PSP يا NDS ؟

کدوم؟

• PSP

رای‌ها: 262 74.6%
  • NDS

رای‌ها: 89 25.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    351
فروش کنسول رو قبول دارم که PSP کمتره اما از این حرفتون ناراحت شدم که گفتی فقط چندتاشون رو بچه های بازی سنتر گرفتن.خودتم میگی سونی 22 میلیون شیپ کردن.نینتندو چندتا شیپ کرده که اینقدر فروخته؟
اگه بری تو سایتهای مربوط به PSP مخصوصا forum ها میبینی که هزار برابر شلوغ تر از سایتهای مربوط به ds هست.
باید ببینی چقدر شیپ کردن بعد ببینی چند درصد از این شیپ شده رو فروختن.نباید تعداد بگیری.

من به PSP رای دادم و نظرم رو به عنوان کسی که کاربر هيچ يک از این دو نيست میگم !! :
PSP يک Multi Player هست با امکاناتی بالا که میتونه ادم رو از خريد هر Player جدا خلاص کنه !
البته فکر میکنم اکثر دوستان این دو رو به عنوان کنسول خونگی در نظر گرفتن !! ولی بايد این دو تارو واقعا به عنوان همراه در نظر گرفت
300.gif

اونوقت هست که مثلا وسط بيابون! يا بالای کوه دنيارو نمیتونی با WE عوض کنی! [ البته برای Ds هم میاد ! ] اونوقت ديگه هرچی سگ های نينتندو براتون پارس کنن يا هرچی ماريو بزرگتر بشه ديگه انرژی به شما نمیبخشه
302.gif

هرچند که LocoRoco رو من زيباترين بازی PSP میدونم که کمی هم نواوری داشته به هر حال!
قابليت های مالتی PSP واقعا بالاست ، به عبارتی جدای از نقش اصلی که ایفا میکنه يعنی اجرای بازی , يک Video Player کامل با پشتيبانی Mp3 Player , H.264 \ Mpeg 4 کامل با پشتيبانی از Atrac 3 \ Mp3 , يک Picture Viewer کامل هست و قابليت های ديگه ای که میتونه خريد يک وسيله جانبی رو منتفی کنه
306.gif

هرچند من اعتقاد دارم هرچيزی جای خودش!
305.gif

البته قابليت های صوتی Ds هم قابل ستايش هست ولی واقعا درحد Portable Player نمیتونه عمل کنه از نظر من
299.gif

در مورد iPod هم که برای بعضی دوستان سوال بود :
294.gif

نسل جديد ایپاد ها عرضه شده و تو این رده iPod Nano Second Generation اومده که در 3 مدل 2/4/8 گيگ عرضه میشه که 150$ و 200$ و 250$ قيمت دارند
شافل جديد عرضه میشه که واقعا زيباست و قيمتش 80$ هست و 1 گيگ هم ظرفيت داره
iPod Video ها هم که هستند 30 و 80 گيگ دارند 250$ و 350$ قيمت دارند
نکته : تمامی محصولات اپل آيپاد در ایران با اختلاف 25 الی 35 هزار تومان عرضه میشوند!

فروش کنسول رو قبول دارم که PSP کمتره اما از این حرفتون ناراحت شدم که گفتی فقط چندتاشون رو بچه های بازی سنتر گرفتن.خودتم میگی سونی 22 میلیون شیپ کردن.نینتندو چندتا شیپ کرده که اینقدر فروخته؟
اگه بری تو سایتهای مربوط به PSP مخصوصا forum ها میبینی که هزار برابر شلوغ تر از سایتهای مربوط به ds هست.
باید ببینی چقدر شیپ کردن بعد ببینی چند درصد از این شیپ شده رو فروختن.نباید تعداد بگیری.
خدا نكرده باشه من شما رو ناراحت كرده باشم.
اگه اينطور بوده كه حس ميكنم همينطوره، من از شما و دوستاني كه ناراحت شدن عذر خواهي ميكنم.
: )
راستي در مورد ship كه فرمودي.
والا من هرجا رفتم، گفتن كه اين تعداد شيپ كرديم (به منبعم دقت كن كه از جاي معتبري هست) به نظر اين بي سواد، اگه عدد قابل توجهي بود، ميگفتن.
معذالك، به قول دوست خوبم PeaCe ، اين قضيه كاملا شخصي هست.
شما PSP دوست داري، من DS.
در مورد سايتاي شلوغ تر PSP من چون آماري ندارم نظر نميدم ولي از اين موضوع كه براي DS تاحالا 8جور سيستم hack اومده، به نظر من نشوندهنده اينه كه خريدار و بازار داره.
ولي باز ميگم، مثل مقايسه GC با PS2 هست.
باز اميدوارم از مزاح اين حقير، كدورتي تو دلت نباشه.

