من به PSP رای دادم و نظرم رو به عنوان کسی که کاربر هيچ يک از این دو نيست میگم !! :
PSP يک Multi Player هست با امکاناتی بالا که میتونه ادم رو از خريد هر Player جدا خلاص کنه !
البته فکر میکنم اکثر دوستان این دو رو به عنوان کنسول خونگی در نظر گرفتن !! ولی بايد این دو تارو واقعا به عنوان همراه در نظر گرفت
اونوقت هست که مثلا وسط بيابون! يا بالای کوه دنيارو نمیتونی با WE عوض کنی! [ البته برای Ds هم میاد ! ] اونوقت ديگه هرچی سگ های نينتندو براتون پارس کنن يا هرچی ماريو بزرگتر بشه ديگه انرژی به شما نمیبخشه
هرچند که LocoRoco رو من زيباترين بازی PSP میدونم که کمی هم نواوری داشته به هر حال!
قابليت های مالتی PSP واقعا بالاست ، به عبارتی جدای از نقش اصلی که ایفا میکنه يعنی اجرای بازی , يک Video Player کامل با پشتيبانی Mp3 Player , H.264 \ Mpeg 4 کامل با پشتيبانی از Atrac 3 \ Mp3 , يک Picture Viewer کامل هست و قابليت های ديگه ای که میتونه خريد يک وسيله جانبی رو منتفی کنه
هرچند من اعتقاد دارم هرچيزی جای خودش!
البته قابليت های صوتی Ds هم قابل ستايش هست ولی واقعا درحد Portable Player نمیتونه عمل کنه از نظر من
در مورد iPod هم که برای بعضی دوستان سوال بود :
نسل جديد ایپاد ها عرضه شده و تو این رده iPod Nano Second Generation اومده که در 3 مدل 2/4/8 گيگ عرضه میشه که 150$ و 200$ و 250$ قيمت دارند
شافل جديد عرضه میشه که واقعا زيباست و قيمتش 80$ هست و 1 گيگ هم ظرفيت داره
iPod Video ها هم که هستند 30 و 80 گيگ دارند 250$ و 350$ قيمت دارند
نکته : تمامی محصولات اپل آيپاد در ایران با اختلاف 25 الی 35 هزار تومان عرضه میشوند!