گرافیک بازی های DS در پست 121 رو نگاه کن... !من psp داشتم هر کاری کردم ازش خوشم بیادنشد.آخرش ردش کردم رفت .عین ps2 بود .این همه با ps1 و ps2 بازی کردیم دیگه حالم از این جور بازیا بهم می خوره.شاید یه ds بگیرم.البته نمی گم psp بده.هر دو عالین. منتها علایق هر فرد فرق می کنه
از دلایل دیگه ای که فروختمش این بود که دوروبرم حتی یه نقرم نبود که psp داشته باشه.آنلاینم نمی تونستم بازی کنم.تنهای تنها بازی می کردم.این طوری دنیای یه کنسول خیلی کوچیک و بی معنی میشه.نظرتون چیه؟
یه UMK روش میریختی خوشت میومد:biggrin1:من psp داشتم هر کاری کردم ازش خوشم بیادنشد.
یه UMK روش میریختی خوشت میومد:biggrin1:
اتفاقا منم قبلا خیلی دوست داشتم Super Smash Bros رو مولتی بازی کنم.اتفاقا منم دارم کم کم می رم به سمت بازیای خوشحال مثل super merio,mario kart,smash bros,super mario strikers و از این جور بازی
خوب هر کدوم به جای خودش حال میده ولی من خودم کلا با بازی های مولتی پلیر بیشتر حال میکنم.هر چند وقت یه بار هم با دوستام جمع میشیم 3Halo و COD4 و...4نفریSplit Screen بازی میکنیم.یه بار Xbox رو واسه یه اردو بردم مدرسه با بچه ها تو مدرسه بازی کردیم :biggrin1:برا Online هم که با این پینگ ...شما خودت بیشتر حال می کنی silent hill رو تنهایی بازی کنی یا mario kart یا فوتبال رو با دوستت یا بهتر از اون 4 نفری بازی کنین؟
دوست عزیز یکم بی انصافی نمی کنی؟كل 9 ص رو خوندم هر كس نظر خودش رو داره منم نظرم اينه مقايسه بين بنز (psp ) و ژيان ( ds) مقايسه جالب و منطقي نيست.