جالب شد شما دی اس رو غول کردی دیگه:cheesygri نه داداش از این خبرا نیست پی اس پی خیلی سرتر هست و دی اس واقعا بچه بازی پسر دایی من یکی دارخ واقعا ادم وقتی باحاش بازی میکنه میخواد فقط پی اس پی خودمم هفتهی دیگه یه پی اس پی میزنم تو رگ:cheesygriبه نظر من مقايسه اين دو کار درستی نيست چون اصلا دو تا چيز متفاوت هستند و به طور کلی تعاريف متفاوتی دارند .
PSP يک Portable Console (کنسول قابل حمل) هست و DS يک Handheld Device
شما با DS علاوه بر بازی کردن میتونید کارهای مختلفی بکنید و نرم افزارهای زیادی براش وجود داره (مثل اموزش زبان , اموزش اشپزی , انواع و اقسام پازلها و معماها , خواندن کتابهای الکترونیک , اموزش سهامداری ! حل جدول و ... هر چیزی که فکرش رو بکنید)
هر تا کنسول عالی هستند و من خريد هر دو رو توصيه ميکنم
و اينم بگم که درسته که فروش PSP از DS خيلی کمتره ولی اين دليل نميشه که کنسول بدی باشه . فروش PSP وقتی با غولی بنام DS مقايسه ميشه کم جلوه ميکنه وگرنه فروش خيلی خوبی داشته و داره (اگر اشتباه نکنم سريعترين فروش رو در بين محصولات سونی داشته)
هر دو امسال بازيهای عالی رو خواهند داشت مثلا برای DS :
The Legend of ZELDA : Phantom Hourglass
و برای PSP :
GOW : Chains of Olympus
Gran Turismo Mobile
Oblivion
FF VII : CC (هر چند که اين ممکنه امسال نياد)
ایا تا حالا شده روی ds فیلم نگاه کنی؟ایا تا حالا شده توی ds عکس نگاه کنی? ایا تا حالا شده توی ds بازی با کیفیت بازی کنی؟ایا تا حالا شده یکی بهت بگه ds از
psp خوشگلتره؟ ایا تا حالا شده ds کنترل تلوزیون بشه؟ایا تا حالا شده ds یک دیکشنری پر قدرت باشه؟ایا تا حالا شده ds زنگ ساعتت باشه؟ایا تا حالا شده ds
دستگاه gps داشته باشه؟ایا تا حالا شده ds عکس بگیره؟ایا تا حالا شده ds وزژن بندی شده باشه؟ایا تا حالا شده بگن ds ورژن جدیدش امده؟ایا خواهد شد روزی که
بگن ds کنسول جدیدیه و psp قدیمی؟(قضیه وزژنهاست) اوف ف ف ف ف ف ف خسته شدم تمام اینا کافیه که بگیم psp بهتره یا بازم بگم ایا تا حالا شده ds
........................
با اومدن PSP slim 33% سبكتر شده ديگه با توجه به حرف شما دليلي نمي بينم كسي DS بخره ولي شايد چون قلم نوري داره مردم خوششون مياد من كه اصلا دوست ندارم PSP يه چيز ديگه است[FONT="]خنده دارترين مقايسه رو من از[/FONT]elvish Hero[FONT="]ديدم [/FONT][FONT="]خيلي باحال حرف زده خودشم اين تايپ روزده بعدام گفته اگه ميخايد[/FONT] psp [FONT="]بگيريد بهتره بريد يه كارت گرافيك 6600 بگيريد اخه چه ربطي به[/FONT] psp [FONT="]يا [/FONT]ds[FONT="] د[/FONT][FONT="]اره شما هم اگه ميخايد بريد [/FONT]ds [FONT="]بگيريد بهتره پولتون رو دور نريزيد و به جاي[/FONT] ds [FONT="]اگه كامپيوترتون يه گرافيك 16 داره بريد براش يه گرافيك 32 بگيريد گرافيكش از[/FONT] ds [FONT="]خيلي بهتره بقيه پولتم بزار توي جيبت حالشو ببرحالا باز خوبه [/FONT]psp[FONT="] يه گرافيك داره[/FONT][FONT="] 100000 دليل براي برتري[/FONT] psp [FONT="]از[/FONT] ds [FONT="]وجود داره ولي شما ميدونيد چرا[/FONT] ds [FONT="]فروش بيشتري داشته[/FONT][FONT="] نميدونيد ديگه فقط براي وزن اين كنسول هست كه خيلي سبك تر از[/FONT] psp[FONT="]هست فقط همين وهيچ دليل ديگه اي هم نداره اينو هم خود[/FONT] sony [FONT="]وهم نينتندو تائيد كرده حالا چي ميگيد[/FONT] . [FONT="]ميدونم كه حالا طرف داران[/FONT] ds [FONT="]مارو[/FONT].... [FONT="] ضمنا شما يي كه ميگيد گرافيك بازيها ربطي به اصل بازي نداره (هيجان بازي) پس چرا بعد از كمودور يا نينتندو بازم كنسول زدند و گرافيك بازي هارو بردند بالا فعلا هم سر گرافيك ايكس باكس و پلي استيشن 3 دعوا هست كه كدوم گرافيك بالاتري داره .[/FONT]
[FONT="]اينم بدونيد كه من طرف دار[/FONT] sony [FONT="]نيستم من خودم اون موقع كه ميخاستم[/FONT] [FONT="]يه كنسول[/FONT] [FONT="]بگيرم خيلي عاشق[/FONT] wii [FONT="]شده بودم و اولين انتخاب من[/FONT] wii [FONT="]بود ولي چه حيف كه قيمت اون 650 تومان بود.الان هم براي[/FONT] ds [FONT="]و[/FONT] psp [FONT="]ميگم كه فقط[/FONT] psp. [FONT="]با عرض پوزش از [/FONT]elvish Hero [FONT="]ببخشيد كه كمي تند حرف زدم بايد از[/FONT] psp [FONT="]دفاع ميكردم چون واقعا سرتره[/FONT].