PSP يا NDS ؟

کدوم؟

• PSP

رای‌ها: 262 74.6%
  • NDS

رای‌ها: 89 25.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    351
اصلا" به نظر من مقایسه این دو کنسول اشتباه محض است
چون PSP روی گرافیک بالا مانور میده ولی NDS روی خلاقیت و نوآوری.برای ما ایرانیا هم که همگی عشق گرافیکن
و ارادت خاصی به برند سونی دارند PSP بیشتر طرفدار داره
نظر من:ONLY PSP

من 2 سال هست psp دارم و مي خوام به زودي دومين psp رو بخرم والبته چند روزي هم ميشه كه ds lite خريدم و اين چند روز تا بحال مشغول ور رفتن با اين دستگاه و بازيهاش بودم وبايد بگويم اگر از ماريو و يكي دوتا بازي ديگر بگذريم در بقيه موارد كمي نا اميدم كرده و انتظار بيشتري داشتم...
شايد در ادامه حرف دوستمون بايد گفت كه سبك بازي هاي nintendo به مذاق ما ايرانيها خوش نمياد وگرنه همگي ميدونيد اين كنسول بالاي 10 ميليون فروش سالانه فقط در ژاپن داره و در اروپا و آمريكا نسبت فروش ds به psp حدودا 5 به 1 هست.
من فعلا به psp راي مي دم.

این که معلومه اگه نخوام با چشم تعصب به سونی بگم باید بگم که واقعا PSP چیز دیگه ایه که دری رو به تمام ایده ها برای یه کنسول دستی بود با یه طراحی خارق العاده و DS هم فقط با این صفحه ی لمسی اش معذوف شد و فکر نکنم یعنی باور دارم که اصلا نمیتونه جلوی بازیهایی مثل God Of War و ... شاخ بشه
من به PSP رای میدم

محظوظ شدیم از برخی نظرات. :laughing::laughing::laughing:

دوستان عزیز ظاهرا توجه ندارن وقتیکه "نظر" خودشون رو بیان میکنن خودبخود سطح درک و فهمشون در اون زمینه رو نشون میدن.
واقعا جالبه، کنسولی که از سال 2004 تا الان به وحشتناک ترین شکل ممکن داره فروش میکنه و کار بجایی رسیده که نینتندو حتی به خودش زحمت کاهش قیمتش رو نمیده ، تو هر سایتی برید با لیست بلندبالایی از بازیهایی براش مواجه میشید که نمره هایی بین 9.5 -8 دارن و تحسین هر منتقد و نویسنده ای رو به دنبال داره ، بسیاری از عناوین مشهور تاریخ رو یا بصورت دنباله و یا بصورت بازسازی روی خودش داره ، تبدیل میشه به یه کنسول برای بچه ها، چرا؟ چون 4 تا گیمر ایرانی که تنها چیزی که از گیم فهمیدن گرافیکه نمیتونن باهاش کنار بیان.
البته این معنیش این نیست که PSP کنسول بدیه و یا DS خیلی عالیه، بلکه منظور اینه که اگه شما از چیزی خوشتون میاد دلیل بر این نیست که اون چیز عالیه و یا نقطه مقابلش بده و بلکه این فقط سلیقه شماست و سعی نکنید از هر چیزی خوشتون نمیاد سر راهتون نابودش کنید.

