال ديگه:
اگه من اپديت هاي اين FW رو نصب كنم ديگه نيازي به اون فايلي كه باعث افزايش سرعت خوندن از روي مموري ميشه نيست؟(و بقيه ي گيرايي كه اين FW داره؟)

ممنون...
يه سوال ديگه:
اگه من اپديت هاي اين FW رو نصب كنم ديگه نيازي به اون فايلي كه باعث افزايش سرعت خوندن از روي مموري ميشه نيست؟(و بقيه ي گيرايي كه اين FW داره؟)
درود
شما فریمویر رو نصب و آپدیت 6 رو روش نصب کنید.
بعد از ریکاوری configuration رو انتخاب کنید و آخرین گزینه رو به دلخواه تغییر بدید.
هیچ مشکلی هم نداره.

آقا پس ديگه نيازي به 3.71 fatmsmod نيست, ديگه؟
يه سوال ديگه:
چجوري ميشه theme هاي *.ctf رو تو اين ورژن نصب كرد؟
درود
این ورژن به اندازه ی کافی سریع هست و نیازی به هیچگونه نرم افزاری نداره.
این جا رو ببینید.

البته فکر کنم این Fw تعدادی باگ عجیب و غریب در Networking داره. بعضی موقع Error های بی خود میده.
مثلا موقع Log-in کردن یه Error به کد 805f0005 ظاهر میشه بعد از یه مدت هم خود به خود رفع میشه. یا موقع دانلود از PSN نمی ذاره DL کنی ولی بعد از 5 دقیقه راحت دانلود میشه.

کمک

سلام دوستان
من یک اشتباه خیلی بزرگ ردم اونم اینه که فریم ویر 5.03 رو از سایت سونی گرفتم و روی psp خودم ریختم و update کردم الان دیگه بازی هامو نمی خونهر باید چی کار کنم که برگرده به حالت قبلی
خیلی ممنون میشم اگه یکی از دوستان منو راهنمایی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or