خدا نكرده باشه من شما رو ناراحت كرده باشم.
اگه اينطور بوده كه حس ميكنم همينطوره، من از شما و دوستاني كه ناراحت شدن عذر خواهي ميكنم.
راستي در مورد ship كه فرمودي.
والا من هرجا رفتم، گفتن كه اين تعداد شيپ كرديم (به منبعم دقت كن كه از جاي معتبري هست) به نظر اين بي سواد، اگه عدد قابل توجهي بود، ميگفتن.
معذالك، به قول دوست خوبم PeaCe ، اين قضيه كاملا شخصي هست.
شما PSP دوست داري، من DS.
در مورد سايتاي شلوغ تر PSP من چون آماري ندارم نظر نميدم ولي از اين موضوع كه براي DS تاحالا 8جور سيستم hack اومده، به نظر من نشوندهنده اينه كه خريدار و بازار داره.
ولي باز ميگم، مثل مقايسه GC با PS2 هست.
باز اميدوارم از مزاح اين حقير، كدورتي تو دلت نباشه.
میتونی این 8 روش هک رو به من هم بگی؟
آخه من میخوام بگیرم اما در مورد هکش به چیزی نرسیدم:blushing:

سلام !
من به Ds رای میدم .. یه زمانی عشق پی اس پی بودم و میخواستم بخرم .. ولی حالا دیگه نمیخرم ولی حالا اگر هم روزی خواستم کنسول دستی بخرم بی شک Ds رو انتخاب میکنم خب دلایلش هم زیاده من خودم Gba باز بودم یه زمانی ! بازیهای ماریو و .. خفن حال میداد ، کلا کنسول جالبی بود ولی خودتون ببینید من برم بیرون بیشتر دوست دارم Gta !! بازی کنم یا یه بازی دوست داشتنی مثل ماریو یا نقاشی کنم یا هر کار دیگه ای که بشه !؟ خب معلومه اینجا Ds نتیجه بهتری میگیره در ضمن من یکی از دلایلی که Psp نخریدم اطلاعاتی بود که در مورد کپی خور شدنش کسب کردم !! یعنی الآن شما یک ولو پک اگه بخرید که صد در صد یه پول خفنی باید بدید واسه مموری !! و اگر گیگا پکم بخرید میشه حدود 300 خرده ای ... ارجینال خریدن بازیهای پی اس پی هم به نظر من نمیارزه چون مثل نسل جدیده تمام بازیها زود تموم میشن و ارزش اون همه پول رو نداره ولی اگه یه بازی واسه Ds بدی و بازی رگه نینتندویی داشته باشه تا مدتها مطمینا سرگرمت میکنه و قیمت Ds هم ارزونه همین !
به قوله یکی از دوستان که PSP داره میگه من فقط Final Fantasy رو این کنسول بازی میکنم ( اسمه ورژنشو یادم نیست و 2 بعدیه ! ) . میگه بازیهای 3 بعدی اینجا حال نمیده ولی بازیهای 2 بعدی تا دلت بخواد حال میده !

