PSP يا NDS ؟

کدوم؟

• PSP

رای‌ها: 262 74.6%
  • NDS

رای‌ها: 89 25.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    351
منم به پی اس پی رای دادم...
به نظر من ds بازی هاش گیم پلی قوی داره ولی تو بقیه بخش ها پی اس پی قوی تره و از نظر کیفیت بازی ها پی اس پی بازم بهتره...

عجیب است!
دی اس که خیلی بهتر از پی اس پی البته گرافیکش رو نمیگم
پی اس پی امکاناتش بیشتره ولی به درد نخوره
در عوض دی اس خیلی بیشتر به کارتون میاد اگه منظور از خریدنش بازی کردن باشه
ام پی تری رو رو همه چی میشه گوش داد (واکمن ام پی تری پلیر ضبط ماشین سی دی پلیر موبایل و...)ولی بازی خوب رو نمیشه هر جوری دلتون خواست بازی کرد
استدلال عجیبیه!:cheesygri

نمیدونم مقایسه این دو تا کار درستی هست یا نه ولی در مجموع Ds بهتره بدون شک . اونم بخاطر اینترفیس خلاقانه اش
اکثریت مردم هیچ وقت اشتباه نمیکنند (البته در صورتی که اطلاعات درست و بطور کامل به اونها داده بشه)

ویرایش : :-" :-"
هم ds هم psp ( پی اس پی بیشتر :cheesygri )
از وقتی که شنیدم بازیهای پی اس 1 رو به کل میشه روش اجرا کرد نظرم یه جورایی عوض شده
6114.gif
037.gif

جدا از امکانات و شبیه سازای گیم بوی ادونس و سگا و snes و .....
3114.gif

:-" :-"

تا تجربه نداشته باشي نميتوني نظر بدي.
من ميگم psp .

من هم دی اس دارم و هم پی اس پی. و تجربه ی هر دوتا رو هم دارم. ولی بازم می گم دی اس. چرا؟ چونکه دی اس کلاً یه گیم پلی دیگه ای داره ولی پی اس پی نه. عین همون پی اس 2 هست و این خیلی خیلی تکراری میشه. چون هم تو خونه بخوای دایره مربع مثلث ضربدر فشار بدی و هم بیرون. ولی گیم پلی دی اس رو با هیچ چیزی غیر از خود دی اس نمی تونی تجربه کنی. حتّی با Wii. چرا چونکه دی اس با Wii کلّی فرق داره. ولی PS1 و PS2 و PSP و PS3 « هیچ فرقی » با هم ندارن.

من هم دی اس دارم و هم پی اس پی. و تجربه ی هر دوتا رو هم دارم. ولی بازم می گم دی اس. چرا؟ چونکه دی اس کلاً یه گیم پلی دیگه ای داره ولی پی اس پی نه. عین همون پی اس 2 هست و این خیلی خیلی تکراری میشه. چون هم تو خونه بخوای دایره مربع مثلث ضربدر فشار بدی و هم بیرون. ولی گیم پلی دی اس رو با هیچ چیزی غیر از خود دی اس نمی تونی تجربه کنی. حتّی با Wii. چرا چونکه دی اس با Wii کلّی فرق داره. ولی PS1 و PS2 و PSP و PS3 « هیچ فرقی » با هم ندارن.
همه چی که گیم پلی نیست! گیم پلی خیلی مهمه و شاید مهمترین عامل ولی ببین دی اس رو گیم پلی خیلی کار کرده ولی رو گرافیک اصلا... پی اس پی تو همه زمینه ها یه حد بالایی کار کرده و به نظرم تنها عامل ضعفش در مقابل دی اس همین گیم پلیشه که اونم در اون حد نیست که عامل برتری دی اس نسبت به پی اس پی باشه...
یه مثال ساده امتیاز یه بازیه دیگه... امتیاز یه بازی میانگین عوامل مختلف مثل گیم پلی , گرافیک,صدا گذاری و موسیقی و... هست ..
یه بازی اگه همه اینا رو 9 بگیره میانگین امتیازاتش 9 هست ولی یه بازی اگه گیم پلی رو 10 بگیره ولی بقیه رو دور و بر 7-8 امتیازش کمتر از 9 میشه.. دی اس وقتی آدم بازی می کنه واقعا لذت می بره اما خیلی عوامل باعث ضعفش شدن
در کل به نظرم پی اس پی بهتره..

انقد میگید دی اس گیم پلی داره که ادم فک میکنه حالا چی شده !!!
حالا ادم با سگش یه خورده حرف بزنه یا تو بازی های دیگه یخارو با خودکار دی اس اب کنه , اونوقت خسته کننده نمیشه ؟؟؟؟؟
الان فاینال فانتزی 7 : crisis core داره واسه پی اس پی میاد که مطمئنا یکی از بهترین بازیهای سال خواهد شد
بعدش اینکه این loco roco یا exit اینا گیم پلی ندارن اونوقت ؟؟؟؟

با سلام.
من هم دوتاش رو دارم و به نظر دی.اس بهتر هست...
اگه به خاطر لذت بردن میخواد بگیرید دی.اس بهتره...
چون به نظر من کنسولهای دستی باید بازیهاش متنوع باشه.
من خودم موقعی که با psp بازی می کنم خیلی زود خسته میشم.ولی با دی.اس اینطور نیست..
کلا تو کنسولهای دستی اصل گیم پلی هست..نه هیچ چیزه دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or