محظوظ شدیم از برخی نظرات. :laughing::laughing::laughing:
دوستان عزیز ظاهرا توجه ندارن وقتیکه "نظر" خودشون رو بیان میکنن خودبخود سطح درک و فهمشون در اون زمینه رو نشون میدن.
واقعا جالبه، کنسولی که از سال 2004 تا الان به وحشتناک ترین شکل ممکن داره فروش میکنه و کار بجایی رسیده که نینتندو حتی به خودش زحمت کاهش قیمتش رو نمیده ، تو هر سایتی برید با لیست بلندبالایی از بازیهایی براش مواجه میشید که نمره هایی بین 9.5 -8 دارن و تحسین هر منتقد و نویسنده ای رو به دنبال داره ، بسیاری از عناوین مشهور تاریخ رو یا بصورت دنباله و یا بصورت بازسازی روی خودش داره ، تبدیل میشه به یه کنسول برای بچه ها، چرا؟ چون 4 تا گیمر ایرانی که تنها چیزی که از گیم فهمیدن گرافیکه نمیتونن باهاش کنار بیان.
البته این معنیش این نیست که PSP کنسول بدیه و یا DS خیلی عالیه، بلکه منظور اینه که اگه شما از چیزی خوشتون میاد دلیل بر این نیست که اون چیز عالیه و یا نقطه مقابلش بده و بلکه این فقط سلیقه شماست و سعی نکنید از هر چیزی خوشتون نمیاد سر راهتون نابودش کنید.
این که معلومه اگه نخوام با چشم تعصب به سونی بگم باید بگم که واقعا PSP چیز دیگه ایه که دری رو به تمام ایده ها برای یه کنسول دستی بود با یه طراحی خارق العاده و DS هم فقط با این صفحه ی لمسی اش معذوف شد و فکر نکنم یعنی باور دارم که اصلا نمیتونه جلوی بازیهایی مثل God Of War و ... شاخ بشه
من به PSP رای میدم
شما اگه میخواستی با چشم تعصب نگاه کنی دیگه چی میگفتی؟
میتونم بپرسم PSP کدوم در رو به روی کنسولهای دستی باز کرد؟ احتمالا منظورتون کوچیک کردن PS2 ، کمی ارتقا اون و ارائه بازیهایی درهمون سطحه؟ سونی حتی به خودش زحمت نداد یه کنترل متناسب با کنسولهای دستی طراحی کنه و تا جایی که تونست کنترل خودش رو ، روی PSP کپی کرد.
در نقطه مقابل شما نواوریهای بیشمار DS در کنترل رو که همه متفق القول بهش معترفن ناچیز میدونی. اینکه کنترل DS بسیار عالیه دیگه چیزی نیست که نظر من و شما بخواد عوضش کنه. در ضمن اونی که دریچه جدیدی به دنیای کنسولهای دستی باز کرد nintendo بود که با ارائه کنسولش شرکتی مثل سونی رو وسوسه کرد که وارد این عرصه بشه.
فکر نکنم یعنی باور دارم که اصلا نمیتونه جلوی بازیهایی مثل God Of War و ... شاخ بشه
شما چه چیزهایی رو باور داری. لااقل یه بازی رو نام میبردی که عرضه نشده و تکلیفش معلوم نشده. GOW با تمام ارزشهاش ( کل عنوان GOW رو میگم) ارائه شد و میزان فروش وامتیازاتش ثابت کرد که در مقابل عناوین معروف DS نمیتونه عرض اندام کنه.
درست تر این بود که میگفتید: من باور دارم در ایران نمیتونه جلوی عناوینی مثل GOW عرضه اندام کنه.