این که معلومه اگه نخوام با چشم تعصب به سونی بگم باید بگم که واقعا PSP چیز دیگه ایه که دری رو به تمام ایده ها برای یه کنسول دستی بود با یه طراحی خارق العاده و DS هم فقط با این صفحه ی لمسی اش معذوف شد و فکر نکنم یعنی باور دارم که اصلا نمیتونه جلوی بازیهایی مثل God Of War و ... شاخ بشه
من به PSP رای میدم
شما اگه میخواستی با چشم تعصب نگاه کنی دیگه چی میگفتی؟
میتونم بپرسم PSP کدوم در رو به روی کنسولهای دستی باز کرد؟ احتمالا منظورتون کوچیک کردن PS2 ، کمی ارتقا اون و ارائه بازیهایی درهمون سطحه؟ سونی حتی به خودش زحمت نداد یه کنترل متناسب با کنسولهای دستی طراحی کنه و تا جایی که تونست کنترل خودش رو ، روی PSP کپی کرد.
در نقطه مقابل شما نواوریهای بیشمار DS در کنترل رو که همه متفق القول بهش معترفن ناچیز میدونی. اینکه کنترل DS بسیار عالیه دیگه چیزی نیست که نظر من و شما بخواد عوضش کنه. در ضمن اونی که دریچه جدیدی به دنیای کنسولهای دستی باز کرد nintendo بود که با ارائه کنسولش شرکتی مثل سونی رو وسوسه کرد که وارد این عرصه بشه.
فکر نکنم یعنی باور دارم که اصلا نمیتونه جلوی بازیهایی مثل God Of War و ... شاخ بشه
شما چه چیزهایی رو باور داری. لااقل یه بازی رو نام میبردی که عرضه نشده و تکلیفش معلوم نشده. GOW با تمام ارزشهاش ( کل عنوان GOW رو میگم) ارائه شد و میزان فروش وامتیازاتش ثابت کرد که در مقابل عناوین معروف DS نمیتونه عرض اندام کنه.
درست تر این بود که میگفتید: من باور دارم در ایران نمیتونه جلوی عناوینی مثل GOW عرضه اندام کنه.

برای کودکانه زیره 10 سال nds
بقیه psp .تازه زیره 10 ساله هام میتونن استفاده کنن
هیچ ربطی به سن و سال نداره همش سلیقه هست !!
من خودم تا الان 3 تا psp ترکوندم و عشق سونی هستم اما واقعا از بازی با DS لذت میبرم و زمانی با DS بازی میکنم اصلا متوجه گزشت زمان نمیشم و بازی هایی واقعا فوق العاده ای داره این کنسول !
هیچ ربطی هم به سن و سال نداره یکی از دوستانم هم 38 سال داره و با تمام کنسول های نسل جدید و داره اما همیشه میگه کنسول دستی DS خیلی بهم حال میده موقع بازی !!

پس خاهش میکنم دوستان اینقدر سلیقه های خودشون و به دیگران تحمیل نکنن !!!

توی ایران که PSP بیشتر جا افتاده ولی DS هم انصافا بازی های خوبی داره ولی خوب به نظر من اگر نینتندو از گرافیکی در حد PSP استفاده می کرد الان سونی حرفی برای گفتن درباره کنسول های دستی نداشت. یعنی یه جورایی اگه PSP رو با DS قاطی کنی یه کنسول دستی به تمام معنا درست می شد

خب واقعا چقدر خوب شدكه من هنوز راي ندادم:cheesygri
چون الان كه نزديك به 45 روز از خريد ds گذشته بجز وقتي كه gow بدستم رسيد و 3روز شديدا مشغول بازي كردنش بودم ديگراصلا طرف psp نرفتم! اما در همين مدت هر روزبا ds مشغول بودم انقدر بازي ميكردم كه مجبور بودم باتري رو روزي 2 بار شارژ كنم. واقعا عجيبه كه ds اولش تو ذوقم زده بود ولي الان معتادم كرده دقيقا برعكس زمانيكه psp گرفته بودم.

سلام دوستان اين حرف هايي كه ميزنم كاملا جدي است وقصد تمسخر ندارم
يكي ميتونه بگه كه اين بازي هاي شاخ ds كه ميگيد چيه
فقط نام ببريد احتياجي به توضيح نيست
من كه خودم به psp راي دادم:cheesygri
و دوست ندارم نظرمو به كسي تحميل كنم و بحث راه بياندازم ولي به نظر من گرافيك زيبا
ومتحير كننده ي psp به عنوان يك كنسول دستي غير قابل انكار است :cool:

