alirooney
کاربر سایت
بریز کی میگه نریز ؟ :cheesygri
.
یه بنده خدا میگه نریز.
منو بد جوری انداخته تو شک
بریز کی میگه نریز ؟ :cheesygri
.
هیچ دلیلی واسه نریختن نیست اگه ترست از بریکه خیالت راحت منم اولش می ترسیدم ولی یه بار که نصب کردم دیگه همه آپدیتارو همون موقع می ریزم در مورد سرعت m33-6 هم موافقمیه بنده خدا میگه نریز.
منو بد جوری انداخته تو شک
بنا نشد اسم بیاری :biggrin1:میشه کمکم کنید.
از یکی میپرسم ورژن 5 بریزم میگه بریز (smigle) از یکی میپرسم میگه نریز. البته اونی که میگه نریز دلیل نمیاره!
میشه کمکم کنید.
4.1 دارم.
اول Select رو بزنید و UMD ISO Mode رو روی Sony NP9660 بذارید .سلام. من امروز فرمور5.00M33 رو نصب كردم فرمور قبليم هم 3.9 بود اما موقع اجراي بازي همون اول بعد نمايش ارم psp يه همچين اروري مي ده:
the game could not be started (80020321) مشكل چيه بايد چكار كنم
5.03 m33 (هک شده دارک الکس) هنوز نیومده احتمالاً شما فیرمور اصلی سونی رو نصب کردی که با آپدیت درست نمی شه فقط Pandoraدوستان ورژن 5.03 هم اومده (دارک الکس) خواستم بپرسم این ورژن مشکلی که نداره ؟
ولی eboot ش نیست کسی داره ؟
PSP من که 4 روزه نتونستم ازش استفاده کنم . فکر کنم از حالت کپی خور بودن در اومده گفتم شاید با Update درست بشه
من روی psp فریوم 3.52 هست میتونم روش 5 رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینه نصب کن وگرنه 3.52 ت رو آپدیت کنتوجه : برای نصب این نسخه نیاز به PSP با نسخه ی 3.52M33-3 به بالا دارید ، همچنین باطری باید بالای 78 درصد باشه .
داخل این مسیر کپی کنید و از XMB اجرا کنید .سلام من PSP م الان فریمورش 5.00M33 هستش برای اینکه تبدیلش بکنم به 5.00M33-3 باید چکار کنم؟
اون فایل آپدیتی هم که اون پایین گذاشتی رو گرفتم تو کجا بریزم و بعد چکار کنم؟