سلام !
من به Ds رای میدم .. یه زمانی عشق پی اس پی بودم و میخواستم بخرم .. ولی حالا دیگه نمیخرم ولی حالا اگر هم روزی خواستم کنسول دستی بخرم بی شک Ds رو انتخاب میکنم خب دلایلش هم زیاده من خودم Gba باز بودم یه زمانی ! بازیهای ماریو و .. خفن حال میداد ، کلا کنسول جالبی بود ولی خودتون ببینید من برم بیرون بیشتر دوست دارم Gta !! بازی کنم یا یه بازی دوست داشتنی مثل ماریو یا نقاشی کنم یا هر کار دیگه ای که بشه !؟ خب معلومه اینجا Ds نتیجه بهتری میگیره در ضمن من یکی از دلایلی که Psp نخریدم اطلاعاتی بود که در مورد کپی خور شدنش کسب کردم !! یعنی الآن شما یک ولو پک اگه بخرید که صد در صد یه پول خفنی باید بدید واسه مموری !! و اگر گیگا پکم بخرید میشه حدود 300 خرده ای ... ارجینال خریدن بازیهای پی اس پی هم به نظر من نمیارزه چون مثل نسل جدیده تمام بازیها زود تموم میشن و ارزش اون همه پول رو نداره ولی اگه یه بازی واسه Ds بدی و بازی رگه نینتندویی داشته باشه تا مدتها مطمینا سرگرمت میکنه و قیمت Ds هم ارزونه همین !
به قوله یکی از دوستان که PSP داره میگه من فقط Final Fantasy رو این کنسول بازی میکنم ( اسمه ورژنشو یادم نیست و 2 بعدیه ! ) . میگه بازیهای 3 بعدی اینجا حال نمیده ولی بازیهای 2 بعدی تا دلت بخواد حال میده !
PSP بازی FF نداره، اونی که دوستت بازی می کرده احتمالا از طریق emulator و قدیمی بوده.

والا راستش رو بخواید من ترجیح می دم وایس سیتی استوریز رو بازی کنم تا بازی 30 مگابایتی تست یور برین . تو فروشگاها ی اینجا دی اس رو ریحتن هر کی می خواد می ره گند می زنه بهش اما پی اس پی رو بیرون نمی ذارن . پس معلوم کدوم بهتره دیگه؟
بعدش هم پی اس پی می تونه همه ی بازی های اون موذلی مثل شورش در خیابان و ماریو رو اجرا کنه دیگه چی می خواین؟

عزيز دلم.
بچه ها.
مقايسه اين دوتا كنسول مثله مقايسه سيب و گلابيه.
جنسشون باهم فرق داره.
چون بازيهاشون باهم خيلي فرق داره.
هركي هر سبكي بازي كنه، ميره كنسولشو ميخره.
هيچكدوم بهتر نيستن.
قضيه PS3 و 360 نيست كه مقايسه كنيم چون بازي مشترك زيادي ندارن كه بگي بازي ها يكي، خوب حالا كدوم كنسول بهتره.
فروش DS رو هم كه ميبينيد 3برابر PSP بوده.
براي من گرافيك ديگه اونقد جذابيت نداره، ترجيج ميدم يه بازي با خلاقيت بازي كنم تا مثلا COD.
حالا شما با Children of Mana حال نميكني؟ بچه گونس؟ كار ندارم، پس PSP بگير.
شما عشقه Final Fantasy هستي؟ رواني RPG هستي؟ عشق ماريو و بازي هاي 2بعدي؟ DS بگير.
(هرچند با شبيه سازهاي روي PSP هم ميشه يه سري بازي هاي قديمي SNES , NES, Genesis رو بازي كرد).
اين نظره من بود!

عزیز کل دنیا دارن از همه نظر این دو تا رو مقایسه می کنن جالا چون شما می گی یعنی قابل مقایسه نیستن؟
ممکن از نظر بازی نباشن اما از نظر امکاناتی هستن

این دو تا تنها وجه تشابه شون پرتابل بودن هست
هیچ شباهت دیگه ای ندارن و هر کدوم نیاز های خاصی رو برآورده میکنن
پس هر کسی بسته به نیاز خودش یکی از اینها رو انتخاب میکنه ;)

عزیز کل دنیا دارن از همه نظر این دو تا رو مقایسه می کنن جالا چون شما می گی یعنی قابل مقایسه نیستن؟
ممکن از نظر بازی نباشن اما از نظر امکاناتی هستن

از اون آدمهایی که این دو تا رو با هم مقایسه می کنن تا ببینن کدوم یکیشون بیشتر به دردشون میخوره، 70 درصدشون DS رو بهتر دونستن و اونو خریدن (70 به 30) پس لطفا نظرت که اصلا و ابدا با نظر عموم گیمرها نمیخونه به عنوان fact به دیگران تحمیل نکن.

اره عزیزم تعداد اون 70 در صد مطمعن باش بیشتر کودکان زیر 10 سالن که من به عنوان گیمر حسابشون نمی کنم . من هر کس رو دیدم دی اس داره سنش زیر 10 بوده . یا اینکه هم دی اس داشته هم پی اس پی
. من نظرم رو تحمیل کردم ؟ اصلا حوندی من چی نوشتم ؟ باشه تو راست می گی اما نظرت فقط براخودت محترم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or