mario kart ds- sonic rush -new super mario bros -mario64 dsاينها فقط تعداد كمي از ابر بازي هاي ds هست در بالا بودن گرافيك بازي هاي pspشكي نيست اما به نظر من گيم پلي از گرافيك تو كنسول دستي مهم تره به خصوص اگه كسي داراي يه كي از كنسولاي نسل بعد مثل 360-PS3باشه ديگه نيازي به PSP نداره ويه كنسول با قابليت هاي جديد و جالب و بازي هاي زياد و خوش ساخت بهتر به نظر ميرسه من پسر عمه ام يه دي اس داره 3 روز دست من بود اولش خيلي خوشم نيومد اما كم كم به شدت جذب شدم و الان دارم با اموليتر بازي مي كنم تا اون هفته برم يكي بخرم ديگه 360 به هم حال نميده و PSPهم كنسول خوب با كنترل عالي اما چيز جديدي براي عرضه نداره اما اينا فقط نظره شخصي من و به نظر بقيه دوستان احترام ميذارم

خيلي ممنون از توضيحاتتون :cool:
حالا متوجه شدم ds چيه :)
در واقع يك كنسول دستي است كه داراي بازي هاي تكامل يافته ي كنسول هاي قديمي است
مانند ps1 و سگا درسته؟
فقط كرش داره اگه داشته باشه:love:ولي اگه نه:mad:چون به نظر من كرش اوج گيم پلي فوق العاده در يك كنسول است:love::cool::love::cool::biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri:laughing::):laughing::)
ممنون

يه حرفي هست چند وقته تو حلقم گير كرده الان ميخوام بگم راحت شم
ان هايي كه ميگن ds بهتر معتقدن كه گيم پلي تو كنسول دستي گيم پلي از گراقيك مهمتر است
metal gear solid/fifa street 2/god of war/driver 76/gta vice city stories/gta liberty city/
call of duty 3 roads to victory/medal of honor 1/medal of honor 2/crash/god father/
sonic rivals/metal slug/killzone/ssx on tour/brothers in arms/miami vice/juiced 2/
virtua tennis/midnight club/daxter/ ratchet&clank/pes 2008/nfs pro street/
nfs carbon/nfs underground rivals/nfs mw/socom
دستم خسته شد ;)
حالا يكي بگه كدوم اينا گيم پلي بدي داره :laughing:
در صورتي كه اكثرشان هم گرافيك خوبي دارند

من به psp رای میدم چون تو ایران هم راحتر پیدامیشه و هم بازی هاش همه جا هستن(یه چیزی تو مایه های پیکان!!)و هم اینکه گرافیکخوبی داره ثانیاً میتونی باهاش بازی های سگا گیم بوی نینتندو 64 ps1 و ... رو هم بازی کنی که یه مزیت خیلی بزرگی هست.
ولی ds به خاطر خلاقیتی که در طراحی داره و از ابزار روز مثل صفحه ی لمسی استفاده میکنه و هم اینکه میکروفن داخلی داره محبوب شده و بیشتر به درد کسایی میخوره که میخوان شاد و سرگرم باشن وزیاد با گرافیک اینا کارن ندارن

من به psp راي دادم. فقط چون خودم دارم وگرنه به نظر من DS يه چيز ديگست.
ولي ميدونيد من كلا با كنسول دستي حال نميكنم...
اونايي كه خيلي عشق SONY اند منم قبول دارم سوني با PS1 و PS2 تركوند! چون رقيباش قدر نبودن. مثلا مايكروسافت هم زمان با XBOX,PS2 داشت كه اولين كنسولش بود و خيلي خوب نبود.
اما كنسول هاي سوم وچهارمش كه PSP و PS3 بودن اونقدر خوب نبودن. چون هيچ نو اوري و ابتكاري نداشتن مثلا دسته PS1,PS2,PS3,PSP هيچ فرقي ندارن با هم. PSP هم يه دسته PS1 هست كه يه مانيتور وستش زدن و فقط گرافيك داره و گرافيك
و كلا اونايي كه PS3و يا 360دارن (مثه من:cool::biggrin1::love:) ديگه نيازي به گرافيك نه چندان خوب يك كنسول دستي ندارن!
چقدر نوشتم!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or