من مقایسشون میکنم :confused: کنسول دستی psp حکم یک دونه computer رو داره و مثل ps3 فقط یک کنسول نیست :cheesygri :cheesygri :cheesygri ( رجوع شود به اسکندر نامه ی ps3 )نوشته شده توسط Elvish Hero:آقا این تالار چرا تاپیک نداره؟خوب ایسن تاپیک رو من الان میزنم به خاطره اینکه همین الان با یکی از بچه های سایت داریم در مورد این بحث میکنیم.البته من که میدونم همه میگن دی اس!چرا؟چون بازیای پی اس پی یه سری بازیه کاملا عادین.فقط گرافیکش بالاتره که اونم به درد نمیخوره.اگه گرافیک میخواین برین با همون پول یه 6600 بگیرین بندازین رو سیستم کوئک یا فیر یا هر کوفت دیگه بازی کنین!!!(البته به هیچ وجه به این دو تا بازی توهین نکردما)ولی بازیای دی اس رو با بازیهای هیچ کنسولی نمیشه مقایسه کرد.تا کی میخواین یه سری بازیو بازی کنین که مشابهشو هزار بار بازی کردین؟مثلا شما اون ایده تقسیم تصویر تو ویوتیفول جوی دی اس رو تو کدوم بازی دیدین؟یا انتقال بازی بین دو تصویر که معمولا یه چیزی مث این تو اکثر بازیای دی اس هست؟بگذریم که فیمت خودش و بازیهاش نزدیک نصف قیمت پی اس پی و بازیهایشه.
کیفیت و کارایی پخش موزیک در PSP قابل قیاس نیست با iPod :cheesygriنوشته شده توسط Sasy360:دوستان گول نخورید برید IPOD بگیرید
من خودم IPOD داشتم یه زمانی کیفیت صداش خوبه ولی هیچ موقع حتی به پای کیفیت صدای گوش W900I نمیرسه چه برسه به PSP!
تا اون جایی که تو این تاپیک میبینم کسانی که تا حالا این کنسول ها رو امتحان نکردن رای به DS دادن! :cheesygri
به نظر من این نوع دستگاه ها برای کساییه که اولا وقتش رو داشته باشن . ثانیا پولش رونوشته شده توسط Elvish Hero:ساسان جان از شما چه پنهون که من جفت کنسول ها رو امتحان کردم.
من هیچ تعضبی روی هیچ شرکتی ندارم.ولی اینو باور دارم که اگه بخوام پول بدم PSPبخرم فقط واسه گرافیک با اون پول میتونم یه 6800GTبخرم که از نظر کارایی گرافیکی با PSPقابل مقایسه نیست.و اگه بخوام برای بازیی مثل Liberty City storiesبرم PSPبخرم فکر نکنم چیز بهتری نسبت به VCیا SAباشه.
ممنون...
اقايون لطفا بحث نكنيد اولا شبيه سازهاي dsبراي pspاومده و ميشه مثلا بازي ماريو بارس رو با كيفيت بالاتر از ds بازي كرد